Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar..giremedim kaç saattir..migrenim tuttu gene...ilaç ta çok içemiyorum...yatıyorum öğlenden beri...menümü yazıp yatarım heralde..

sabah:

peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 br süt

öğlen:

tost
ayran

akşam:

2 parça tavuk
yoğurt
biraz makarna

malzemelerim bittiği için dukan yapamadım....1.5 lt su içebildim..ben emzirdiğim için yeşil çay içemiyorum..dr a sormuştum.. içindeki bi madde bebeğin kalbi için zararlıymış...temizlik yaptım bide biraz mekik çektim:))spor da böyle oldu bugün..

akşam makarna olmamış onun haricinde menün çok güzel :nazar:

Canım bi yerde okumuştuum en ideal spor saatleri

Sabah 06:00-10:00
Akşam 18:00-22:00

Vücut bu saatlerde yağlanmaya daha müsait olduğu için bu saatlerde yapmak faydalıymış.

ÇOkkk saolasın tatlım çok araştırıp bulammıştım :50:iş çıkışı sürünerek gidiyorummm:47::47: yarından itibaren 8:30 da spor salonundayııımmm:))))

teşekkür ederim canım :16:

sabah 6.30 kalkıyorum.. ev ile iş arası git gel 2 saat.. zaten yol yoruyor sonra ev işi, yemekti bir de spor yapınca valla ne yalan söylim zorlanıyorum :1:

bu arada yemekte ne çıkarsa az da olsa onlardan yiyorum.

Ben öğlenciyim canım yaaa yemek çıkmıyo 8:00 de evdeoluyorum doğal olarak hergün yemek götürüyorum:(ve sıkıldım artıkım yimek taşımaktan:(

ÇOkkk saolasın tatlım çok araştırıp bulammıştım :50:iş çıkışı sürünerek gidiyorummm:47::47: yarından itibaren 8:30 da spor salonundayııımmm:))))

Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman.
Hemecik gider yağların inşallah (:

Kızlar iyi geceler herkese. Çıkıyorum ben kendinize iyi bakın.
Öpüldünüzz (:

Buda benim menümm

Sabah
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
2 yeşil, 2 siyah zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Öğlen
1 kase special k

Ara
1 limonlu soda

Akşam
1 kase ezogelin çorbası

Ara
10 badem

2 litre su, 45 dk pilates, 1 saat yürüyüş

Sporada menüyede kocaman bir nazar boncuğu:nazar::nazar::nazar:

Canım meraba hoşgeldin öncelikle. Sanırım yoktun bir süre. İsmini hatırlayamadım?

Sabah kahvaltında ekmek yok ama güzel olmuş. Keşke ekmek yeseydin. Öğle güzel olmuş ama akşam ve sonrası hiç ama hiç olmamış. Pilav yememen lazım. Ayrıca meyveleri en geç saat 15:00 te yiyoruz. Kaçamağını yazmışsın zaten. Suyun güzel olmuş. Ama bu menüye spor çok az olmuş .

Bu arada ben seninle özel olarak ilgilenmek istiyorum bu diyet konusunda. Çok ama çok hatan var beslenme konusunda. Gerçekten kilo vermek istiyor musun?

Canıııımmm şu meyveleri 15:00ten sonra yemem olayı:43::43::43::43::43:okul çıkışı evde bitek meyve yiyebiliyorum oda bir elmaonudamı yiyemiycem şimdi:((bide karpuz hayaliyle yanıp tutuşuyorum çok mu zararlı ben 5:30 da akşamyemeğimi yemiş oluyorum

Lady'm benimlede ilgilenseneee.....bende çok ilgisiz kaldımmmm:1::1:şaka bi yana hakikaten görürsen yanlışımı affetme vur yerden yere...ben eşime söylüyorum azıcık gaz ver diye hiç oralı diil...onun için sakıncası yokmuş...muhtemelen başına geliceklerden korkuyo zayıflayınca:1::1:

Menumu yazayim hemen gecmise bakacagim
Sabah
domates salatalik
Peynir
1dilim cavdar ekmegi
Bitki cayi

Ara
Bir kase Ayran karisimi

Ogle
Bir kase Ayran karisimi

Ara
Activia kayisili

Aksam
(Disaridaydim)
Karisik Salata tabagi
Bir kasik makarna salatasi
bir kasik amerikan salatasi
Bir kasik akdeniz salatasi
Haslanmos brokoli
Az misir havuc zeytin..
Yazinca cok oldu ama tabagim pasta tabagi kadardi..

