Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar hepinizi öpüyorum ve kacıyorum evi sürcem toz alıcam ondan sonra zayıflama kemeri takıcam ögleden sora görüşürüz

kolay gelsin canıımmm :) ev temizliği 300- 400 kalori verdiriyor hem spor yapmıs olursun :)

bu arada zayıflama kemeri nasıl birsey ? işe yarıyor mu?

sabahları kaşarı yiyebilirsin cnm ama salamı arada sırada yersen daha iyi olur.menün güzel ama az olmuş proteinde az olmuş bugün dengelersin artık.

aslında yağsız peynirle ypsam cok daha iyi olur dimi, neredeyse 100 kalori azaltmıs olurum sabahtan,
tatlım çalışırken ya az yiyebiliyorum ya da siparişlerle işin ucu kacıyor cok zor dengeliyorum proteini nasıl dengelesem bugün mesela?

bu arada senin bogazların agrıyordu tatlım nasıl oldun ?

günaydın kızlar cnm sıkkın sıla cadısı hasta
ateşli sabah dr götrdüm gecede uyuyamadım
dr birde kalbini dinledi hızlı atıyor istersen bir çocuk kardiyolojisine götür dedi
şimdi randevu aldım yarın götürcem inşallah birşey çıkmaz

Ayşecim ben gruptan ayrılıyorum sizlere iyi paylaşımlar diliyorum..

canım benim cok gecmişolsun, belki soguk algınlığıyla ilgili bir durumdur tatlım

nilgün hanım çok sohbetimiz olmadı ama menülerinizi ve idealinizi çok beğeniyordum
hayırdır demek istiyorum açıkcası
neden ayrılmak istiyorsunuz?
canım benim cok gecmişolsun, belki soguk algınlığıyla ilgili bir durumdur tatlım

inşallah cnm bnmm inşallah

cnm tabii sen bilirisin yine ama
peynirler arasında en yüksek yağa sahip olan kaşar
şarküterilerin içinde de en yüksek kaloriye sahip olan salam
artık gerisini var sen düşün
onun yerine bir bar süt ve 1 haşlanmış yumurta süper olur
yada daha da masumlaştrıp
kepek ekmek arası beyaz peynir domates salatalık

ayyy aferin bana o zaman yapabiliceğim en yüksek kalorili kahvaltıyı yapıyormusum :) yarın sabahtan itibaren yagsız peynir, domates kullanmaya baslıorummm

ızgara tavuk,köfte vs yiyebilirsin yanında yogurt yada ayran ile.iyi sayılırım cnm çoçuğun olunca hasta olduğunuda anlamıyorsun koşturuken atlatmaya çalışıyorsun :)

geçmiş olsun cnm hastalığındandır ateşten olmuştur bence ağır geciriyorsa gribi o etkilemiştir.

bişey söylemek istemiyorum ama kuralları okuyup baştan kabul edip 1-2 hafta sonra da ben ayrılıyorum demek olmuyo gerçekten kg vermek isteyen takımlara girmeye çalışan bunun için bekleyen arkadaşlara haksızlık oluyor bu

asuuuuuuuuuuuu

gördüüüüüm seniii gel kaçma bir öpeeeem
yemin olsun dün aklımdan geçtiiiin
hatta faceden msj atcaktım sana:26:

cnm saol inşallah griptendir

arkadaşlar ayşe arkadaşımz takıma girince herbirimize kuralları yazıyor tekrar tekrar
ve bizlerde kabul edip okuyup giriyoruz
çok değil günde 5 mesaj yazmak yarım saat zaman ayırmak
emin olun buraya ne kadar bağlı kalırsanız o kadar kilolara yansıyor
bn takımdan bir ayrıldım 8 kilo aldım
2011in başında takımdan ayrıldığımda 120 kg idim sonra 8 kilo birden aldım düşünün yanii
tabii yinede siz bilirsiniz
unutmayın bizler geçiciyiz 8.takım kalıcı bizler gideriz başkaları gelir
önemli olan asıl gayeyi unutmamak

