Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah = 1 haşlanmış yumurta+ 1 kk. peynir + 1 elma+1 form çay
öğlen = 1 elma +1 kase çorba + 1 form çay
akşam = 3 kaşık pilav üzerine konmuş konserve(yağsız) bezelye+(misafirlikte) 1 dilim yaş pasta+1 avuç (en son 1,5 yıl önce yemiştim) çekirdek+2 form çay(tavsiye ederim bağırsakları süper çalıştırıyor)
toplamda= 1 lt. su

ben geldimmmmmm
alıverişe gittim kendime pantolon aldım 2 tane aşkıma swet aldım geldimmm
nihalcim tebrik ederim süper gidiyosun
ben bu hafta feciyim:tomato: adet günüm yaklaştı
acayip bi iştah var kendimle savaşıyorum ve çoğu zaman kaybediyorummafoldumben
acill toparlanmam lazımm bu iştahla nasıl olacak bilmiyorum:1no2:

Ayşe canım adet döneminde biraz sabrederde nefsine hakim olursan normalden daha hızlı kilo verdiğini göreceksin çünkü regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyor.

çok haklısın canım yapmam lazım..ben pek becerikli bir ev hanımı değilim galiba ya..yetiştiremiyorum işleri..eve gidiyorum dünden hazır yemeğim..yarının yemeğini yapcam yemekten sonra..ee ortalığı biraz topla bulaşıkları yerleştir çay kahve faslı hadi onları toparla..ee bu arada ezeli izle aralarda kocişinle sohbet et ,sigara iç ertesi günün kıyafetlerini ayarla ütülencek varsa ütüle falan derken derken bir bakıyorum saat 24.00 oluyor..e uykum geliyor tabi..ertesi günün sandviçini ayarlayıp yatıyorum..sanki taş taşımışım gibi de o kadar yorgun uykuya dalıyorum ki sabahları 07.00 de çok zor kalkıyorum hatta işe glmem 1 saati buluyor sabahları serviste de uyuyorum....hangi ara spor yapcağımı bulamıyorum..en kötü ihtimal tv karşısında hareket yapıyorum ama yer hareketlerini yaparken içimin geçtiği de oluyoreyvahedigeldismilesırnaşık şey

Nihalciğim günün bayağı bi tempolu geçiyormuş spor yapsa insan bu denli yorulmaz herhalde . Ben bile okurken yoruldum Allah sana yardım etsin.

başlangıç =61.7
şimdiki = 56.4
hedef = 50
Selmacığım yaa sana zahmet olmazsa benimkini kalpli yapabilir misin ? göstergede ona uygun kalpli bişiler olabilir . Şimdiden teşekkürler.

günaydınlar kızlar...nasıl keyifler ..ben bugün yine çok zor uyandım..bu tembellik nedir analmadım gitti..içim uyuyor resmen..

Sabahları üzerine miskinlik çöküyor uyanmakta zorluk çekiyorsan kulak memesini ovuştur faydasını eminim ki faydasını göreceksin.

ben yarın detoks yapıyorum ayran çorbalı
yalnız biraz değişiklik yapacağım
tuz yasak ama içine çok az tuz atacağım ve öğlen ve akşam portakal ve elma yiyeceğim
sebepse emzirdiğim için tansiyon ve kan şekeri düşmesi yaşamayayım diye
bakalım sonuç ne olacakbilmiyorumkismile
tartıldım az önce korka korka acayip yedim çünkü haftasonundan beri şükürler olsun ki sabitimsositososito
su detoks u yaptım mı tamam dıraklinialirimsmile

Ben ayran çorbası yaptığım zaman hayatta tuzsuz ağzıma süremiyorum. Olmasa iyi olurda işte...

SELAM KIZLARRR

ÇOK KÖTÜYÜM BU ARALAR ÇOK YORGUNUM BTKİNMM
EVİ TAŞIDIK KOLİLERİ ATTIK EVE BIRATIK ANNEMLERDE KALIYORUZZ..
BİR YANDANDA İŞLERİ HİÇ SORMAYINN ÇOK FECİİ ÇOK ŞÜKÜR İŞİMİZ VAR GERÇİ ÇOK YOĞUNUZ KOŞTURMACA gidiyorr ne yapcam bilmiyorum..

sizi ço.kk özledimmmmm

Neslihan canım evsahibi olmana çok seviniyorum. Allah böylesine tatlı bir yorgunluğu bigün banada nasip etsin (kiracılık çeken herkesede)

Back
X