iyi geceler bende yatıyorum yarın görüşürüz öptm
annecim seni de öptümŞeniz
kızlar bn kaçar
iyi geceler hepinize
yarın tam takım burda olalım yine
ok
bızımde buz azracım ya sözde bırde kalorıferlı sobayı özledım dıbınde oturmayı sıcacık
ben geldimmmmmm
alıverişe gittim kendime pantolon aldım 2 tane aşkıma swet aldım geldimmm
nihalcim tebrik ederim süper gidiyosun
ben bu hafta feciyim:tomato: adet günüm yaklaştı
acayip bi iştah var kendimle savaşıyorum ve çoğu zaman kaybediyorummafoldumben
acill toparlanmam lazımm bu iştahla nasıl olacak bilmiyorum:1no2:
çarşamba detoks yapacağım
çok haklısın canım yapmam lazım..ben pek becerikli bir ev hanımı değilim galiba ya..yetiştiremiyorum işleri..eve gidiyorum dünden hazır yemeğim..yarının yemeğini yapcam yemekten sonra..ee ortalığı biraz topla bulaşıkları yerleştir çay kahve faslı hadi onları toparla..ee bu arada ezeli izle aralarda kocişinle sohbet et ,sigara iç ertesi günün kıyafetlerini ayarla ütülencek varsa ütüle falan derken derken bir bakıyorum saat 24.00 oluyor..e uykum geliyor tabi..ertesi günün sandviçini ayarlayıp yatıyorum..sanki taş taşımışım gibi de o kadar yorgun uykuya dalıyorum ki sabahları 07.00 de çok zor kalkıyorum hatta işe glmem 1 saati buluyor sabahları serviste de uyuyorum....hangi ara spor yapcağımı bulamıyorum..en kötü ihtimal tv karşısında hareket yapıyorum ama yer hareketlerini yaparken içimin geçtiği de oluyoreyvahedigeldismilesırnaşık şey
şu kilo çizelgesini nerden ayarlayıp yapıorsunuz??? cevap pls???
Yaprakcım sen Şİmdıkı kg dıyete baŞlangıc kg ve ulaŞmak ıstedıgın kg sÖyle ben yapayım sana
selmacım canım sende yaz başlangıc kg hedefını ve şimdıkını senınde yapayım olurmu kg cızelgenı
oleyyy yaptımm :)
günaydınlar kızlar...nasıl keyifler ..ben bugün yine çok zor uyandım..bu tembellik nedir analmadım gitti..içim uyuyor resmen..
hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız ben bugunde oruçluyum sizleri çok seviyorum olumunekankayizsmile
ben yarın detoks yapıyorum ayran çorbalı
yalnız biraz değişiklik yapacağım
tuz yasak ama içine çok az tuz atacağım ve öğlen ve akşam portakal ve elma yiyeceğim
sebepse emzirdiğim için tansiyon ve kan şekeri düşmesi yaşamayayım diye
bakalım sonuç ne olacakbilmiyorumkismile
tartıldım az önce korka korka acayip yedim çünkü haftasonundan beri şükürler olsun ki sabitimsositososito
su detoks u yaptım mı tamam dıraklinialirimsmile
SELAM KIZLARRR
ÇOK KÖTÜYÜM BU ARALAR ÇOK YORGUNUM BTKİNMM
EVİ TAŞIDIK KOLİLERİ ATTIK EVE BIRATIK ANNEMLERDE KALIYORUZZ..
BİR YANDANDA İŞLERİ HİÇ SORMAYINN ÇOK FECİİ ÇOK ŞÜKÜR İŞİMİZ VAR GERÇİ ÇOK YOĞUNUZ KOŞTURMACA gidiyorr ne yapcam bilmiyorum..
sizi ço.kk özledimmmmm
güle güle otur naslıhan evınde hayırlı olsun darısı evı olmayanlara a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?