Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya offf sözde hep sayfayı tekrarlattırıyorum meğer 2 sayfa daha eklenmiş PPPP
ben 63 kiloyum selma 12. hoşbuldum bu arada :)
doktorla konuşuyordum kaçırdım burasını kafamda karıştı tabii konuştuktan sonra...

ben bazen espiri yapıyorum yenide sayılırım kırılmıyorsunuz dimi
HAYIR CANIM BEN KIRILMAM ISTEDIGIN ŞAKAYI YAPABILIRSIN
gunaydınnn selmacımmm yarın akşam gelecek aramızaaa :Saruboceq: opuyorumnanaktan
TAMAM
HADI BAKAIM NIHALCIM KIM COK KG VERECEK DUYDUNUZ ZILIN SESINI YARIŞMA BAŞLADIsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar çalışınca devamlı burada olabiliyorsunuz da evde olunca iş güç yemek anca bakabiliorum şimdi mesela yemek yapacağım :) bu arada kondisyon bisikletim geldi eşimle yarış yapıoruz sen ben bineceğiz diye alsanaalsanasmile o kazandı eşim şu an bisiklet çeviriyor guclubacismile

kızlar çalışınca devamlı burada olabiliyorsunuz da evde olunca iş güç yemek anca bakabiliorum şimdi mesela yemek yapacağım :) bu arada kondisyon bisikletim geldi eşimle yarış yapıoruz sen ben bineceğiz diye alsanaalsanasmile o kazandı eşim şu an bisiklet çeviriyor guclubacismile

Kıslar ben kaÇar. Çok ÜŞÜdÜm acık ısınayım dıĞer tarafta sonada gıderım evıme ıyı akŞamlar. Benı Ösleyın anacımmm byyy

Nıhal avatarındakı bebek yegenınmı
evet canım yeğenim Asya..

kıslar miniminicik cocostar lar varya onun kalorisinin 615 620 olma olasılığı varmııı
sanmıyorum canım ya o kadar olmaması gerek..

hemen devir teslim töreni yap ve bisikleti devral..benim de şirkette işlerim yoğunlaştı yazamadım kızlar kusura bakmayın..

bu günkü mönüm
sabah
3 tane kestane 1 küçük çikolata
öğlen
2 dilim keepek ekmeği yumurta peynir zeytin domates salatalık
arada
1 nescafe 1 muz
akşam
1 dilim kepek ekmegi 1 kase çorba yarım tabak ciğer sote
sonrasında meyve ve leblebi yedim
az önce de 20 dk egzersiz yaptımopuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar canlarım yoğun günler var ondan dolayı pek yazamıyorum kusurabakmayın diyet tam gaz devam​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…