- 19 Temmuz 2007
- 4.373
- 5.623
- 773
günaydın
seheryıldızm sdenden korkma başladımeyvahedigeldismile
azracım çok pis ve tehlikeli planlarla dön geri. kilo vermeyeni cıs yap. kışkış yap. iki hafta veremeyenleri camdan(takımdan) aşağı sallandır korkut.
ben ne yaaaa zıkkım yağ mikroplrını üzerimisden atalım kurtulalım onlardan hemiii. kıslar bide ben hepinizi çok merak ediyom nasılsınız diye. resimlerinizi koyma şansınız yokmu
akannehirakannehir sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ii fikr:jeyyar:
kızlar ve seher bugünlük azadım
ve halen regl olmadım
kk adana buluşması var birde iş görüşmm var
hadi baaklım
ama kilo yüzünden işe bile giremiyorum
kızlar ve seher bugünlük azadım
ve halen regl olmadım
kk adana buluşması var birde iş görüşmm var
hadi baaklım
ama kilo yüzünden işe bile giremiyorum
günaydın rukiye_38 hoşgeldinn :)
günaydınlarrr :) ben geldummm :) azra_sila öncelikle sana iş görüşmende başarılar diliorum inş. istediğin gibi sonuçlanır..
SEHER YILDIZI bakıyorumda çok duygusalsın ama regl dönemindesin ya ondandır..senin yaşadıklarını düşüncelerini inan bende yaşadım valla ne yalan söleyim kilo vermeme rağmen hala yaşıorum bazen üstüme bişey bulamıyorum :)valla dünyanın sonu değil ya annemin bir lafı var ''kızım seni alan almış satan satmış diye :) büyük bedenlerde ne kıyafetler oluyor yakıştıranlar öyle giyiniolar ki etrafımda görüyorum...
bu arada hakikaten resimlerinizi merak ediorum :) olmassa msn varsa verelim birbirimize yasak mı acaba???
günaydın cicim.gunaydınnn şekerlerrrrrr opuyorumnanaktan
aslında evet msn filandan veremez miyiz ki .yada buraya koyup sonra silsek olar mı .evet kilolu olupta kendine yakıştıran var ama bana hiç denk gelmiyor. eşimin bana hediye almasından nefret ediyorum epsi evde yatıyor.
günaydın cicim.
yaa neden yasak olsun ki :) yasaklar hep tatlıdırPPPPPPpppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?