Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

devamlı bağlantım kopuyor online olamıyorum sonra gelmeye çalışırım görüşürz kızlar...

SELAM KIZLARRR

ÇOK KÖTÜYÜM BU ARALAR ÇOK YORGUNUM BTKıNMM
EVı TAŞIDIK KOLıLERı ATTIK EVE BIRATIK ANNEMLERDE KALIYORUZZ..
BıR YANDANDA ıŞLERı HıÇ SORMAYINN ÇOK FECıı ÇOK ŞÜKÜR ıŞıMıZ VAR GERÇı ÇOK YOĞUNUZ KOŞTURMACA gidiyorr ne yapcam bilmiyorum..

sizi ço.kk özledimmmmm

bana bi el atın diyorsunz da arkadaşlar
bn ne yapiiim
evlerinz yakın olsa glr sizi pc başına oturtur 8.takımı açr yazdırıım zorla
ama bn napiim siz söleyiiiin
açıkcası bnm düşüncem bu hafta liste hazırlama sırası 8.takım da bu haftada bitsiin bn yokuuum

Allah kolaylık versin neslişimm

güle güle otur naslıhan evınde hayırlı olsun darısı evı olmayanlara a.s.

lütfen azracım yapma böyle üzülüyorum kızlarıda uyar bence önümüzdekı hafta hergün en az bır kez gırmeyenı dıskalıfıye et bende dahıl olmak üzere kımse kırılıp üzülmesin

nasıl yani......:çok üzgünüm: bırakıyormusunnn....bizi yarı yolda mı bırakıyorsunnn.....

selam arkadaşlar nasılsınız

selamm canımmmm

Allah kolaylık versin neslişimm

SAĞOL CANIM BENİM....

azracım ne demek bukötükedihüso
takımın kuralları belli düzenli paylaşımda bulunan bulunur bulunmayan takımdan gideralsanaalsanasmile
kimseye acımak yok düzenli girmeyenler gidecek takımdan
sen de takımın başındasın azracım
takıma uğraayanlar belli ayrıca isim vermiyorum..
bu da onlara son ihtardır düzenli paylaşımı olmayanlar takımdan uzaklaştıralacaktır

neslişim takım ruhunu kaybediyoruz.... bnde çok üzülürüm bırakırsam biliyorum
neden biliyormusunz bn bu takımalra girebilmek için çok çaba sarf ettim ve ne hikmetse özllike 8.takıma
hm 8 bnm uğurlu numaram die
bn girmek istediğimde takımlar üye almıyordu
en son 5.takımla yazıştım oraya bile giremdim düşünn yani
ve husel vardı bnden önceki kptan o bana teklif etti el takımla yazış uygun görürüsek girersin die
düşünn ne kadar zor yani
ama bn buraya gelen yazan kimseyi eli boş çevirmedim daha
şimdi gel gör hm 8.takım üyesiyim hmde kaptanıyıım
her iki görevide severek istyerk yapıyorum iyi kötü eksik fazla
ama takıma bakıyorum bi ara ii süperiz
çoğu zmn tutuk donuk cuma günleri bile kilosunu yazmaya aciziz
bu durumda bn napiiiim
BıLEMıYORUM......

hakedilen buysa yaparım yaniii
ama sizlerinde onayı lazım

azracım cok haklısın bazı arkadaşların umrunda bıle degıl dedıgın gıbı kg yazmaya bıle umursamuıyor hepımız bılıyoruz buraya sabahtan bıldırım yapmamız gerektıgını

güle güle oturun canım benim tatlı yorgunluk bunlar..

canım azram sıkma canını bende işten güçten pek bir fırsat bulup doğru düzgün yazma fırsatı bulamıyorum ama elimden geldiğince bişiler karalamaya çalışıyorum azram bebem seni çok seviyorum bitanem sıkma bu kadar canını Şeniz​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…