Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkurler selma12 valla bende temizliği erteliorum üstten alıorum :) sabah misafirim vardı gittiler dinleniorum şimdi:) büyük temizliği yardımcı kadına ayırıyorum :) sizede kolay gelsin

BU GÜN YEDIKLERIM

bır bardak ılık lımonlu su bır dılım su böregı bır tabak corba

ARA ıkı portakal

ÖGLEN YARIM KASE CORBA

AKŞAM 5.6 kaşık kısır yanında haşlanmış lahana

YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM

aaaaaaaaaaaaaaaa :1shok::1shok: nıhayet bırılerı gelmış takımımıza sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni hoş geldın rukıye abla nasılsın olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile artık kımsecıkler ugramaz oldu buraya klava: klava: klava:

hoşbulduk canım ıyım sen nasılsınartık hepımız toplansak eskısı gıbı özladım vallakaydirigubbakcemile5

Kızlar negüzel54'e düştüğümde 26 numara kot oluyordu ama şimdi birazcık sıkıyor . Ben yağları belde depolamışım 54'e düştüğümde hastane dönüşü öylesine bi mağzaya gireyim dedim rasgele bi kot denedim çok güzel oldu tamam dedim ben bunu alayım biraz moralim düzelir ama bi tane daha alsam hiç fena olmaz dedim bide baktım ki numarası 26 sevincimden 5 tane değişik modellerde kot aldım.Hemen eve gelince 2 yıl önce alıp baka baka eridiğim 26 numara kotu denedim oda olunca dünyalar benim oldu ama şimdi 2 numara yükseldim ve şimdi başlıyorum yarışa ,yola çıktım kendimle barışık olmaya... (ya başarmalıyım, ya başarmalıyım )

Selma ya ben kilo cetvelini yapamıyorum . Sen benim yerime yapsanda bana linki versen bende yapıştırsam nasıl olur?(seni yormazsam tabi)

günaydın bayanlar. nasılsınız bugün bakalım. ben pek iyi değil gibiyim hem canım sıkkın hemde dün sabahtan akşama kadar yine ev radık ama yine bulamadık. her hafta sonu ev arıyoruz ama hala gönlmüze göre bulamadık. kaç haftadır adam akıllı temizlik miş oğluşumla ilgilenmekmiş yok kalmadı malesef.
offff beyni yorgun.
dün sabah bir dilim börek, teflonda çok az yağ ile yaptığım patates üzerine biraz sucuk ve kaşar serptim kızartma gibi oluyo ama hafif ondan ve peynir zeytin yedim çay ile. ara , öğlen , ara yine çay. akşam haşlanmış tavuk , pilav, bi kaşık ıspanak. ara bir neskafe , yatmadan öncede bir bardak sirkeli ballı su

sabah bir bardak sirkeli ballı su şimdilik kahvaltımı yapmadım

kızlar bugün okullar açılıyor
okula giden tüm öğrencilerimize yeni 2.yarı hayırlı olsun
biliyorsnz bnm kız kreş
ama o da öğlenci oldu sabah gidiyorduu 2.yarı öğlencii
bnm için çoook ii olduu
artık tüm öğleden sonraları sizlerleyiiiim
ama bugünlük birz musade kız okula gidinceye kaadar onla ilgilenm

hayırlı sabahlar canlarım oruçluyum daha 5 gün borcum var geçen sefer 2 gün tutmuştum şimdi 5 günü inşallah üst üste tutmaya çalışacam sizleri seviyorum hayırlı haftalar iyi kilo vermeler opuyorumnanaktan​

Allah kabul etsin ne güzel
benim borcum çoğaldımafoldumben
gecen ramazan emzirdiğim için hiç tutamadımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…