Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınlarrr :) anca gelebildim naber napıyorsunuz???
ben buraya oturmadan önce sporumu yaptım sabah plates ve bisikletime bindim şimdi kahvemi yudumlayıp yorgunluk atıorum sabah kahvaltısında pek bişey yemedim aynı şeyler :)
nilbera Allah kabul etsin canım bende yeni bitirdim borçlarımı rahatladım :)
bu arada kilo cetvelini nasıl yapıorsunuz tarif edermisniz???

bende bu gün cok hastayım bogazlarım vede burnum tıkalı gırıp olmuşum burnum şır şır akıyar gıcık oldum

sagolun arkadaşlar şu an süpürge evın ortasında duruyor bır gayretle evı süpürmelıyım akşam mısafırım vardı heryer battı

bende bu gün cok hastayım bogazlarım vede burnum tıkalı gırıp olmuşum burnum şır şır akıyar gıcık oldum

sagolun arkadaşlar şu an süpürge evın ortasında duruyor bır gayretle evı süpürmelıyım akşam mısafırım vardı heryer battı

benimde en sinir olduğum şey misafir gelmeden önce temizlik misafir gittikten sonra temizlik ne anladım ben :) ayyyy hiç iş yapasım yok konuşuorum pzemuszemus hatta oynuyorumkaydirigubbakcemile2

offf yemek tariflerine bakıorum şöyle istediğim gibi bir tarif bulamadım ne mi arıorum incir tatlısı yapmak istiyorum bulamıyorummmmmmmmmmmsempatiksalakcinni

allah kabul etsin canımcım:Saruboceq:
günaydın herkesee süper bomba gibi bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
nerdesin bakem sen klava:
a.s. azracım hanı yarışimız ne oldu herkes düküldülmaz:
:kedi: evt başta BN olmak üzere döküldükbilmiyorumkismile
ben yürüşe cıkıyorum kızlar akşama görüşürüz bykaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile

selam kızlar..naısl keyifler..sabahtan beri yanımda eği.timde bir arkadaş vardı yazamadım sizlere..şimdi de çok yoğunlaştık...off ya sıkıldım..cuma akşamı diyetisyene gittim 1.100 kg vermişim..gayet iyi dedi..ben yok sanıyordum ama listeden çıktı bir ev poğaçası ve bir de dondurmalı irmik tatlısı kaçakarım varmış))meyve ve süt ürünlerini yeterince yememişsin bir akşam da yemek yememişsin dedi ben de o gün kaçırmıştım ondan yemedim dedim..kaçak yaptığınızda artı spor yapacaksınız yemekten kısmayacaksınız dedi..ben elma portakal yemekten bıktım deyince akşamları iki meyve yerine bir muz da yiyebilirsiniz ama eğer wc probleminiz yoksa dedi..spor pek yapmamışsınız artırmanız gerek dedi..böyle işte kızlar...c.tesi halı sildim dip temel temizlik yaptım pazar da deyim yerindeyse yerimden kalkamadım kollarım kopmuş..tüm gün yattım nerdeyse yeme düzenimi de bozdum..pazar akşamı da evliliğe gelince isimli oyuna gittik..eşim ve kuzenimle eve gelişimiz 12 yi geçiyordu yine yoruldum p.tesi sabah da iş yoğunluğu derken hala kendime gelemedim..geçmişe de bakamadım..ne var ne yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…