Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınnnnnnnn

çalışmasamda 8 de kalktım bugün :)))))

canlarım hepiniz süpersiniz reyhancım üzülecek hiç durum yok ortada geçen haftada bizim sayemizde takım sonuncu oldu..

o yüzden moral bozmak yok böyle devam edelim

adaşım senide çokça tebrik ediyorum HA Rİ KA SIN :):):)

bende regl oldum çok fenayım ya inşallah akşama kadar düzelirim..

Merhaba, bugün kahvaltıda;
1 yumurta,
1 kk peynir,
yarım domates,
3 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek

ayrıca dün tam 8 km. yürüdüm.:)
kilom 67 den 61,5 a düştü 2 ayda ...hedefim 52 kilo

merhaba :) yeni bir kullanıcı ve beş gündür sağlıklı yaşama geçmiş biri olarak 8.takıma katılmak istiyorum :) nereye yazmam gerektiğini bilemedim ama mutlaka biri yardımcı olur heralde.. öptüm hepiniziii , şimdiden teşekkürler

Merhaba, bugün kahvaltıda;
1 yumurta,
1 kk peynir,
yarım domates,
3 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek

ayrıca dün tam 8 km. yürüdüm.:)
kilom 67 den 61,5 a düştü 2 ayda ...hedefim 52 kilo

hoş geldiniz kendinizi tanıtır mısın kızlar ve kurallarımız şöyle...

kurallarımız
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

cevap için cok tesekkür ederim ayseceylin. ok kurallar anlasılmıstır :)
87 dogumluyum istanbulda yasıyorum avukatım, 8 kasımda nişanım var haziran 2012de evlenmeyi planlıoruz ve acil forma girmeye ihtiyacım var acıkcası :) bunun yanı sıra takımdaki önerilere ve iletişime bayıldım..

47 kiloyken bir bucuk yıl içinde yogun stres ve calısma hızı nedeniyle düzensiz beslenerek bu güne geldim maalesef. birkac kez diyetisyene gittim ama ilk önce kendi içinden baslamak gerekiyor o yüzden daha fazla kilo almaktan baska bir ise yaramadı sanırım. gectiğimiz pazartesi yine formda olmaya ve saglıklı hissetmeye karar verdim kızlar :)

ilk iş olarak gece geç saatte yemeleri ve gün içinde yediğim tatlıları bir kenara bıraktım. saat 6-7den sonra yemek yemiyorum, aclık hissedersem sadece meyve yiyorum. bes günde bir bucuk kilo verdim bile.. ayrıca spor cok önemli diye düşünüyorum. evdeki kosu bandımın tozunu aldım ve en az üç gün 50 dk olmak üzere yürüyüşlerime basladım :) yürürken müzik dinliorum gazete- kitap okuyorum ve görev olmaktan cıkıp keyif haline geliyor tavsiye ederim. ayrıca kendime günde 20 dk çalışma ile bir ayda forma girilebileceğini gösteren egzersizleri içeren bir dvd aldım- müthiş birsey! daha sonra eger kurallarımıza uygunsa buraya dvdnin bir resmini koyabilirim, temin etmenizin kolaylıgı acısından.. gercekten güzel egzersizler var ve vücudunuzdaki hareketi hissediyorsunuz. ilk gün ayak uyduramazsanız korkmayın 2. ve 3. gün hersey degişecek :) ( DVD ADI ; Jillian Micheals ile 30 Günde İncel )

bugünkü menüm; sabah uyandığımda iki büyük bardak su, ılık limonlu su(içine biraz elma sirkesi damlatıyorum ama mide için zararlı olabilir herkese tavsiye etmiyorum) , şekersiz çay, iki dilim kepek ekmek ile yapılmış yağsız peynirli tost
sabah- öğle arasında spor yapıp bol su içtiğim için açlık hissetmedim ve birsey yemedim ama hafta arası ara öğün olarak şekersiz kahve içiorum ve yarım muz yiyorum.
şimdi de öğle öğünüm olarak çorba içeceğim ve bir kase yoğurt yiyeceğim.

