Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım bu kadar emek vermişken bırakmak olmazzzzlmaz:
kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksankötükedihüso
disiplinsiz olan paylaşımda bulunmayan gidecek :gitme:
kimseye müsemma gösterilmeyecek (özel durumlar hariç) örnek vereyim neşliş ev taşıyo çalışıyo sürekli koşuşturuyo ama fırsatını bulduğu an burda paylaşımda bulunuyorolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
ama hiç ugramayan arkadaşlar var yada sadece yazmak için arada bi uğrayanlar....
azracım artık kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın ben de dahil

saol nilberam bnde seni seviyorum
inan ki hepinizi seviyorum

istediğim çok şey değil

günde 5 mesaj yazın o bile kafiii dicem ama

zoraki güzellik de olmaz

içinzden gelmesi lazım

kaptanım..gülenim..biryere gitmek yok..
mesele sadece girip girmemek de değil..amacımızdan sapmış gibiyiz..son yarışta çok güzel bir takım ruhu vardı ama ben şimdi bunu maalesef hissedemiyorum..bu kişisel motivasyonu da etkiliyor kesinlikle...hepimiz bir silkelenelim..burda senin yapacağın birşey yok elbette canım kontrolü elinde tutmanın dışında..hepimiz koskoca kadınlarız..herkes kendi sorumluluğunu biliyor zaten..gerçekten burda kalıp sorumluluğunu yerine getirecekler kalsın..ve kalanlar da keletlenip hedefine adım adım ilerlesin..hepimizi amacı belli..amacımıza ulaşmak için kulllandığımız yollar farklı olsa da ortak noktamız burası olmalı..

bana accuk müsade bulaşıklarımı yıkayıp geleyim ceylinim uyuyorken
offf mutfakta buz gibimafoldumben

işte onu diyorum

gir robot gbi 5 mesaj yaz çık

bn onu istemiyorum

takım ruhuu kişsel motive

biz burda ZAYIFLAMK İÇİN VARIZ

EVET AZRACIMM SANA HAK VERıYORUMMM...ıNANIN OKADAR ZOR ŞARTLAR ALTINA GıREBıLıYORUM Kı BURAYA ıNANAMAZSINIZZZ...ıŞYERıNDE YASAK YAKALASALAR ıŞTEN ATARLAR...EVEDE GEÇENE KADAR BÖYLE ÇOK SIK OLMAMAK KAYDI ıLE ıDARE EDERSENıZ BEN BU KADAR YAPABıLıYORUMM AMA DERSENKı NESLı PAYLAAŞIMIN ÇOK AZ BıZE BU YETMıYOR ıDARE EDECEK DURUMDA KALMADI DıYE BEN KENDıM GıDERıM DARILMAMDA ÜZÜZLMEMDE HEE TAKIMDAN GıTMEM O BAŞKA MESELE..

AMA BENCEDE BUNUN TEK YOLU ATIYORUM EN AZ 2 GÜN ÜSTÜSTE HıÇ GıRMEYEN BıRıNı DıSKALıYıYE ETMEK GıBı BıR ÇÖZÜMM.....

aklım burda ama yeminle bir dünya işim var akşamlarıda giremiyorum annemlerde bir bilgisayar var ondada kardeşim izin vermiyoo...artık kendi evime geçince akşamları girebilecem ama 1 ayı bulur.....

azrazcımmm emeklerinin boşa gitmesini istememm özelliklede mezun olmadan gitmeni hiç istememm.....sen gidersen burdan herkes teker teker dökülür kimse kalmaz....

evetttt robotluktann çıkalımmm hepinize katılıyorumm motivasyon 1-2 kişi dığında bencede kalmadıı.....bir silkelenimmm.....sadece yazmak için girip yazmayalımmmm....istediğimiz için yazalımmm...gerçi hepimiz idtediğimiz için yazıyoruzz arada 1-2 kişi gelip gidenlerden bahsediyoruzz kmise üstüne alınmasınnn ben bu takımdakii herkesi çok seviyorumm.....opuyorumnanaktan

hatta ayran detoksunuu 2 gün hep beraber yapalımmm ne dersinizz....bayanssulusmile

kızlar ben bıraz cıkıyorum yıne gelırım benım oglan tebemde hadı kalk dıyor ne karar alınırsa arkanızdayım azracım ıstersen yenıden eşleşme yap belkı motivasyonumuz artar sakın bızı bırakma burası sensız olmaz

TMM ORTıŞıMMMM YETERKı SEN GıTMEE BıZ DıSKALıFıYE OLMAYA RZIYIZZZeyvahedigeldismile aklinialirimsmile

saol nilberam bnde seni seviyorum
inan ki hepinizi seviyorum

istediğim çok şey değil

günde 5 mesaj yazın o bile kafiii dicem ama

zoraki güzellik de olmaz

içinzden gelmesi lazım

kaptanım bence haftalık karne yapalım..şöyle..
menüler kontrol edilsin ona göre artılar eksiler..
spor var mı yok mu ona göre artı eksiler...
paylaşıma göre artı eksiler ve genel yorumlar..
herkes bu cumaya kadar takımda kalıcı mı gidici mi?..bunları kabul ediyor mu etmiyor mu?söylesin ..yeni liste düzenlensin..ben menüleri kontrol etme görevini üstlenebilirim canım sana yardımcı olmak için..ben haftaiçi sürekli pc başındayım nasılsa..buna göre motive edici listeler de yayınlayalım kendi aramızda...azcık harekete geçelim derim ben ne dersiniz kaptanım,kızlar??

komsu çagırdı ben ona geçiyorum nasılsa bulaşıklarıda yıkayamadım
ayyy yarın detoks yapacagım kaç kg gitcek acaba çok heyecanlıyım yaffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…