Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyiyim saol ablam sen nasılsın
bnm boğazm ağrıoo
aam sanırım yine 20 lik diş kabusu

iyiygeceler kzlar selma ablama çok üzüldüm kaptanım sanada geçmiş olsun ayşecim allah ikimize bol bol sabır versin kuzular haşat ediyolar bizleri

kızlar ezel 3 hafta yokmuş biliyormuydunuz mafoldumben sanırım bundan sonra atv de oynıycakmış buyrunnnnnnnnn

ortim ne menüleri nede sporu yazmıyoruz noliyyyyy bize aklinialirimsmile
nazarmı aldık yoksa sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

ortim gözkapaklarımı kaldıramıyorum sende pc başında değilsin galiba ben yatıyım malum sabah erken kalkıyorum sana iyigeceler canımm

günaydın kızlar. bol neşeli sağlıklı az kalorili pırıl pırıl bir gün diliyorum hepinize.
akşam yoğurtlu ıspanak ve makarna yedim 3 er kaşık.
sonra yatmadan nescafe içtim öle yattım.
sabahta yarım dilim tam kepek ekmek iki zeytin bir parçada peynir yedim. şimdi çay içerim heralde. kızlar iki gündür çok şişim. dikkatte ediyorum neden böyle oldu ki.

canlarım hayırlı sabahlar bugun tartılayım dedim 1 kiloya yakın vermişim çok mutlu oldum opuyorumnanaktan​

canlarım hayırlı sabahlar bugun tartılayım dedim 1 kiloya yakın vermişim çok mutlu oldum opuyorumnanaktan​

darısı bizim başımıza inşş.
bende hiç sallamıyorum ama çok şişkinliğim var. inşallah bu hafta kilo veririm yoksa beni takıma almas kaptan abla

fıstıklar aranızda 5 i 1 yerde , sandoloz, elma sirkesi gibi bitkilerden yararlanan varmı. yani ciddi anlamda faydasını gören var mı

günaydın kızlar..dün akşam işler yoğunlaştı yazamadım...hemen dünkü menümü yazayım...
sabah:tam buğday ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:yeşil çay
öğle:yarım kase diyet mercimek çorba
yarım kase cacık
z.yağlı taze fasulye
yarım dilim kepek ekmek
araortakal
ara:1 elma
akşam:ızgara tavuk
salata
yarım kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…