Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sağol canım desteğin için aynen dediğin gibi oldu bugün hem tartı artıyı göstermedi hem de ben daha frenliyim..:) o diyet çikolata yada pikolata tarzı şeyler hep bulundururdum aslında acil durumlar için ama kalmamış..neyse geçti,gitti..

bugün herşeyden az azla başladım öyle de gidicek..bakalm akşam salata ve haşlama ile geçiştireceğim canım..ben tv li odadan çok oğluma da yemek yedirirsem aynı anda ne yediğimi anlamıyorum ve yavaş ve soğumuş tadı kaçmış bir yemek yiyorum sonuçta..artık hep aynı anda yiyelim bari..:)

Aynı şekilde güldencim bizde de aynı durum oldu..Dün Asrını doktora götürdüm soğuk algınlığı diye ama doktor dinleyince kalbi çok hızlı çarpıyor dedi ,hafif de ateşi vardı antibiyotik yazdı ama çocuk kardiyoloğuna bende götüreceğim çünkü bebekken kalpte masum üfürüm vardı hala devam ediyor mu kontrol ettirmem gerekiyor..geçmiş olsun bu arada!

Ayşecim sanırım kastettiğin kişilerden biri benim..ben fırsat buldukça günde bir iki kez girip yazılanları okumaya yada msj yazmaya çalışıyorum ama tüm gün pc başında oturamıyorum malesef bu aralar çok yoğunum sadece gece ve sabah yarım saat bakabiliyorum..ama bu yetmiyor takıma girmek isteyenlere haksızlık oluyor derseniz ayrılırım hiç sorun değil benim için ben listede kalabalık yapmayım,çıkar beni listeden canım..

hepimiz kendimize göre yoğunuz deryacım, ama takıma karşı da sorumluluğumuz var.sohbetlerimize dahil değilsin bazı gün hiç msj olmuyo çoğu zaman 1 en fazla 2 msj yazıyorsun paylaşım konusunda istikrarın yok malesef, lütfen kızma alınma ama bunları söylemek zorundayım.biraz daha çaba harcayabilrsin takım için

menümü yazayım

sabah çeyrek simit 1 bar ayran

ara yok

öğle 1 balık ızgara elma

ara yarım kase kabak çekirdeği çitleedim (

akşam 1 peynirli pide

bnde yarın götürcm dr a
inşallah kötü birşey çıkmaz senn de bnmde ve kimsenn
bn bir hata yaptım çocuğa sudafed ile ventolin vermişim
dr ban sen manyakımısın bakışından atıp sen çocuğa zehir vermişsin dedi

menümü yazayım

sabah çeyrek simit 1 bar ayran

ara yok

öğle 1 balık ızgara elma

ara yarım kase kabak çekirdeği çitleedim (

akşam 1 peynirli pide

pide büyük değilse sorun yok güldencim güzel menün

bende yazayım

sabah

kaşarlı tost,salatalık,şekersiz ıhlamur

öğlen
1 yumurta

akşam
yarım kase çorba
3 tane ızgara köfte
yoğurtlu kabak salatası

ilerleyen saatlerde de meyve

deryacım herkesde belki aynı değildir
ama bn buray girmezsem bir yanım boş ve suçlu hissediyorum
heleki şimdi amacım belli 75 olmadan bu takımdan bni atamazlar (nede olsa kaptan değilm artık )
onun içüüün elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum

örnek az sonra mecbur çıkacam çünkü kızıma ödev yaptrcam
heleki bu sene 1.sınıf kiii h.sonu ödevi tam 8 sayfaydı
delireceğiiidiiim

walla 2 ısırımlıkdıı(reyhanın kulakları çınlasın) resim ekleymmii

cnmmm bnde senn menünü çok beğendiiim

Son düzenleme:

sağol cnm zor tutuyorum kendimi aslında regl de yaklaştı onunda etkisi var
sıkıntım özellikle akşam saatlerinde bir şeyler yemek istiyor olmam meyve bademle geçiştiriyorum

yaa bnmde reglmde tek skınıtım
akşamları doymama sürekli atıştırma isteğii

kızlar bugün fazla gerilmişiz arkadaşa benimde bir çift sözüm olacak bizi kimse zorlamadı kendi isteğimizle katıldık baktık ayak uyduramıyoruz nazik birşekilde vaktimizolmadığını belirtip çıkarız uyarıları üstüne alması gerekenlerden kişilerden biride benim biraz şartlarımı zorlarım baktım olmadı nedenini belirtip çıkarım uzun lafın kısası herkes kendine yapaaaar

bugünkü menüm
KAHVALTI:
2yumurtadan yeşil biberli omlet
salataklık
domates
şekersiz çay
ÖĞLR YEMEĞİ:
minik bir z.y biber dolması
bir parça tavuk
bir yemek kaşığı patates salatası(bol sebzeli)
bamya
pazı kavurması
yoğurt

aynen öyle canım saygısızlığa hiç gerek yok ama herkes kendine yakışanı yapar diyecek söz yok canım

menün güzel canım karatay diyetinden vazmıgeçtin canım

canım ya saol hala agrıyo ne yapcam bilmiyom sende iyi dayanıyon valla süt ve meyve az değilmi
sümeyyecim geçmiş olsun baklava olmasa menün harikaymış cnm

saol canım ya sorma eşim inat yapar gibi baklava almış allahtan cok küçüktü dayanamadım tazecikti bi tane attım agzıma:78:

kösedenmiyidi baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…