günaydin kizlarrrrrrrr..bu hafta berbat gecti stres ve kacamak dolu bi hafta streste malum kortizon salgilaniyo ve yag depolatiyo..bide en büyük hatam bir yerde ipin ucunu birakip günlük menülerimi yazmamak oldu bu hafta öyle olmayacak insallah en az 1 kilo vermek ümidiyle..
bu hafta 500gr verdim.83.5dan 83e indim...
ayşecim elektriğim yeni geldiartık umudu kesmiştim ama neyseki geldi ..
kilom 68.600
geç kaldım dimi yaaa dün söylemeyi unutmuşum ama dünden bu güne bayaa fark var bu sabah 55.5 çıktım inanamadım bi daha bi daha çıktım 1 kilo dah gitti artık kaçamak yok huma var
hemen hurma almalıyım
ayşeee çok çok çok özür dilerim canım müşteri geldi kaç saattir yanımda bildirimde bulunamadım aslında artıdayım sabit geçmişsin sorun olur mu acaba?
başlangıç 87
geçen hafta 83.1
bu hafta 84
gelen 0.9
giden yok
toplamda giden 3
8. TAKIM 208. HAFTA
xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%)
papatya89 ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00% )
nuvanda ( 56,5 / 55.5 / 1,0 / 1.77% )
gulsenbasak ( 69,8 / 68,6 / 1,2 / 1,72% )
batuhanim ( 86,0 / 84,9/ 1,1 / 1,28% )
AySeCeYLin ( 63,7 / 62,6/ 1,1 / 1,73%)
elif190 ( 62,2/ 62,2 / 0,0 / 0,00% )
lamamma ( 83,1 / 84,0 / -0,90 / -1,08%)
scapula ( 85,0 / 83,0 / 1,0 / 1,18%) yeni üye, 13.05.2011'de katıldı. hedef: ??
handerya (70,0 / 70.9 / -0,3 /-0.43 %) eski üye geri döndü(205.hafta ayrılmıştı)
TOPLAM KİLO ( 700,6 / 696,0 / 4,2 / 0,60 % )
nuvanda'yı da girdim.
merhaba ayşeceylin ve gruptaki diğer arkadaşlar. günlerdir siteye giremediğim için grup kuralları şu an okudum. ve gördümki birici kuralı ihlal etmişim :18: gerçi ihlal ettiğim tek kural bu olsa yine de iyi ama günlük en az 5 mesaj vs.
şimdi sıra telafi etmekte. kilom 70,6. geçen hafta cuma da 70,6 idim. pazar günü dayanamayıp tartıya çıktığımda 70,3 ü görmüştüm.
ayrıca şunu da belirteyim benim çalıştığım kurumda gov.tr uzantılı olmayan sitelere girişlerde kısıtlama var. sadece öğlen ve 4 den sonra girebiliyoruz. bu saatlerde ben de gruba aktif olarak katılacağım. öğünlerimi de bildiriceğim. hoşçakalın
vallaha gözlerim yaşardı şeymacım bunları senden duymak
şaka bir yana çok güzel bir secim hurma ohh hem sağlıklı hem meyve ama abartmadan yemek lazım onuda 4-5 tane yeter günde
niye kuzum kim kızdırdıçok gergin ve çok sinirliyim.... akşam daha mutlu bir şekilde gelicem inşallah...
çok gergin ve çok sinirliyim.... akşam daha mutlu bir şekilde gelicem inşallah...
çok gergin ve çok sinirliyim.... akşam daha mutlu bir şekilde gelicem inşallah...
şeymacım bazı bilgiler paylaşmıştı gün içinde oradaki bir yanlışı düzeltmek istiyorum.öğünlerinizin arası 4 saat olsun kızlar.öğünlerinizi doyana kadar yiyin aradaki süreyi uzun tutun çünkü bu süre içinde bişey yemediğiniz vucudunuz ihtiyacı olan enerji yağ depolarınızdan yakmaya başlayacak.
öğlen yada akşam tavuk,balık,et yada sebze yemeği doyana kadar yeyin ama ekmeksiz ve yanında salata ve yogurtla.meyveyi de yemeğin arkasından hemen yemeyin ya yemekten yarım saat önce yada 2-3 sonra yeyin.ne kadar sık yemek yerseniz o kadar sık acıkırsınız.
not: alıntı değildir tecrübeyle sabittir
elifim tanisma nasil gecti hic anlatmiyorsun
görüşme güzeldi gri bi elbise giydim. kahve takımı götürdüm. bide lokm çikolata falan yemezler dedi sevglm bizde gittik ne meyve bulduysak aldıkGülşencim tebrikler valla hedefe emin adımlarla.. kıskanan smileydarısı başıma ne güzel bu sayıyı görmüşken nasıl da gerialdım yaaa nasıl kızıyorum kendime..
Elifcim görüşmeyi bende merak ettim nasıldı?
dün günü o kadar güzel o kadar dolu geçti önce eşimle halıları yıkadık güle oynayasonra saat 4 gibi hadi merkeze gidelim gezeli yemek yiyelim dedi apar topar hazırlandık çıktık kendime beyaz kot pantoon aldım çok güzel oldu sonra yemeğe gittik ızgara köfte,ayran ve salataydı menüm sonra arkadaşlara geçtik akşam güzel mamalar vardı çok ısrar ettiler yemedim sadece 5-6 tene badem yedim ve artık çayı da şekersizçiyorum tanladırıcıyı da bıraktım kendimi çok tebrik ediyorum
kızlar inş. kg bildrimde geç kalmazsınız
şeymacım dünkü menünde kaçamak yok tebrik ederim seni
handeryacım senin kaçamak hakkın bitti bir daha olursa ceza geliyor ona göre
elifcim cnm menümü ona göre yazacağım demişsin kaçış yok menü yazmak zorunlu bebişim 1 den fazla olursa kaçamağın ceza var.mazeretsiz menü yazmayana da ceza var
niye kuzum kim kızdırdı
niye kinee kim sinirlendirdi seni yawww
hayirdir kiz ??
şeymacım bazı bilgiler paylaşmıştı gün içinde oradaki bir yanlışı düzeltmek istiyorum.öğünlerinizin arası 4 saat olsun kızlar.öğünlerinizi doyana kadar yiyin aradaki süreyi uzun tutun çünkü bu süre içinde bişey yemediğiniz vucudunuz ihtiyacı olan enerji yağ depolarınızdan yakmaya başlayacak.
öğlen yada akşam tavuk,balık,et yada sebze yemeği doyana kadar yeyin ama ekmeksiz ve yanında salata ve yogurtla.meyveyi de yemeğin arkasından hemen yemeyin ya yemekten yarım saat önce yada 2-3 sonra yeyin.ne kadar sık yemek yerseniz o kadar sık acıkırsınız.
not: alıntı değildir tecrübeyle sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?