Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar hoşgeldiniz bugün annemlerdeydim orda malesef bil.ve int. yok yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkes kendini tanıtmış yeni gelen arkadaşlar için bende tanıtayım adım ufuk yüksk su ürünleri mühendisiyim. doktora yapıyorum 7.5 aylık bilgehan isminde bir oğlum var. Ispartada oturuyorum ve ıspartalıyım. herkese kilo vermede başarılar diliyorum
menüm
sabah
tarhana çorbası
1b.çay
1 dom
4 zeytin
1dlm ek.

öğle artı akşam
1 kıymalı pide
1 ayran

akşam
1tane şeftali

aramızda bir de arkeolog var :) ama evde, çalışmıyor.

inşallah canım.

vay vayyy ekip sağlam bende çocuk esirgeme kurumunda öğretmenlik yapıyorum

sanırım evde oturmayı sevmeyenlerdensin :))

oh oh dürümler falan afiyet olsun

afiyet olsun canım :)

bugün kaçmış dilakacım ama allahtan öğlen ve sabah olarak
akşama yüklenmemişsin

ufukcum çizelgene baktımda sen zaten işin büyük kısmını atlatmışsın hay maşallah diyim bn sana

ufukcum çizelgene baktımda sen zaten işin büyük kısmını atlatmışsın hay maşallah diyim bn sana

teşekkür ederim güldenciğim. doğum sonrası aşırı moralim bozuldu kendimi kötü hissettim. bi sıktım 3 ayda 21 kilo verdim. sonra sütüm azaldı azalınca 2 kilo daha aldım 77 oldum diyeti bırakınca.sonra işte 3aydada 5 kilo daha verdim. böyle canım ama daha 12 kilo var.

Son düzenleme:

ohoooo daha ne olsun ya sende bu azim olduktan sonra 55te olursun :)))

boyun kaç cm?

iyi geceler azracım azramı güldenmi sanırım gülden diyede hitap ediliyorsun öncelikle yardımların için çook teşekkür ederim tafsiyende çokgüzel dikkate alırım

günaydın kızlar iyi pazarlar...herkes haftasonu biraz salmış kendini ödüllendirmiş inş.haftaya daha güzel başlarız.bugün eşim evde uğrayamam sanırım yarın görüşürüz...

arkadaşlar annanem çok kötü çarşamba akşam tuvalette düşmüş perşembe bulduuk o günden beri yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı beyin ana damarı tıkalıymış ondan olmuş dua edin arkadaşlar nolur çok kötüyüm43:

çok geçmiş olsun
inşallah hiç yaşamamış gibi olursunuz

Çok geçmiş olsun Deryacım acil şifalar diliyorum umarım kolay atlatır,moralinizi yüksek tutmaya çalışın canım..

heartattack Hoşgeldin canım umarım doğum gününe kadar hedefine ulaşırsın bu arada d.günün ne zaman? Kendine vereceğin en güzel,özel hediye olacaktır bence..

Beni bu kötü havalar bozdu demiş şair bende diyorum ki beni bu hafta sonları bozdu..:)))

Kızlar valla bu haftasonu çok kötüydü yediklerim o yüzden utandım yazamadım..Ayşecim şu ceza olayını gündeme soksak yine biri beni dizginlemeliiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…