tatlım deryacımm at bunalımı güzel bir güne uyaaan :) bir günlük kacamak senin motivasyonunu bozmasın lütfen, dünü dünde bırak bugün sporla telafi edebilirsiz gayet o hain cay keyfi paketini :) sen dün hiç olmamıs gibi kaldığın yerden devam et tatlım.
bu arada ben haftasonu regl üzeri canım inanılmazzz tatlı cektiği için mavi yeşilin cikolatasından yedim, bir paket cikolata 190 kalori falan, normal çikolataların aynı paketi 450-500 kalori oluyor. eğer canın cok tatlı isterse evde onlardan bulundur yarım paketi bile o anlık tatlı krizini aşmaya yetiyor .
ayrıca oğluşun için de cok gecmişolsun canım benim ins hemen sağlığına kavusur
canım kendine hiç ama hiç sıkıntı yapma bende ilk basladıgım sıralar öyle oluyorum
ama sen kendini sıkma sadece yerken ben bugün fazla yemicem de ve yemeklerini küçük tabaklara koyup yersen hem gözün doyuyo hem cok yemiş gibi gözüküyosun ama ölçülü yiyosun ben öyle yapıyorum bide diyete basladığım andan itibaren tv li odada yemek yiyorum yavas yemek için ayrıca üzülme ödemde olabilir ben adet dmneminde 2 kilo fazla cıkarım belki seninde öyledirumarım istediğin kiloya cabucacık ulasırsın
günaydın kızlar cnm sıkkın sıla cadısı hasta
ateşli sabah dr götrdüm gecede uyuyamadım
dr birde kalbini dinledi hızlı atıyor istersen bir çocuk kardiyolojisine götür dedi
şimdi randevu aldım yarın götürcem inşallah birşey çıkmaz
günaydın kızlar
güldencim sen istediğin kg ya düşeceksin bu menülerin harika çünkü
kızlar hepimiz vereceğiz istediğimiz kg ya ulaşacağız bu yüzden paylaşım paylaşım kızlar isim vermiyorum bu sefer günde 1-2 msj yazan arkadaşalar kendini biliyor en az 5 msj diyoruz sohbet ortamlarının içinde bulunun diyoruz yoksa gelip bugün bunları bunları yedimle olmuyo bu iş bu şekilde takımda olmanın bir anlamı yok bence önemli olan bilgi alışverişi yapmak birbirimiz motive etmek yanlışsa yanlış deyin kızlar
Ayşecim sanırım kastettiğin kişilerden biri benim..ben fırsat buldukça günde bir iki kez girip yazılanları okumaya yada msj yazmaya çalışıyorum ama tüm gün pc başında oturamıyorum malesef bu aralar çok yoğunum sadece gece ve sabah yarım saat bakabiliyorum..ama bu yetmiyor takıma girmek isteyenlere haksızlık oluyor derseniz ayrılırım hiç sorun değil benim için ben listede kalabalık yapmayım,çıkar beni listeden canım..
Aynı şekilde güldencim bizde de aynı durum oldu..Dün Asrını doktora götürdüm soğuk algınlığı diye ama doktor dinleyince kalbi çok hızlı çarpıyor dedi ,hafif de ateşi vardı antibiyotik yazdı ama çocuk kardiyoloğuna bende götüreceğim çünkü bebekken kalpte masum üfürüm vardı hala devam ediyor mu kontrol ettirmem gerekiyor..geçmiş olsun bu arada!
menümü yazayım
sabah çeyrek simit 1 bar ayran
ara yok
öğle 1 balık ızgara elma
ara yarım kase kabak çekirdeği çitleedim(
akşam 1 peynirli pide
Ayşecim sanırım kastettiğin kişilerden biri benim..ben fırsat buldukça günde bir iki kez girip yazılanları okumaya yada msj yazmaya çalışıyorum ama tüm gün pc başında oturamıyorum malesef bu aralar çok yoğunum sadece gece ve sabah yarım saat bakabiliyorum..ama bu yetmiyor takıma girmek isteyenlere haksızlık oluyor derseniz ayrılırım hiç sorun değil benim için ben listede kalabalık yapmayım,çıkar beni listeden canım..
nilgün hanım çok sohbetimiz olmadı ama menülerinizi ve idealinizi çok beğeniyordum
hayırdır demek istiyorum açıkcası
neden ayrılmak istiyorsunuz?