2.5litre su
2kupa yesil cay
1 saat yuzme
1saat yuruyus..

tabiki istiyorum canım
evet hafta sonu yoktum
bugün adetim oldu ondan da böyle kaçırdım gitti:S
ekmek yedim sabah bir dilim unuttum yazmayı hatta bir pakette cubuk kraker yedim:S
karnım çok agrıyor mesajları yazmak icin geldim:S

ilgilenirsen çok sevinirim canım senin icin sakıncası yoksa bu bana mutluluk verir
çok istiyorum vermek:(
hatta diyetisyene de gittim geçen perşembe o listeyi de paylaşırım seninle olurmu?

Tamam canım. En kısa zamanda seninle uzun uzun konuşup artık şu kilo meselesini hallediyoruz inşallah.

İşte bugünüm;
SABAH:1.5yulaflı ekmek,yumurta,peynir ,domates;3 zeytin yarım elma
ÖĞLE:ıspanak yemeği;yoğurt
AKŞAM:Süt;1.5 elma arada birkaç fındık
1 saat pilates
YEŞİL ÇAYIM VE BOLSUYUM:))

Çok az yemişsin yaaaaaa. Çok az yemekte kilo verdirmiyor biliyorsunuz dimi kızlar? Peki doydun mu bu menüyle?

Arkadaşlaaaar aramızda çalışan arkadaşımız varmı???

Ben çalışıyorum canım.

Pilav ve çubuk kraker olmamış canım.
Sende benim gibi pilatesçisin ne güzel :16:

Gözlemede olmasaymış güzel olacakmış canım. Ama neyse nazarı olsun oda günün (:

Biraz fazla olmuş bugün canım.
Pilavı akşam yemişsin bide.
Muzuda en kalorili meyve diye biliyorum keşke yarısını falan yeseydin.

Çok güzel valla maşallah (:

Teşekkürler canım:16:

Buda benim menümm

Sabah
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
2 yeşil, 2 siyah zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Öğlen
1 kase special k

Ara
1 limonlu soda

Akşam
1 kase ezogelin çorbası

Ara
10 badem

2 litre su, 45 dk pilates, 1 saat yürüyüş

Çok güzel olmuş afiyet olsun. :nazar:

Evet canım pirinç çok zararlı bir yiyecek. Daha doğrusu bizim marketlerde satılan normal işlenmiş pirinçlerden bahsediyorum. Daha az zararlı olanları var ama araştırmak lazım. Doktorumda da bahsetmişlerdi. Pilav yerine ekmek yiyebilirsin.

Sabah ki ekmeğin miktarı çok olmuş. 2 dilime indirirsen senin için daha iyi olur. Bu arada ekmeğin çeşiti ne? Öğlen pilav yerine ekmek yiyebilirdin. Aradaki çubuk kraker olmamış. Hele ki akşamın hiç olmamış. Protein ağırlıklı beslenmek daha çabuk kilo vermemizi sağlıyor. O nedenle öğünlerdeki karbonhidrat - protein dengesini sağlamak çok yararlı bence.

tamam pilav yerine 1 dilim ekmek yerim çok sağol diyetisyen gibisin valla :16:

normal ekmek yiyorum iş yerinde kepekli yemek istemiyorum çünkü ne zaman diyetteyim desem amannn senin diyete falan ihtiyacın yok diyolar olmuyo :1:

ama sabah 2 dilim öğle 2 dilim yesem nasıl olur?

akşamları meyveli yoğurt yada salata yemeyi seviyorum.

çok güzel :nazar::nazar::nazar:

hani spor?

bugün çok acıktım ya :2:

Ekstradan pilav ve herhangi bir karbonhidrat tüketmediğin sürece 2 dilim sabah, 2 dilim öğlen (yada bu 4 dilimi gün içine yayabilirsin, akşamda bir dilim) ekmek yiyebilirsin (Tam buğday, çavdar, karışık tahıllı ve kepek ekmek) Normal ekmekten kesinlikle ve kesinlikle uzak durun. Canan KARATAY hocayı duymuşunuzdur. O bir programında söyledi normal ekmek eşittir şeker demek. Bir dilim normal ekmek yediğinizde dilimin büyüklüğü kadar şeker yemiş oluyorsunuz. Çünki normal ekmek anında insülin salgılanmasını sağlıyor ve kan şekerinizi düşürüyor.

