• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar

bugün benim için kötüydü az önce drdan geldim Sağ elserçe parmağımda hem çıkık hem kırık var çıkığı oturttular kırığı da sabitlediler.Ama dr bu kırık başına iş açabilir mutlaka bir plastik cerraha görün dedi nasıl kırdığımı da hiç sormayın :(

çok geçmiş olsun

Uzun zamandır evliliğimle uğraşan biri vardı.Faceten bana sürekli msj atıyor benim kocanla ilşikim var falan diye. Kim olduğunu da tahmin ediyorduk.Bugün kendisini gördüm sokak ortasında da bir güzel dövdüm ama kendi parmağımı kırdım. Bu arada kendisi bir erkek!!!!!!erkekçik daha doğrusu......

ağzım açık kaldı vallahi geçmiş olsun canım parmağın hemen geçer inş.
bu arada dövüş eğitimi falan aldın mı(şaka yapmıyorum)
ben çok istedim en azından kendimi koruyacak kadar gideyim dedim
bizimkiler göndermedi.
neyse evliliğinizi hiç bir yaratık bozmaz inş canım

kızlar biz tatil moduna erken girdik çocuklar 3 gündür okula gitmiyor 3 çocuk birde eşim(3+1 gibi oldu) ancak sıra geldi
bugün yediklerim
KAHVALTI:
omlet
bir tatlı kaşığı bal
yeşillik
AKŞAM:
yumurtalı faülye kavurması
yoğurt

maşallah canım üç çocuk birde eş ben bazen korkuyorum çocuğumuz olursa ben bakabilirmiyim acaba
büyük bir sorumluluk

çok geçmiş olsun

teşekkür ederim.

ağzım açık kaldı vallahi geçmiş olsun canım parmağın hemen geçer inş.
bu arada dövüş eğitimi falan aldın mı(şaka yapmıyorum)
ben çok istedim en azından kendimi koruyacak kadar gideyim dedim
bizimkiler göndermedi.
neyse evliliğinizi hiç bir yaratık bozmaz inş canım

yok arkadaşım ne eğitimi allah ne verdiyse daldım valla:))))

Bu arada benim yemek düzenim dünden beri altüst oldu. Onun için menü yazamıyorum:17:Tartı da acı gerçeği hemen söyledi yüzüme. Bugün de mutlaka gitmem gereken bir bebek mevlüdü var. Şu an yemicem diyorum pilav falan ama bakalım inş kendimi tutabilirim. Pazar günü de kızımın diş buğdayını yapıcaz bir sürü ikramlık hazırlamam gerekiyor.

kızlar çok ihmal ettim biliyorum

dr ve iş arası mekik dokuyorum resmen 2 gündür

işde de nete giremedim yani

ayağımda sadece sağ bacak da iç varis çıktı ama az boyutta

dr daha çok o morarıkların psiklojik olduğunu düşündü ve bana jel,lustral yazdı yolladı

sonra arabyı çarptımbi başka arabaya sonra o korku ve panikle kaçtım :1:

plakamı almışlar bni eve kadar bulmuşlar

tabii annem evde kadıncağız çok korkmuş

altı üstü bi dikiz aynalırını kırmışım :1: çok bişey sanki

yaa bnde o korkuyla gittim sonra aklım başıma geldi gülden neden kaçtın ki senn sigortan var
iner özür diler tutanak tutulur sigorta karşılar diye

ama ne bilim o an korktum tüydüm olay mahalinden:18:

ama yine yakalandım o ayrı mevzu

koca adanada buldular bni:53:

