Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

offf balıkları pişircem hadi gittim ben :) gelene kapım açık soframda :)) öpüorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

teşekkür ederiz canım afiyet olsun:
kıslar ben çıkıyorum: hepinize iyi akşamlar: zati siteye bi hal oldu karıştı hatlar: yarın görüşürüz:

Azraaaaa küstün mü bana?
yok küsmedim küsmem de sana
ama kaç gündür nerdesiin
ve sen takımn en eskilerindensin
bilimionmu cadı kuralımızı en geç 11:30 yada 12 die klava:

Azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kaptanıııııııııııııım burda mısın?
yoktum şimdi geldiim sen nerdesn bakem
Kızlar darkolıve nerede gelmedım bu gün dün 8 0 89 topıgındeydı

CADIARZUCADIARZU
tmm ozmn
aslında biz senle hiç sohbet etmdik
sana kendimi bi tanıtım
bn bu tkım kaptanıyım yardımcım da ayşeceylin
bundan sonra unutma her cuma sabah kilonu en geç 12 ye kadr yaz
ok

kızlar bu arada kim lazer epilasyona gidiyordu? bişey soracağım da :)
nilbera da gidiyor

kızlar şimdlk çıktım
ama çok pis düşüncelerle geri gelcem :jeyyar: bilesinz
bu hafta başta bn olmak üzere çoook kötüyüüüz klava:

BU GÜNKI MENUM

bır bardak lımonlu ılık su
KAHVALTI bır portakal bır fıncan yeşıl cay

ARA IKI CEVIZ YARIM LT SU

ÖGLEN bır tabak pırasa ıkı dılım etı form ekmek

ARA bır dılım etı form ekmek bır kase yogurt

bır bardak cay ıkı küçük kurabıye

AKŞAM ıkı yumurtayla yapılmış omlet üç dılım ekmek kepek ekmegı ve bırazda labne peynır

80 DK YÜRÜYÜŞ

a.s.bugunkü menüm kızlar sabah 5 tane altın başak dıyet bısküvi kk peynır 3 tane zeytın 3 fıncan şekersız cay öğlen yok ıkındıde mınıcık kek 2 fıncan şekersız cay akşam makarna 1 kase yoğurt 2 y kaşı tavuk sote toplam 3 lt su 1 fıncan şekersız neskafe :CüvCüv:

kızlar :kedi:6 cı olmuşuz Çok üzgünüm çoooksenağlama artık kendımıze gelıp haftaya 1. olalım :jeyyar:

kızlar şimdlk çıktım

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

bugün alışverişe gittim kendime ciciler aldım.2 gündür öyle iştahım acıkki bu da sinirlerimi bozuyo çok üzgünüm ya bi daha misafire yapmayacağım bişey evde pasta olunca nasıl duracagım ki yemeden zaten emzirken aş eriyorum resmen aklımda tep çikolatalı kek var var ya 2 dilim yedim çünkü gözümün önüne gelip duruyodu yedim kurtuldum ama moralim bozuldu şimdi de offfffffffffffffffffffffff

ayşecım cıcılerını güzel günlerde gıy

Kızlar darkolıve nerede gelmedım bu gün dün 8 0 89 topıgındeydı

canım 6 gündür tatildeydim internete girme şansım yoktu hiç hesapta yokken aniden gidiverdik :kedi:

canım doğuma hazırlık diyorsunda doğum yapmış biri olarak doğumdan 2 hafta önce filan gittim ağdacıma 1 güzel aldı tertemiz herşeyin bir çaresi var yani çok sorun edilecek bişiy değil :1ninca:

iyi günlerde giy canım cicilerini bayanssulusmile

kaptanım 6 gündür yoktum dün geldim...bugünde işin vardı gün boyu nasıl yapıcaz kilo bildirimimi sabah erkenden tartılıcam... :kedi:

yok küsmedim küsmem de sana
ama kaç gündür nerdesiin
ve sen takımn en eskilerindensin
bilimionmu cadı kuralımızı en geç 11:30 yada 12 die klava:
Valla yalan olmasın 2 cumadır bildirim yapamamamın nedeni cuma günlerini hep perşembe sanmamdan kaynaklanıyor . Sonrada diyorum ki aaaa bugün cumaydı ben perşembe sandım bildirimde yapmadım deyip saat 13---14 arası giriyordum kusuruma bakma senide zor durumda bıraktığım için bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım.opuyorumnanaktan

kızlar şimdlk çıktım

Kaptanım ne varsa sende var sık bizi biraz bende aldım başımı gidiyorum kendimi tutamıyorum acil yardım sık yönetim sıkı denetim ne varsa yürürlüğe sok valla yoksa ben.....:bbo:akannehirakannehirsenağlama

günaydın hatunlar . güzel bir gün diliyorum size.
ben kendime ciciler almayalı o kadar uzun zaman olduki girdiğim mağzadan boş çıkıyorum hiç bi bok yakışmıyo. olmuyo bulamıyorum.

akşam fırında karnıbahar kızartması yaptım çok az yağda , sona erişte yaptım birazda baharatlı tavuk sote vardı ve yoğurt hepsinden tombul bi porsiyon yapıp yedim. ekmek yemeyince insan ne kadar yesede hemen hafifliyor. dillemeyim kendimi ama sigarayı bıraktıktan sonra bide diyete başladım ya miğde sorunlarım bayaa azaldı.
aaa kıslar nasıl arkadaşsınız sigarayı bırakalı bir ayı geçti insan ara sıra tebrik neyim eder yaaaa.

haaa bide kıslar canım bu ara tatlı istiyor markette sıcak çikolata gördüm tozu aldım bi tane 79 kcal 333kj yazıyor. bu 79 kalori dimi. çok kriz anında içilebilir dimi. :kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…