öpüyorum seni güldenimmmmmmm muckssssssssssss

kolay gelsin canıımmm :) ev temizliği 300- 400 kalori verdiriyor hem spor yapmıs olursun :)

bu arada zayıflama kemeri nasıl birsey ? işe yarıyor mu?
saol canım günlük yapmaya calısıyorum simdi ara verdim bi bakim dedim
zayıflama kemeri bölgesel yağlanmayı eritiyomuş mesela karın bölgene takıyosun günlük yarım saat
işe yarıyomuş arkadaşım doğum sonrası göbek ve basenlerini kemerle erittiğiği yediklerinede dikkat ederek 20 kilo verdiğini söylemişti
bende deniyorum benim karın bölgem simit gibi onu eritmesi için takıyorum işe yarar umarım takıp cıkardıktan sonra orası cok kaşınıyo
sümeyyecim kolay gelsin sana tatlım
saolasın aysecim
canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin umarım cabuk iyileşir
ayyy aferin bana o zaman yapabiliceğim en yüksek kalorili kahvaltıyı yapıyormusum :) yarın sabahtan itibaren yagsız peynir, domates kullanmaya baslıorummm

canım sabahları ac karnına sirkeli su içiyomussun bende yapıyorum yalnız ben bi çay kaşığı bal da koyuyorum
bal sirkenin zararlı asitleri alıp mide agrısını önlüyomuş sende işe yaradımı bende yaradı iştah kapatıyo bide
yatmada öncede içersende uyurken metbolizmayı calıştırıp yağ yakıyomuş diye okumustum ben yatarkende içiyorum
bu arad kızlar ben sporu bıraktım çünkü önce yediklerimi dengeleyerek zayıflıcam
zayıflama durursa sporu devre sokucam ne dersiniz devam etsemmi etmesemmi

Son düzenleme:
sümeyyecim aslında sporu yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor yapsan çok iyi olur bence bence 2,5 aydır bıraktım taşınma tatil derken yoksa 1 senedir düzenli spor yapıyordum

tatlım bende de bir kemer var terletici bişi die aldım yürüyüş yaparken falan takıyorum voit'ten aldım, cıkarttıktan sonra hemen dus alıyorum yoksa gercekten kasındırıyor.

bal hiç denememiştim yarın sabah deniyim canım iyi oldu söylemen :) ben de gayet işe yarıyor tatlım ta dediğin gibi hem iştah kapatıyor hem de metabolizmamı hızlandırıyor gayet :) gece içmiyorum ama gece de işe yarıyormuymus. bu arada ben daha önceden diyetisyene gitmiştim ve diyet programıyla beraber sirkeli su içerek 1 ayda 11 kilo falan vermiştim canım düzenli içersek yine işimize yarar heralde :)

spor konusunda da ne tür egzersizler yapıyordun canım? mesela ben ilk hafta spora baslamıstım hem zinde hissettiriyordu hem de karnımı toparlamaya baslamıstı , çünkü zayıfladıkca bir yumusama oluyor spor olmadan toplanması mümkün değil. bu hafta yogunluktan ve yorgunluktan yapamadım ama spor oldugunda gercekten daha hızlı ilerliyor kilo verme olayı. her gün yapmak zorunda değilsin ayrıca canım ya, haftada 3 gün yapsan bile müthiş faydası var . bence tamamen bırakma elinden geldiğince haftada iki gün bile olsa yapmaya calıs

sümeyyecim aslında sporu yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor yapsan çok iyi olur bence bence 2,5 aydır bıraktım taşınma tatil derken yoksa 1 senedir düzenli spor yapıyordum

o zaman plates bıramayayım ben arkadaslar yürüyüşte yapalım diyo
haftada 3 gün yapacağız sanırım onlarada katılayım yürüyüşü yaşam biçimi haline getirmek istiyorum ama yalnız yapamıyorum:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…