Sporumu yazmayı unutmuşum. :17: 45 dk Bisiklet + (bel,bacak ve kalça hareketi) Açık havada.

bende de basen sorunu var belim ince alt kısmım kalın maalesef :(

her türlü pilatesi seviyorum insanı gerçekten rahatlatıyor :16:

bu arada bişey sorucam hergün spor yapmak fayda yerine zarar veriyormuş gün aşırı yapmak lazımmış. sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?

Daha önce diyetisyenim bana en az 4 gün günde 35 dk tempolu yürü demişti. Ama bence günlük kardio hareketlerinin hergün yapılmasında bir sakınca yok. Yalnız spor yaparken şunu unutmayın. Sporu şuan nasıl yapıyorsanız hep öyle devam etmeniz gerekiyor. Çünki vücut enerji harcamaya o şekilde alışıyor. Daha sonra sporu bıraktığınızda aynı miktarda yesenizde eskisi gibi enerji harcayamadığınız için kilo almaya meyilli oluyorsunuz. O yüzden spora yavaş yavaş başlayın ve mümkünse eğer günlük hayatınıza yayın. Mesela işe yürüyerek gidebilirsiniz. Asansör kullanmayabilirsiniz.

selam kızlar..giremedim kaç saattir..migrenim tuttu gene...ilaç ta çok içemiyorum...yatıyorum öğlenden beri...menümü yazıp yatarım heralde..

sabah:

peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 br süt

öğlen:

tost
ayran

akşam:

2 parça tavuk
yoğurt
biraz makarna

malzemelerim bittiği için dukan yapamadım....1.5 lt su içebildim..ben emzirdiğim için yeşil çay içemiyorum..dr a sormuştum.. içindeki bi madde bebeğin kalbi için zararlıymış...temizlik yaptım bide biraz mekik çektim:))spor da böyle oldu bugün..

Afiyet olsun canım. Suyun az olmuş. Makarnayı herkes söylemiş zaten :9:

Geçmiş olsun bu arada.

Canıııımmm şu meyveleri 15:00ten sonra yemem olayı:43::43::43::43::43:okul çıkışı evde bitek meyve yiyebiliyorum oda bir elmaonudamı yiyemiycem şimdi:((bide karpuz hayaliyle yanıp tutuşuyorum çok mu zararlı ben 5:30 da akşamyemeğimi yemiş oluyorum

Meyveler kolaylıkla çantada taşınabilir. Özellikle elma. Bence saat 15:00 ten önce yiyebilirsin. Neden evde sadece meyve yiyebiliyorsun anlamadım o kısmını?

Kızlar herkes bugünün mesaj sayısını özelden bana gönderecek. Unutmayın yarın liste yayınlayacağım. Bende çıkıyorum iyi geceler herkese :16:

Not : Cimcime canımcım doğru yapmışsın mesaj sayısını. Eline sağlık

Meyveler kolaylıkla çantada taşınabilir. Özellikle elma. Bence saat 15:00 ten önce yiyebilirsin. Neden evde sadece meyve yiyebiliyorsun anlamadım o kısmını?

[/QUOTE]

Evet tatlım o soru değilde ben 8:00 de eve geliyorum o saatten sonrada sadece meyve yiyiyorum bide neskafe:)))ama saat 5:30 da akşamokulda yemeğimi yiyip eve gelince bişey yemeden duramıyorum:26::26::26:

Çok az yemişsin yaaaaaa. Çok az yemekte kilo verdirmiyor biliyorsunuz dimi kızlar? Peki doydun mu bu menüyle?

Canım amacıım çook az yemek değildi ama okula emek hazırlayamadım:((ya tost yada bisküvi yiyecektim yada süt :(((ama hiçaçlıkhissetmediminan sadece evegelince birkaç fındık yedim okadar elmamı bile yemedim

Nedir benim bu cektigim bilmiyorum..
Sistitim tekrarladi yine zaten siskinligim vardi birde bu eklendi nezaman diyet yapsam mutlaka boyle seyler oluyor

