Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben spor falan yapamıyorum çalıştığım için birde bilgisayar başındayım pek bir hareket yok ama işe geliş gidişler yürüyerek bir hareket o oluyor​

ben spor falan yapamıyorum çalıştığım için birde bilgisayar başındayım pek bir hareket yok ama işe geliş gidişler yürüyerek bir hareket o oluyor​

ben de aynı nedenlerle yapamıyorum canım ama evde yarım saat da olsa yapmamız gerek..spor zayıflamayı inanılmaz etkiliyor..

sabah kalkınca 2 kuru kayısı+2 bardak su
ara:4 galeta+yeşil çay
öğle:z.yağlı pırasa+3 köfte+yoğurt+salata+50 gr ekmek
ara:1 portakal
ara:4 galeta(birazdan yicem)
akşam:z.yağlı çökelekli ıspanak+yoğurt+ekmek+salata yicem..
kendim yazıyorum kendim oynuyorum..

ben de geldimmm
amannn yarın gezmeye gidiyomuşum-tatlicadiarzu-
ama detoks yapacağım bi şekilde ayarlayacağım
mesala kahvaltı yapmayıp sabah 1 kase çorba içeceğim
öğlen gezmeye gittiğimde kahvaltı hakkımı burda abartmadan kullanacağım
ve çorbamı içmeye devam edeceğim
2. gün harfiyen uygulayacağım Allahın izniyle detoks u
her gün yarım saat plates yapıyorum aynı zaman da emziriyorum
bu şekilde detoks u uygularsam veririm galiba 1.5 kg falan cumaya:Saruboceq:
sizce nasıl kızlarrrr olur mu böyle

nıhalcım cok güzel bır fıkır herkese cuma günü karne verılsın

yedıklerı

ıctıklerı

sporu cok güzel vede zevklı olur bence

saat 17.05 kızlar ve hala gelen giden yokben 80-89 topiğindeyim..gelen olursa çağırın beni ordan:)

geldim kızlarr

oy bir yoğun oldumki anlatamamm şimdiden söylüyorumm

ben sürekli burda kalmam mümkün değill he tabiiki vaktim oldukça müsait oldukça geliyorum gelmeyede çalışıyorum isteyerek tabii ki gelmek zorunda olduğum için değil...ama derseniz neslihan bu yetmiyor diye ozmn diyicek bişiyim yok üzülmemde sonuçta bu bir kurall....ama ben maalesef bütün gün burda durmam mümkün değil yeri gelir gün boyu hiç giremeyebilirmi bile ama evden bir şekilde girmeye çalışırım eve internet bağlanınca akşamları muhakkak girerim.....

neyseee siz karar verin ben size uyyup uyamayacağımı söylerim....

bu arada tartımı yeni eve kolilemiş eşim ve getirmeyi unuttukk....neyse...ede başka bir tartı cvardı bozuk çalışırsa yarın bende ayran detoksuna karar verdimm ayşecimmm beraber yapalımmmmm

ozmnnn rukiş ablammmm ayşecimmm yarın detokss günü....bu hafta 1. lik bizimmmmm

olur bence rukiş ablamm sana bir fikir verimm
ayranı çorbasını yani malzemeyi günde çeceğin kadarını cam kavanıza koy orada 2 saatte bir bardakla iç ben işyerinde öyle yapıyordummm

kolay gelsın canımm opuyorumnanaktan

TMM DIR 2 GÜNLÜK DETOKSUUU;

BEN NESLıHAN
RUKıYE ABLAM
SELMA ABLAM
VE AYŞECEYLıNCıĞıMıZ 4 ÜMÜZ YAPIYORUZZZ....ıNŞ. HAY. ıLE GıTSıN YAĞLARRRR....:))))))))))))))
zemuszemusbayanssulusmile

bu günlük yedıklerım

KAHVALTI bır bardak lımonlu su ıkı kase corba bır dılım normal ekmek

ARA bır portakal

ÖGLEN bır kase corba küçük bır tabak makarna yarım dılım kepek ekmegı

ARA bır dılım kek

BIR SAAT YÜRÜYÜŞ

TMM DIR 2 GÜNLÜK DETOKSUUU;

BEN NESLİHAN
RUKİYE ABLAM
SELMA ABLAM
VE AYŞECEYLİNCİĞİMİZ 4 ÜMÜZ YAPIYORUZZZ....İNŞ. HAY. İLE GİTSİN YAĞLARRRR....:))))))))))))))
zemuszemusbayanssulusmile

olumunekankayizsmile :lepi: :lepi: Şeniz vereliniortak vereliniortak vereliniortak

rukıye ablam lahana Çorbasını deĞılde bak gÜne gıderken bu nu da al gÖtÜr ınan yararı Çok bÜyÜk ben 2 kılo vermıŞtım....

Sabah menÜde ne varsa aynen yemıŞtımm....

Sonrra malzemelerı yoĞurdu falan ayranı kendım yaptımmm....bır cam kavanoza koydum dolaba koydum 2 saatte bır bÜyÜk bardaklarla ıÇtımm gÜsel oluyorr tavsıye ederımm.....

ben bugÜn ne yedım...

Sabah
1 portakal ve 1 kıvı yedımm

ara Çubuk kraker yedım

ÖĞlendede (ıkındıde 15.30 gıbı)

domateslı + bıberlı + beyaz peynırlı + Çavdar ekmeĞıne sandıvıÇ ve kola ıÇtım....

AkŞama evde ne var bılmıyorum bılıyorsunuz annemde kalıyorumm.....

kaydirigubbakcemile5 BEN ÇIKTIM KIZLARRR

HEPıNıZE ıYı AKŞAMLARRR

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…