kızlar hepinizi öpüyorum ve kacıyorum evi sürcem toz alıcam ondan sonra zayıflama kemeri takıcam ögleden sora görüşürüz
sabahları kaşarı yiyebilirsin cnm ama salamı arada sırada yersen daha iyi olur.menün güzel ama az olmuş proteinde az olmuş bugün dengelersin artık.
günaydın kızlar
güldencim sen istediğin kg ya düşeceksin bu menülerin harika çünkü
kızlar hepimiz vereceğiz istediğimiz kg ya ulaşacağız bu yüzden paylaşım paylaşım kızlar isim vermiyorum bu sefer günde 1-2 msj yazan arkadaşalar kendini biliyor en az 5 msj diyoruz sohbet ortamlarının içinde bulunun diyoruz yoksa gelip bugün bunları bunları yedimle olmuyo bu iş bu şekilde takımda olmanın bir anlamı yok bence önemli olan bilgi alışverişi yapmak birbirimiz motive etmek yanlışsa yanlış deyin kızlar
günaydın kızlar cnm sıkkın sıla cadısı hasta
ateşli sabah dr götrdüm gecede uyuyamadım
dr birde kalbini dinledi hızlı atıyor istersen bir çocuk kardiyolojisine götür dedi
şimdi randevu aldım yarın götürcem inşallah birşey çıkmaz
Ayşecim ben gruptan ayrılıyorum sizlere iyi paylaşımlar diliyorum..
nilgün hanım çok sohbetimiz olmadı ama menülerinizi ve idealinizi çok beğeniyordumAyşecim ben gruptan ayrılıyorum sizlere iyi paylaşımlar diliyorum..
canım benim cok gecmişolsun, belki soguk algınlığıyla ilgili bir durumdur tatlım
güldennn süpersin tatlımm kesinnn gidicek kilolarımız, ooohh mis gibi cıtır kızlar olucas yeniden :)
bu arada haftasonu koşmaların içinde ucu kacan düzensiz beslenmemi dün telafi etmeye basladım sanırım kızlar, sadece biraz spor yapmam gerek ama aksamları yorgun hissediyorum olmuyor
dün : sabah - sirkeli limonlu su
saat 11.00 - greyfurt suyu
kepekli yagsız beyaz peynirle yapılmıs tost
saat 16.00- ceyrek kepekli ekmegin içine domates ve salatalık ile yapılmıs sandviç
ayran
saat 20.00- 4 mandalina ( biraz fazla mı :) + 2 nektari
aksam ara öğünü şekersiz yağsız sütlü kahve :)
bu sabah: sirkeli limonlu su
kepekli bir dilimk salam ve bir dilim kasarlı yagsız tost
kızlar, sabahları kepek ekmegin arasına birer ince dilim kasar ve salam koymam cok zararlı mı ki, kahvaltı öğünü biraz aceleye geliyor evden cıkarken ama.. ?
cnm tabii sen bilirisin yine ama
peynirler arasında en yüksek yağa sahip olan kaşar
şarküterilerin içinde de en yüksek kaloriye sahip olan salam
artık gerisini var sen düşün
onun yerine bir bar süt ve 1 haşlanmış yumurta süper olur
yada daha da masumlaştrıp
kepek ekmek arası beyaz peynir domates salatalık
aslında yağsız peynirle ypsam cok daha iyi olur dimi, neredeyse 100 kalori azaltmıs olurum sabahtan,
tatlım çalışırken ya az yiyebiliyorum ya da siparişlerle işin ucu kacıyor cok zor dengeliyorumproteini nasıl dengelesem bugün mesela?
bu arada senin bogazların agrıyordu tatlım nasıl oldun ?
günaydın kızlar cnm sıkkın sıla cadısı hasta
dr birde kalbini dinledi hızlı atıyor istersen bir çocuk kardiyolojisine götür dedi
Ayşecim ben gruptan ayrılıyorum sizlere iyi paylaşımlar diliyorum..
ızgara tavuk,köfte vs yiyebilirsin yanında yogurt yada ayran ile.iyi sayılırım cnm çoçuğun olunca hasta olduğunuda anlamıyorsun koşturuken atlatmaya çalışıyorsun :)
geçmiş olsun cnm hastalığındandır ateşten olmuştur bence ağır geciriyorsa gribi o etkilemiştir.
bişey söylemek istemiyorum ama kuralları okuyup baştan kabul edip 1-2 hafta sonra da ben ayrılıyorum demek olmuyo gerçekten kg vermek isteyen takımlara girmeye çalışan bunun için bekleyen arkadaşlara haksızlık oluyor bu
cnm saol inşallah griptendir
arkadaşlar ayşe arkadaşımz takıma girince herbirimize kuralları yazıyor tekrar tekrar
ve bizlerde kabul edip okuyup giriyoruz
çok değil günde 5 mesaj yazmak yarım saat zaman ayırmak
emin olun buraya ne kadar bağlı kalırsanız o kadar kilolara yansıyor
bn takımdan bir ayrıldım 8 kilo aldım
2011in başında takımdan ayrıldığımda 120 kg idim sonra 8 kilo birden aldım düşünün yanii
tabii yinede siz bilirsinizsssss
unutmayın bizler geçiciyiz 8.takım kalıcı bizler gideriz başkaları gelir
önemli olan asıl gayeyi unutmamak
saol canım günlük yapmaya calısıyorum simdi ara verdim bi bakim dedimkolay gelsin canıımmm :) ev temizliği 300- 400 kalori verdiriyor hem spor yapmıs olursun :)
bu arada zayıflama kemeri nasıl birsey ? işe yarıyor mu?
saolasın aysecimsümeyyecim kolay gelsin sana tatlım
canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin umarım cabuk iyileşirgünaydın kızlar cnm sıkkın sıla cadısı hasta
ayyy aferin bana o zaman yapabiliceğim en yüksek kalorili kahvaltıyı yapıyormusum :) yarın sabahtan itibaren yagsız peynir, domates kullanmaya baslıorummm
kızlar kalori dengelemeye ilişkin tüyolar veren güzel bir yazı ;
Hrriyet - Kalori tasarrufu yapyor musunuz
saol canım günlük yapmaya calısıyorum simdi ara verdim bi bakim dedim
zayıflama kemeri bölgesel yağlanmayı eritiyomuş mesela karın bölgene takıyosun günlük yarım saat
işe yarıyomuş arkadaşım doğum sonrası göbek ve basenlerini kemerle erittiğiği yediklerinede dikkat ederek 20 kilo verdiğini söylemişti
bende deniyorum benim karın bölgem simit gibi onu eritmesi için takıyorum işe yarar umarım takıp cıkardıktan sonra orası cok kaşınıyo
canım sabahları ac karnına sirkeli su içiyomussun bende yapıyorum yalnız ben bi çay kaşığı bal da koyuyorum
bal sirkenin zararlı asitleri alıp mide agrısını önlüyomuş sende işe yaradımı bende yaradı iştah kapatıyo bide
yatmada öncede içersende uyurken metbolizmayı calıştırıp yağ yakıyomuş diye okumustum ben yatarkende içiyorum
bu arad kızlar ben sporu bıraktım çünkü önce yediklerimi dengeleyerek zayıflıcam
zayıflama durursa sporu devre sokucam ne dersiniz devam etsemmi etmesemmi
sümeyyecim aslında sporu yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor yapsan çok iyi olur bence bence 2,5 aydır bıraktım taşınma tatil derken yoksa 1 senedir düzenli spor yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?