Son düzenleme:
eda00 yardımcı olmak için gönüllü olmuştu canım
Canım görmemişim herhalde ben onu, tamam ozaman eda kaptan yardımcısı , hayırlı uğurlu olsun :46::46:

bugünkü menümü yazıp hemen yatıcam kızlar çok yorgunum
sabah:1 kase sütlü special k
öğle:1 kutu light süt,1paket diyet bisküvi
ara:1 gözlemenin yarısı
akşam:1 tabak çorba,1 kabak dolması,yarım dilim ekmek
1 saat yürüyüş,1 kupa yeşil çay,2 lt su
gözleme olmamış canım, kaçamak sayıcam bugününü, bir hafta kaçamak hakkın yok ona göre

bugünkü menüm

sabah
çay
peynir
reçel
3 dilim ekmek

öğle
tavuk sote
pilav
ayran

ara
1 tane portakal
1 paket çubuk kraker

akşam
ayran

ara
yeşil çay

2.5 litre su + 45 dk pilates + yeşil çay
pilav ve çubuk yemeseydin keşke canım ama akşam yemeğinde hafif olduğu için neyse diyelim
yarın biraz daha dikkat et

iyi akşamlar kızlar

hafta sonu: netim yoktu arkadaş ile idim oyüzden gelemedim özür dilerim...

bugünkü menüm:
sabah:
1 yumurta
1 bardak çay
4 zeytin

ara: 2 grisini

ögle:
bir sandviç kepek ekmekli
salata

ara: biraz leblebi bir kaç badem kuru üzüm

akşam: bir tabak tavuklu pilav
salata

ara: bir kase gevrek süt

ara: meyve bir adet muz.

kaçamak: bir nişastalı kurabiye

su:3 litre
1 yeşil çay
yarım saat bisiklet
olmamış canım :20::20: hem tavuklu pilav, hem kurabiye hem muz , kaçamak listesine yazıyorum haftaya pazartesiye kadar kaçamak hakkın yok

İşte bugünüm;
SABAH:1.5yulaflı ekmek,yumurta,peynir ,domates;3 zeytin yarım elma
ÖĞLE:ıspanak yemeği;yoğurt
AKŞAM:Süt;1.5 elma arada birkaç fındık
1 saat pilates
YEŞİL ÇAYIM VE BOLSUYUM:))
çok güzel canım :46::46:

sabah:

peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 br süt

öğlen:

tost
ayran

akşam:

2 parça tavuk
yoğurt
biraz makarna

doğru canım bende emzirirken içmiyordum, sen bol su iç, hem süt olsun hem yağlar erisin , makarnanda 2 kaşıkmış neyse

teşekkür ederim canım :16:

sabah 6.30 kalkıyorum.. ev ile iş arası git gel 2 saat.. zaten yol yoruyor sonra ev işi, yemekti bir de spor yapınca valla ne yalan söylim zorlanıyorum :1:

bu arada yemekte ne çıkarsa az da olsa onlardan yiyorum.
yürüyerek gidiyorsan canım oda spor sonuçta, arabaylamı iki saat

Menumu yazayim hemen gecmise bakacagim
Sabah
domates salatalik
Peynir
1dilim cavdar ekmegi
Bitki cayi

Ara
Bir kase Ayran karisimi

Ogle
Bir kase Ayran karisimi

Ara
Activia kayisili

Aksam
(Disaridaydim)
Karisik Salata tabagi
Bir kasik makarna salatasi
bir kasik amerikan salatasi
Bir kasik akdeniz salatasi
Haslanmos brokoli
Az misir havuc zeytin..
Yazinca cok oldu ama tabagim pasta tabagi kadardi..

2.5litre su
2kupa yesil cay
1 saat yuzme
1saat yuruyus..
sporun suyun harika ama mayonezli salatalar olmamış :20:
birer kaşık olduğu için kabul edilebilir

Nedir benim bu cektigim bilmiyorum..
Sistitim tekrarladi yine zaten siskinligim vardi birde bu eklendi nezaman diyet yapsam mutlaka boyle seyler oluyor

soğan suyu bütün iltihabı söküyor canım, hemde zayıflatıyor tadı kötü ama içebilirsen dene derim
ben yarın başlıcam tekrar

benim menüm kızlar,
sabah bir akıtma az peynir çay
öğle salata iki kaşık makarna
yarım bardak meyve suyu ( hazır değil kendim hazırlıyorum şekersiz)
akşam iki kaşık bezelye bir parça börek
bir litre yeşil çay, yarım saat yürüyüş , bol su

ben kendimide yazıyorum kaçamak listesine, bir hafta kaçamak yok, :9::9: bu konuda sıkı kontrollü gidicez

Back
X