aramızda bir de arkeolog var :) ama evde, çalışmıyor.
inşallah canım.
menüm şöyle
sabah
2 kaşık kadar sucuklu yumurta
bol yeşillik
zeytin, domates,salatalık
1 dilim ekmek üzerine şokella
öğle
tavuk dürüm ayran
akşam
bulgur pilavı(4 kaşık kadar)
salata
yoğurt
merhabalar hoşgeldiniz bugün annemlerdeydim orda malesef bil.ve int. yok yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkes kendini tanıtmış yeni gelen arkadaşlar için bende tanıtayım adım ufuk yüksk su ürünleri mühendisiyim. doktora yapıyorum 7.5 aylık bilgehan isminde bir oğlum var. Ispartada oturuyorum ve ıspartalıyım. herkese kilo vermede başarılar diliyorum
menüm
sabah
tarhana çorbası
1b.çay
1 dom
4 zeytin
1dlm ek.
öğle artı akşam
1 kıymalı pide
1 ayran
akşam
1tane şeftali
menüm şöyle
sabah
2 kaşık kadar sucuklu yumurta
bol yeşillik
zeytin, domates,salatalık
1 dilim ekmek üzerine şokella
öğle
tavuk dürüm ayran
akşam
bulgur pilavı(4 kaşık kadar)
salata
yoğurt
merhabalar hoşgeldiniz bugün annemlerdeydim orda malesef bil.ve int. yok yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkes kendini tanıtmış yeni gelen arkadaşlar için bende tanıtayım adım ufuk yüksk su ürünleri mühendisiyim. doktora yapıyorum 7.5 aylık bilgehan isminde bir oğlum var. Ispartada oturuyorum ve ıspartalıyım. herkese kilo vermede başarılar diliyorum
menüm
sabah
tarhana çorbası
1b.çay
1 dom
4 zeytin
1dlm ek.
öğle artı akşam
1 kıymalı pide
1 ayran
akşam
1tane şeftali
hihoyyytt ben geldim herkes dağıldı
bugün günümüz vardı ve ben yine hakkını verdim
yarın daha dikkat etmem lazım denge olayı yani :))))
afiyet olsun dilekcim
ufukcum çizelgene baktımda sen zaten işin büyük kısmını atlatmışsın hay maşallah diyim bn sana
teşekkür ederim güldenciğim. doğum sonrası aşırı moralim bozuldu kendimi kötü hissettim. bi sıktım 3 ayda 21 kilo verdim. sonra sütüm azaldı azalınca 2 kilo daha aldım 77 oldum diyeti bırakınca.sonra işte 3aydada 5 kilo daha verdim. böyle canım ama daha 12 kilo var.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSSj9DK/weight.png
cnm link bu kontrol panelinden profil düzenleye gir ordaki çizelge kısmına yapıştr
bu arada profitcim yanlış anlamazsan sana birşey sormak istiyorum
VKİ(vucut kütle indeksi) 40 üstü seinn endokrin uzmanı bir doktora gözüksen iyi olcak
morbid obeziteye giriyor maalesef bnde 2 ay önce VKİ 40.4 düm
şuan 34 üm ve halen obez kategorisindeyim
heart ablacım adın nedir ortalama aynı kglardayız hedefimizde aynı
arkadaşlar annanem çok kötü çarşamba akşam tuvalette düşmüş perşembe bulduuk o günden beri yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı beyin ana damarı tıkalıymış ondan olmuş dua edin arkadaşlar nolur çok kötüyüm43:
arkadaşlar annanem çok kötü çarşamba akşam tuvalette düşmüş perşembe bulduuk o günden beri yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı beyin ana damarı tıkalıymış ondan olmuş dua edin arkadaşlar nolur çok kötüyüm43:
çok geçmiş olsun
inşallah hiç yaşamamış gibi olursunuz
ohoooo daha ne olsun ya sende bu azim olduktan sonra 55te olursun :)))
boyun kaç cm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?