şekerim burası adana sen nereye kaçıyorsun bakimmmm(hahahahaha)
çok çok geçmiş olsun kendine dikkat et kimseye çarpma

günaydın canlarım ayşecim sabah tartıldım 62,30 belki yarın sabah bankada olurum yarın sabah erkenden yazmazsam bunu yazarsın
birde dün akşam çorba içmedim
iki dilim börek ,bir bardak ayran,salata
yarım kase çerezi kocamla yedik

yok arkadaşım ne eğitimi allah ne verdiyse daldım valla:))))[/QUOTE]

oh çok iyi yapmışsın ellerine sağlık

günaydın canlarım ayşecim sabah tartıldım 62,30 belki yarın sabah bankada olurum yarın sabah erkenden yazmazsam bunu yazarsın
birde dün akşam çorba içmedim
iki dilim börek ,bir bardak ayran,salata
yarım kase çerezi kocamla yedik

Kaydettim canım

Bu arada benim yemek düzenim dünden beri altüst oldu. Onun için menü yazamıyorum:17:Tartı da acı gerçeği hemen söyledi yüzüme. Bugün de mutlaka gitmem gereken bir bebek mevlüdü var. Şu an yemicem diyorum pilav falan ama bakalım inş kendimi tutabilirim. Pazar günü de kızımın diş buğdayını yapıcaz bir sürü ikramlık hazırlamam gerekiyor.

senin için bol ikramlık bir hafta olacak bence aklında şöyle bulundur herşeyden yicem ama tadımlık pilavıda kaçırma iki kaşık pilav bir dlim ekmek yapar bunu unutma

naber kızlar ben bir hayli gerildim:52:

hayirdir bacim :))))

kızlar çok ihmal ettim biliyorum

dr ve iş arası mekik dokuyorum resmen 2 gündür

işde de nete giremedim yani

ayağımda sadece sağ bacak da iç varis çıktı ama az boyutta

dr daha çok o morarıkların psiklojik olduğunu düşündü ve bana jel,lustral yazdı yolladı

sonra arabyı çarptımbi başka arabaya sonra o korku ve panikle kaçtım :1:

plakamı almışlar bni eve kadar bulmuşlar

tabii annem evde kadıncağız çok korkmuş

altı üstü bi dikiz aynalırını kırmışım :1: çok bişey sanki

yaa bnde o korkuyla gittim sonra aklım başıma geldi gülden neden kaçtın ki senn sigortan var
iner özür diler tutanak tutulur sigorta karşılar diye

ama ne bilim o an korktum tüydüm olay mahalinden:18:

ama yine yakalandım o ayrı mevzu

koca adanada buldular bni:53:

gülsemmi napsam bilemedim :))))) gecmis olsun canim her ikisi icin :))

çok güzel ya ne kadar istikrarlısınız ben salı günü başladım bugun pısmanımmmm:18::18:

canim bende basta öyleydim menülerimi görsen sasarsin ama zamanla insan kendine bir menü olusturuyr resmen uzman olduk :)))

canim yinede yaz sen biz sana kizalim birdaha yapmazsin :27::27::27:

niye sıkkın reyhancım bende temizlik yapacağım dip bucak bugün

ohhh maşallah hamarat kızlarsınız ne güzel ben haftada bir kere dip bucak yapabiliyorum.
reyhancım senin neyin var canım dün temizlik yapmadın ugün yapma değişik birşeyler yap

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/475586-guvenip-inanacagiz-artik-lutfen-okuyun.html
ben gecen sene buna inanip bir miktar para yardiminda bulundum birde üstüne görümcem ve ben fitre paralarini buraya gönderdik
biliyorum yardim yardimdir konusmamak gerekiyor ama o zamanki üzüntümü bir ben bilir birde allah
birde telde konustuk bu kisiyle gayet güzel bir konusmasi vardi :(((
belki ücüzler adina degilde kendisi icin isteseydi gene yine yardimda bulunurdum ama ne bilim kandirildim resmen ve bende kandim yaaaa

merhaba kıslar ben de bugün sınavdaydım. akşama da misafirim var. evi de temizlemem lazım. ama kafam ağrıyor. kantinde bişi bulamadım çizi yemek zorunda kaldım biraz. hiiç ne diet bisküvi var ne bişey.

reyhancım ne vicdansızlar var işte gece de ben bir derdim var bölümündeki bir konu yüzünden gerildim

Back
X