menümü yazayım
değişik oldu bugün
sabah-öğle 3 kaşık menemen yanında ev ekmeği(yufka ekmek) yedim 2 koparışlık sanırım 1 dilim ekmeğe tekabül eder
ara çaybardağı m.suyu 1 eti puf 2 ceviz 6 kuruüzüm
akşam 50gr et kavurma (yağsız) 1 dilim ekmek(yine ev ekmeği) 4 adet lahana sarması
selam kızlar,
uğrayamıyorum ne olur kusura bakmayın.:78: hem ev telaşına girdim hemde kızım üşütmüş ateşlendi bugünonunla uğraşıyordum .
çok bişi yemedim bugün
sabah
peynir
domates
zeytin
yeşil çay
öğle
erik- ceviz atıştırdım (yemek istemedi canım)
akşam
kıymalı türlü(2kaşık kadar)
şimdi de güllü yeşil çay içiyorum. müsait oldukça yazarım.
sanada günaydın cnmm
bize azcık değşik birgüne başladık
sabah bir kalktım ki
mutfak lavabosunun içinde
ne gördüm deseniz
koskaca kertenkele ama şu ev kertenkelereinden
süleymancıkmı ne:18::18::18:
tüm iştahım gitti
ayşecim ben salıdan sonra pazar gününe kadar yokum. biz bu yıl yeterince tatil yapamadığımızdan( oğlum küçük olduğu için)
fethiye taraflarına gidiyoruz. artık izinlimi dersin sabitmi geçersin bilmiyorum.
slm kızlar bizde pikneğe gittik güzel bir gün oldu
4 adet lahana sarmasını unuttum
menümü yazayım
değişik oldu bugün
sabah-öğle 3 kaşık menemen yanında ev ekmeği(yufka ekmek) yedim 2 koparışlık sanırım 1 dilim ekmeğe tekabül eder
ara çaybardağı m.suyu 1 eti puf 2 ceviz 6 kuruüzüm
akşam 50gr et kavurma (yağsız) 1 dilim ekmek(yine ev ekmeği)
menümüde verim hemencik
sabah
3 kasik sucuklu menemen
1 sekersiz cay
1 kepek ekmegi
kk peynir
ara
yesil elma
öglen
3 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
ara
3 kayisi
2 ceviz
aksam
3 kasik et sote
bol yesil salata
1 kase yogurt crbasi
3 litre su
yarim saat pilates
ohhhhhhhhhhhh valla hastaliktan sonra özüme döndüm yaaaa :))))
walla kan çektii
bnde adanalıyım
ailemn bir kısmı osmanide kadirlide
gel öpem seni
tmm cnm sabit gecerim seni bu hafta 5 gün için listeden çıkmana gerek yok ufukcum.ayşecim ben salıdan sonra pazar gününe kadar yokum. biz bu yıl yeterince tatil yapamadığımızdan( oğlum küçük olduğu için)
fethiye taraflarına gidiyoruz. artık izinlimi dersin sabitmi geçersin bilmiyorum.
teşekkür ederim. daha iyi kızım çok şükür. 2 çocukla cidden çok zor ev taşımasıtaşınma zamanı malum hem zamanım hem de netim olmayacak o zaman ne yapacağım. izinli mi sayılacağım. tel den girebilirim ama sayfayı çok zor açıyor tel. mail adresi verirsen menü giremem ama kilo mu gönderebilirim.
ben senin adanalı oldugunu biliyodum canım ben bu takımdaydım daha önce
sen takım kaptanıydın ozaman iltercakır falan vardı
ben cok sevmiştim seni cok temiz kalpliydin
günaydın arkadaslarım hepimiz güzel bi hafta sonu gecirmişiz anlasılannn
benimde soğuk ama güzel gecti
bugünde günüm varama yemicem
öglen yemeyi yemeden gidicem ve sadece salata türü varsa onu yicem
bu arada kızlar bugün tartıldım 900 gr vermişim o kadar sevindimki
bugün sırf o 900 gram için yemem
günaydın kızlarrr . yorgun bir haftasonundan sonra pazartesi sendromundayım vallahi . bir de regl oldum üstüne :/
bu arada özlemişim sizi :) haftasou kosmaların içinde ara ara yemek yendiği için cok özen gösteremedimama bu hafta içi sporla telafi ediceğim insallah.
bu arada halen kahvaltı etmedim, öğle yemeği simit- sekersiz cay olucak sanırım. öptüm hepinizi kocaamaann :)
bu arada ikinciliğimizi tebrik ediyorum bu haftabirinci olalıımmm :)
anladım canım benim eşimde uzman cavus henüz belli değil batı da olabilirmiş doğuda aralıkta belli olacakmıştmm cnm sabit gecerim seni bu hafta 5 gün için listeden çıkmana gerek yok ufukcum.
dilekacım seni izinli sayalı cnm taşınıp netin bağlanana kadar inş. çabu dönersin.
sümeyyecim evet asker eşiyim eşim üstteğmen bizde bu sene tayinciyiz.sizin doğu tayini mi olacak
canım evet nickim değişti osmaniye80 di eski nickcnm o zamanlar bende takıma yeni yeni takılmaya başlamıştım ilteri bende biliyorum ama seni hatırlayamadım nicin mi değişti
maşallah 900 gr vermişken yeme bence de sümeyyecim
anladım canım benim eşimde uzman cavus henüz belli değil batı da olabilirmiş doğuda aralıkta belli olacakmış
sizinki dogumu canım allah yardımcımız olsun cok zor ev tasımak ben daha baska bi ile tasınmadım
burdura gelin geldim bu sene ne olucak bakalım
canım evet nickim değişti osmaniye80 di eski nick
hamile kaldıgım için ayrılmak zorunda kalmıstım
evet ya bugün bi cıktım 900 gr vermişim cumaya kadar bi 900 daha verdimmi
2 kiloya yakın vermiş olurum allahın izniyle
anladım canım benim eşimde uzman cavus henüz belli değil batı da olabilirmiş doğuda aralıkta belli olacakmış
sizinki dogumu canım allah yardımcımız olsun cok zor ev tasımak ben daha baska bi ile tasınmadım
burdura gelin geldim bu sene ne olucak bakalım
canım evet nickim değişti osmaniye80 di eski nick
hamile kaldıgım için ayrılmak zorunda kalmıstım
evet ya bugün bi cıktım 900 gr vermişim cumaya kadar bi 900 daha verdimmi
2 kiloya yakın vermiş olurum allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?