o zaman plates bıramayayım ben arkadaslar yürüyüşte yapalım diyo
haftada 3 gün yapacağız sanırım onlarada katılayım yürüyüşü yaşam biçimi haline getirmek istiyorum ama yalnız yapamıyorum:96:
tatlım bende de bir kemer var terletici bişi die aldım yürüyüş yaparken falan takıyorum voit'ten aldım, cıkarttıktan sonra hemen dus alıyorum yoksa gercekten kasındırıyor.
bal hiç denememiştim yarın sabah deniyim canım iyi oldu söylemen :) ben de gayet işe yarıyor tatlım ta dediğin gibi hem iştah kapatıyor hem de metabolizmamı hızlandırıyor gayet :) gece içmiyorum ama gece de işe yarıyormuymus. bu arada ben daha önceden diyetisyene gitmiştim ve diyet programıyla beraber sirkeli su içerek 1 ayda 11 kilo falan vermiştim canım düzenli içersek yine işimize yarar heralde :)
spor konusunda da ne tür egzersizler yapıyordun canım? mesela ben ilk hafta spora baslamıstım hem zinde hissettiriyordu hem de karnımı toparlamaya baslamıstı , çünkü zayıfladıkca bir yumusama oluyor spor olmadan toplanması mümkün değil. bu hafta yogunluktan ve yorgunluktan yapamadım ama spor oldugunda gercekten daha hızlı ilerliyor kilo verme olayı. her gün yapmak zorunda değilsin ayrıca canım ya, haftada 3 gün yapsan bile müthiş faydası var . bence tamamen bırakma elinden geldiğince haftada iki gün bile olsa yapmaya calıs
tatlım bende de bir kemer var terletici bişi die aldım yürüyüş yaparken falan takıyorum voit'ten aldım, cıkarttıktan sonra hemen dus alıyorum yoksa gercekten kasındırıyor.
bal hiç denememiştim yarın sabah deniyim canım iyi oldu söylemen :) ben de gayet işe yarıyor tatlım ta dediğin gibi hem iştah kapatıyor hem de metabolizmamı hızlandırıyor gayet :) gece içmiyorum ama gece de işe yarıyormuymus. bu arada ben daha önceden diyetisyene gitmiştim ve diyet programıyla beraber sirkeli su içerek 1 ayda 11 kilo falan vermiştim canım düzenli içersek yine işimize yarar heralde :)
spor konusunda da ne tür egzersizler yapıyordun canım? mesela ben ilk hafta spora baslamıstım hem zinde hissettiriyordu hem de karnımı toparlamaya baslamıstı , çünkü zayıfladıkca bir yumusama oluyor spor olmadan toplanması mümkün değil. bu hafta yogunluktan ve yorgunluktan yapamadım ama spor oldugunda gercekten daha hızlı ilerliyor kilo verme olayı. her gün yapmak zorunda değilsin ayrıca canım ya, haftada 3 gün yapsan bile müthiş faydası var . bence tamamen bırakma elinden geldiğince haftada iki gün bile olsa yapmaya calıs
plates harika bişey cnm insanı inceltiyo daraltıyo,
plates gerçekten harika bi spormuş önceden dalga geciyodum o nası bi spormuş diye
ama gercekten yaptığımda karın bölgemde acaip yanma oluyo eridiğini hissediyosun resmen
şimdi hergün yapıyorum yürüyüşe baslarsak haftada 3 düşürücem ayse cok hamlıyorum
tek sıkıntım o kadar hamlamısımki gülemiyorum bile :90:
iyi günler arkadaşlar bir çoğunuz baya dostluğu pekiştirmişsiniz çokhoş inşaalah bende buderece aranıza katılıcam buhafta sonuna kadar
bir programlarımı düzenliyeceğim spora başladım bu arada benim adıma sevineceğinizi düşündüm
yavas yavas attım zaten hamlığı cok şükür ben kilo vermeye basladım ya çok şükür devamı gelir insallaahhcanım seni o kadar iyi anlıyorum ki, gecen hafta ilk basladıgımda 20 dk bitince yerlerde süründüm resmen:) ve ertesi gün merdiven cıkmayı bırak inerken bile kaslarım agrıdı :) ama bir süre sonra alısılıyor ya, insallah bu işin sonunda ideal kilomuza kavusmus olucas oohh
iyi günler arkadaşlar bir çoğunuz baya dostluğu pekiştirmişsiniz çokhoş inşaalah bende buderece aranıza katılıcam buhafta sonuna kadar
bir programlarımı düzenliyeceğim spora başladım bu arada benim adıma sevineceğinizi düşündüm
inş. canım bekliyoruz sen hangi sporu yapacaksın.
spor salonuna yazıldım yürüyüş bandı, bisiklet v.s var adına denirse haftada 2kez 2 şer saat diğer günlerde evde lesile yürücem
spor salonuna yazıldım yürüyüş bandı, bisiklet v.s var adına denirse haftada 2kez 2 şer saat diğer günlerde evde lesile yürücem
harika canım çok faydasını göreceksin eminim..neler yaptınız kızlar biz kızımla uyuduk uyandık iyi geldi gerci tam aılamadım daha ama :)
sümeyyecim dikkat et kendine, ılık bir süt iç sarıl battaniyene birazcık uyu ...
bu arada birazdan evime gideceğim kızlar, telefondan yazmak zor oluyor artık aksam menümü yarın yazıcam size :) muhtemelen süt ve meyve yicem. ayy spor da yapabilsem süper olur
canım akşam eve gidince bari yemek ye cnm
tatlım regl oldum die de hiçbişi istemiyor canım bu ara
ama yarın aksam için güzel bir yemek yapıp yicem söz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?