merhaba arkadaşlar, ayrılayım diyorum çünkü ben bütün gün evde oturup bilgisayar başında gün muhabbetti yapamıyorum..tüm gün şantiyelerde çalışıp akşam maillerimi kontrol edip cevaplarımı yazıp programımı yapıp ertesi günü organize ediyorum.bu arada ayşe hanımın sürekli 1-2 mesaj attınız diye tehdit vari mesajları ile uğraşamayacağım..gerekli uygulamayı yapar kendisi artık...sizlere bol kilo vermeli günler diler, yarışmada başarılar dilerim. sadece bu gruptan çıkıyorum, yarışmayada ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum artık..
walla 2 ısırımlıkdııpide büyük değilse sorun yok güldencim güzel menün
bende yazayım
sabah
kaşarlı tost,salatalık,şekersiz ıhlamur
öğlen
1 yumurta
akşam
yarım kase çorba
3 tane ızgara köfte
yoğurtlu kabak salatası
ilerleyen saatlerde de meyve
pide büyük değilse sorun yok güldencim güzel menün
bende yazayım
sabah
kaşarlı tost,salatalık,şekersiz ıhlamur
öğlen
1 yumurta
akşam
yarım kase çorba
3 tane ızgara köfte
yoğurtlu kabak salatası
ilerleyen saatlerde de meyve
nilgün hanım çok sohbetimiz olmadı ama menülerinizi ve idealinizi çok beğeniyordum
merhaba arkadaşlar, ayrılayım diyorum çünkü ben bütün gün evde oturup bilgisayar başında gün muhabbetti yapamıyorum..tüm gün şantiyelerde çalışıp akşam maillerimi kontrol edip cevaplarımı yazıp programımı yapıp ertesi günü organize ediyorum.bu arada ayşe hanımın sürekli 1-2 mesaj attınız diye tehdit vari mesajları ile uğraşamayacağım..gerekli uygulamayı yapar kendisi artık...sizlere bol kilo vermeli günler diler, yarışmada başarılar dilerim. sadece bu gruptan çıkıyorum, yarışmayada ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum artık..
yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim.
bu şekilde saygısızca cümleler kuramazsınız hiç birimiz için.kimse gün muhabbeti yapmıyor burda herkesin kendine göre eğitimi ve işi gücü var siz oralara takılmayın
paylaşım yapanlar işsizlikten değil sorumluluk bilincinde olduklarından yapıyorlar.
takıma girerken size kurallar acık ve net şekilde yazılıyor uyarsa girerseniz uymazsa girmezsiniz takıma
kimsenin kimseyi tehdit ettiği yok ama kurallar belli uymayanlarda uyarlır bundan doğal bişey olamaz sanırım
ama yaptığız hiç yakışmadı yazık gerçekten....
nilgün hanım doğrusunuz
hiç birimizin
işi,gücü çoluğu çocuğu ,eşi ,akrabası yok
hiç bir sorumluluğumuz yok
sırf çalışmıyorum die bu ithamlara maruz bırakmak yakışmadı size
siz bilirisniz.........
cnmmm bnde senn menünü çok beğendiiim
sağol cnm zor tutuyorum kendimi aslında regl de yaklaştı onunda etkisi var
sıkıntım özellikle akşam saatlerinde bir şeyler yemek istiyor olmam meyve bademle geçiştiriyorum
kızlar bugün fazla gerilmişiz arkadaşa benimde bir çift sözüm olacak bizi kimse zorlamadı kendi isteğimizle katıldık baktık ayak uyduramıyoruz nazik birşekilde vaktimizolmadığını belirtip çıkarız uyarıları üstüne alması gerekenlerden kişilerden biride benim biraz şartlarımı zorlarım baktım olmadı nedenini belirtip çıkarım uzun lafın kısası herkes kendine yapaaaar
bugünkü menüm
KAHVALTI:
2yumurtadan yeşil biberli omlet
salataklık
domates
şekersiz çay
ÖĞLR YEMEĞİ:
minik bir z.y biber dolması
bir parça tavuk
bir yemek kaşığı patates salatası(bol sebzeli)
bamya
pazı kavurması
yoğurt
canım ya saol hala agrıyo ne yapcam bilmiyom sende iyi dayanıyon valla süt ve meyve az değilmisümeyyecim dikkat et kendine, ılık bir süt iç sarıl battaniyene birazcık uyu ...
bu arada birazdan evime gideceğim kızlar, telefondan yazmak zor oluyor artık aksam menümü yarın yazıcam size :) muhtemelen süt ve meyve yicem. ayy spor da yapabilsem süper olur
sümeyyecim geçmiş olsun baklava olmasa menün harikaymış cnm
canım ya saol hala agrıyo ne yapcam bilmiyom sende iyi dayanıyon valla süt ve meyve az değilmi
saol canım ya sorma eşim inat yapar gibi baklava almış allahtan cok küçüktü dayanamadım tazecikti bi tane attım agzıma:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?