Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kıslarr. mutlu huzurlu bol neşeli , çok yemekli ama az kalorili bir gün diliyorum.
kıslar akşam bi kase mercimek çorba iki kabak dolma ve yoğurt yedim iki üç lokma da ekmek.
yatmadan öncede biraz kuruyemiş ve bir neskafe

sabah bir dilim tam kepek bir yumurtadan omlet iki lokma peynir bir zeytin ve bir duble çay

kıslar hiç tartılmadım aldımmı verdimmi bilmiyim emme karnımdaki gazdan hariç bi hafif hissediyom ki kendimi bu sabah sanarsın kalın mankernn :roflol::roflol:
hayırlara vesile olur işşallahhhhhhhhh

günaydın arkadaşlar

asu nerde

nelişin işi var belli

nilbera tam bir kaçak

selmay arasıra yazını görüyorum ama seni göremiyorum

nihalle ve seher maşallah tam gaz devam

darlovi sen nerdesin anacııım

ayşemn cezası bitti artık o da burda

haydi kızlar toparlanma vaktii haydi haydi

bn gidim bnm cadıyı tekrr bi şampuanlıyım her ne kadar baktığım da göremesem de içim rhat değil

bugünde bi ton misafir var daha temizlik yapcam onlara tatlı yapcam çooooook işim var çooooooook

bn gidim bnm cadıyı tekrr bi şampuanlıyım her ne kadar baktığım da göremesem de içim rhat değil

bugünde bi ton misafir var daha temizlik yapcam onlara tatlı yapcam çooooook işim var çooooooook

banada şöleeee bir servis tabağı gadar küccük bi parça tatlı verirsen emeen geliyimm.

günaydınnnn hatunlarrrr

szi çok özledimmmm ama bir iş varki sormayınnnn((((((((((( burdan pek giremiyorum

evdede int. yok artık kapattırdık taşınıcaz diyee......

selam kızlar..herkese günaydınlar..istanbulda hava berbat soğuk şimdi sigaraya indim amanın dondum resmen..
bugün işyerinde sınavım var ondan öğleden sonraya kadar giremem kızlar..
dün akşam z.yağlı patlıcan yemeği
2 dilim tam buğday ekmek
yoğurt
ara:1 bardak yarım yağlı süt bir paket kırmızı meyveli eti form
sabah:çok tahıllı ekmek ve 2 dili yarım yağlı beyaz peynir+domatesten sandviç+3 ceviz+şekersiz çay
ara:1 paket limonlu etiform +yşil çay

offf off migrenim yine mahvediyor beni ya..bu akşam da epilasyon randevum var bakalım gidebilcek miyim akşam kar geliyormuş...

günaydınnnn hatunlarrrr

szi çok özledimmmm ama bir iş varki sormayınnnn((((((((((( burdan pek giremiyorum

kıs ortim kankim nerdesin yaaaa. aaa ösledim emme seni.
bunlar güzel telaşlar güzel işler. allah bizlerede hem kesemie hem gönlümüze uygun bi ev nasip etsinde varsın bizde yorulalım telaşımız olsun.

ara sıra uğra emiii. a.s. ahanda bunu da al iş yaparkene motive olarsın.

kıslarrr sölemesi ayıp ta afedersiniz emme canım bir hamsi çekti ki sormayın.
kılçıkları ayıklanacak iki hamsi birbirine yapıştırılacak ve mısır ununda kızaracak ohh mis gibi olurdu.
ben hamişlikten önce yaklaşık bi on sene balık yemedim bırak yemeyi yanından dahi geçmedim ne salakmışım be yaffff. balık servilmemi demiiiiii

ahh ahh bi zamanlar(bi ay önce) bende her fırsatta sigara içmeye aşağı inerdim iş yerinde.
anılarım tazelendi yafff.
geçmiş olsun migren ağrısını bilirim. allah yardımcın olsun ne diyeyim ki

banada şöleeee bir servis tabağı gadar küccük bi parça tatlı verirsen emeen geliyimm.
buyur gel cnmmmzemuszemus

günaydınnnn hatunlarrrr

nerdesin ortimm sen klava:

hani sen sigarayı bırakmıştın klava:

finduklarım öğlen bi dene haşlanmış yumurta bolca peynir bi tane domates yedim bir buçuk dilim ekmekle.
amaaan zamane ekmekleride bek ince oluyo canımmmm.
birazda fındık yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…