Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah = 1 haşlanmış yumurta+ 1 kk. peynir + 1 elma+1 form çay
öğlen = 1 elma +1 kase çorba + 1 form çay
akşam = 3 kaşık pilav üzerine konmuş konserve(yağsız) bezelye+(misafirlikte) 1 dilim yaş pasta+1 avuç (en son 1,5 yıl önce yemiştim) çekirdek+2 form çay(tavsiye ederim bağırsakları süper çalıştırıyor)
toplamda= 1 lt. su

Ayşe canım adet döneminde biraz sabrederde nefsine hakim olursan normalden daha hızlı kilo verdiğini göreceksin çünkü regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyor.

Nihalciğim günün bayağı bi tempolu geçiyormuş spor yapsa insan bu denli yorulmaz herhalde . Ben bile okurken yoruldum Allah sana yardım etsin.

başlangıç =61.7
şimdiki = 56.4
hedef = 50
Selmacığım yaa sana zahmet olmazsa benimkini kalpli yapabilir misin ? göstergede ona uygun kalpli bişiler olabilir . Şimdiden teşekkürler.

günaydınlar kızlar...nasıl keyifler ..ben bugün yine çok zor uyandım..bu tembellik nedir analmadım gitti..içim uyuyor resmen..

Sabahları üzerine miskinlik çöküyor uyanmakta zorluk çekiyorsan kulak memesini ovuştur faydasını eminim ki faydasını göreceksin.

Ben ayran çorbası yaptığım zaman hayatta tuzsuz ağzıma süremiyorum. Olmasa iyi olurda işte...

Neslihan canım evsahibi olmana çok seviniyorum. Allah böylesine tatlı bir yorgunluğu bigün banada nasip etsin (kiracılık çeken herkesede)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…