HAYIR CANIM BEN KIRILMAM ISTEDIGIN ŞAKAYI YAPABILIRSINben bazen espiri yapıyorum yenide sayılırım kırılmıyorsunuz dimi
TAMAMgunaydınnn selmacımmm yarın akşam gelecek aramızaaa :Saruboceq: opuyorumnanaktan
HADI BAKAIM NIHALCIM KIM COK KG VERECEK DUYDUNUZ ZILIN SESINI YARIŞMA BAŞLADIsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihadi bakalım selmacım işallah aynı hırsla devam..bakalım bu cuma en çok kim kg vercek?
bu arada kızlar benim dün spor yapmaya vaktim kalmamıştı çok yoğun bir haftasonu geçirdiğim için film izlemek de istiyordum ben de naptım film izlerken aynı leslie gibi yerimde saydım durdum en az 15 dk...50 mekik çektim bacak hareketleri yaptım yine yerimde saydım..hem filmi izledim hem bunları yaptım ana bir baktım yarım saat geçmiş bile..ay dedim neden illa bir spor aleti ya da cd ye ihtiyaç duryyuyorum ki hiçbirşey yapamıyorsam bari bunu yapayım yatarak izlemekten iyidir..o kadar az yapmama rağmen sanırk vücudumu çalıştırmışım ki bugün yanlarım falan ağrıyorkaydirigubbakcemile5
ya offf sözde hep sayfayı tekrarlattırıyorum meğer 2 sayfa daha eklenmişPPPP
ben 63 kiloyum selma 12. hoşbuldum bu arada :)
doktorla konuşuyordum kaçırdım burasını kafamda karıştı tabii konuştuktan sonra...
evet canım yeğenim Asya..Nıhal avatarındakı bebek yegenınmı
sanmıyorum canım ya o kadar olmaması gerek..kıslar miniminicik cocostar lar varya onun kalorisinin 615 620 olma olasılığı varmııı
kızlar çalışınca devamlı burada olabiliyorsunuz da evde olunca iş güç yemek anca bakabiliorum şimdi mesela yemek yapacağım :) bu arada kondisyon bisikletim geldi eşimle yarış yapıoruz sen ben bineceğiz diye alsanaalsanasmile o kazandı eşim şu an bisiklet çeviriyor guclubacismile
ben geldimmmmmm özlediniz mi beni :)))))))))))))
ben geldimmmmmm özlediniz mi beni :)))))))))))))
evet bitti azracım çok şükür yavvvvvvvvvvbn geldim ayşem gözün aydın mapusluk bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?