bu arada ayseceylin'cim sehir dışı işlerim olmadığı sürece her gün sayfamıza mj atabilirim ama şehir dışında olduğumda o güne mahsus aksama dek iletişimsiz kalabilirim, ama bu durumları da önceden bildiririm mutlaka, her cuma geciktirmeden bildirimde bulunacağım. hepimize sağlıklı beslenmeler ve ideal kilolarımızla mutlu günler diliyorum kızlar :))

mutlumel harika bir giriş yaptın hepsine tamam cnm adını ne bu arada bu hızla düğüne incecik olursun cnm.

hem sana hemde takımıza yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım bende
adım ayşe 26 yaşındayım.edebiyat öğretmeniyim ama şuan çalışmıyorum 2yaşında bir kızım var...

Slmmm kızlar hepinize güzel ve enerji dolu bir haftasonu diliyorum..
Bu cumayı güzel kapatmışız özellikle dileka seni çok tebrik ediyorum canım umarım hep böyle gider bu hafta birinciliği kaptırmayız inşallah..

Gülşahcım sende hoşgeldin çok kararlı görünüyorsun burdan umarım hedefine bir an önce ulaşırsın canım..

dün akşam sünnet düğününe davetliydik dün biraz kaçamak günü oldu benim için ama toparlıyacağım..bugün temizliğe giriştim ,misafirlerim gitti ev berbat durumda acilen temizlemem lazım ..pzt iş görüşmesine gideceğim bakalım neler olacak?

ilk günümde kurallara uyuyorum :) menüm şöyleydi; ara öğün olarak bir nektari yedim ve bir bitki çayı içtim- yeni çıkan 7 otlu (doğadan) bitki çayı metabolizma hızlandırmada birebir :) aksam yemegi olarak saat 5-6 arası fırında yağsız tuzsuz patates yedim ama sadece pasta tabağını biraz dolduracak kadar..
şimdi sekersiz (tatlandırıcı kullanıyorum- 1 kalori ) kahve içiyorum .

bu arada tesekkür ederimmm handerya , hosbuldumm :)

kesinlikle öyle yapmalısın aysecim. insan hazır hissetmediği anda kendini beslenme düzenini değiştirmeye zorlayınca, daha fazla yemiş ve daha fazla kilo almış buluyor. doğru karar vermişsin, hazır hissettiğinde hep beraber spora devam ederiz :)

iyi akşamlar
bugün temizlik vardı sonra gezdim tozdum ciicler aldım kendime
hmncik menümü veriyorum

sabah 1 kaşık menemen çeyrek dilim ekmek (bi koparış yani)

ara yok

öğle 1 kase çorba 2 ısırık tavuk eti

ara 2 incir yarım simit bir ayran

akşam 1 kaşık patates kavurma 2 kaşık kıymalı makarna

menüm çok mu
şölee uzun uzun yazınca çok gibi ama hepsi iki dakikada biten şeyler

Merhaba,
sanırım kendimi biraz tanıtmam gerekiyor, ben 39 yaşında mimarım, istanbulda kendi işimi yapıyorum, uzun yıllardır üniversiteden sonra aldığım kiloları bir türlü verememiştim ama 40 yaşına girmeden 15 yıl önceki halime dönmek istiyorum (52 kilo)bu benim doğumgünü hediyem olacak kendime... şimdiden 5 kilo verdim bir 10 kilo daha vereceğim...şuan 62 kiloyum...
bugünkü menüm;
kahvaltı.:
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin,
1 yumurta,
yarım domates
ara öğün:
elma
öğle:
2 dilim kepek ekmek üzeri fırında yumurtalı peynir
şekersiz çay
ara:
elma
akşam:
1 kase çorba

not: bugün spor yapamadım (

gülsahcım aynen öyle kendimi sıkmaya çalışdıkca zorladıkca daha çok yiyorum biraz rahat bırakmam lazım kendimi

azracım menün çok değil miktarları az hepsini toplasan 1 öğün anca eder cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…