Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

plates harika bişey cnm insanı inceltiyo daraltıyo,

sirkeli suyun işe yaradığını bende farkettim 4 gönde 1 kilo verdim
spor olarak plates yapıyorum 45 dakika yapıyorum ama 30 dakikaya indircem
cok zorlanıyorum eger yürüyüşe baslarsek plates haftada 3 e indiririm
spor benide cok zinde yaptı sabah uyusukluğumu alıp götürüyo resmen

plates harika bişey cnm insanı inceltiyo daraltıyo,

plates gerçekten harika bi spormuş önceden dalga geciyodum o nası bi spormuş diye
ama gercekten yaptığımda karın bölgemde acaip yanma oluyo eridiğini hissediyosun resmen
şimdi hergün yapıyorum yürüyüşe baslarsak haftada 3 düşürücem ayse cok hamlıyorum
tek sıkıntım o kadar hamlamısımki gülemiyorum bile :90:

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, gecen hafta ilk basladıgımda 20 dk bitince yerlerde süründüm resmen:) ve ertesi gün merdiven cıkmayı bırak inerken bile kaslarım agrıdı :) ama bir süre sonra alısılıyor ya, insallah bu işin sonunda ideal kilomuza kavusmus olucas oohh

iyi günler arkadaşlar bir çoğunuz baya dostluğu pekiştirmişsiniz çokhoş inşaalah bende buderece aranıza katılıcam buhafta sonuna kadar
bir programlarımı düzenliyeceğim spora başladım bu arada benim adıma sevineceğinizi düşündüm

inş. canım bekliyoruz sen hangi sporu yapacaksın.

yavas yavas attım zaten hamlığı cok şükür ben kilo vermeye basladım ya çok şükür devamı gelir insallaahh

canım cok sevindim senin adına senide bayağı kararlı gördüm sen gel biz her zaman burdayız

spor salonuna yazıldım yürüyüş bandı, bisiklet v.s var adına denirse haftada 2kez 2 şer saat diğer günlerde evde lesile yürücem

harika canım çok faydasını göreceksin eminim..neler yaptınız kızlar biz kızımla uyuduk uyandık iyi geldi gerci tam aılamadım daha ama :)

harika canım çok faydasını göreceksin eminim..neler yaptınız kızlar biz kızımla uyuduk uyandık iyi geldi gerci tam aılamadım daha ama :)

oooh süper vallahi :) burada da yağmur havası var uyumak için can atıyorum ama iş yoğunluğundan ofise bile şimdi gelebildim

bu arada menüm; sabah- öğle arası 1 bardak ayran

öğle- kepekli çeyrek ekmek arası domates salatalık ( yine protein yok ama ofisten acil cıkmam gerekiyordu:)
- 1 b. ayran

şimdi de sanki karnım acıkıyor ama ne yesem bilemiyorum :44:

kızlar benimde başım felaket agrıyo ya havada rüzgarlı ve yağmurlu buz gibi
bugün yediklerim

SABAH
7 tane diyet bisküvi
1 tane elma

öğle
4 kasık zeytinyaglı pırasa
4 kasık pilav
bol limolu salata
1 buçuk bardak ayran

ARA
küçük 1 tane baklava:78:

AKŞAM
az zeytinyağlı karnıbahar salatası
yeşil biber
ayran

bunları yicem ayyy başım fena bunları bile zor yazdım

sümeyyecim dikkat et kendine, ılık bir süt iç sarıl battaniyene birazcık uyu ...

bu arada birazdan evime gideceğim kızlar, telefondan yazmak zor oluyor artık aksam menümü yarın yazıcam size :) muhtemelen süt ve meyve yicem. ayy spor da yapabilsem süper olur

canım akşam eve gidince bari yemek ye cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…