Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçen hafta:70.00
Buhafta:69.5
Kızlar biliyorum 0.5 hiçte iyi değil altılı rakamları görmek dehşet mutlu etti beniiiii:)))İnşallah çokspor yaptıdiye böyle azdır çünküben spora başlayınca bünyem duruyor bir süre inceliyorum sadece:(bakalım haftaya görücez

Geçen hafta:70.00
Buhafta:69.5
Kızlar biliyorum 0.5 hiçte iyi değil altılı rakamları görmek dehşet mutlu etti beniiiii:)))İnşallah çokspor yaptıdiye böyle azdır çünküben spora başlayınca bünyem duruyor bir süre inceliyorum sadece:(bakalım haftaya görücez

Yağ oranın azalıp kas oranın artıyo canım.Tartıda az çıkmanın sebebi o.
Hem kas oranında ne kadar fazlaysa o kadar çok yağ yakıyo vücut.
İnceliyosan tartıdaki rakamı boşver sen :)

olur tatlım sağol mailim var sende zaten

kızlar bişey anlatayımda gülün, benim yaramaz paşam akşam babasıyla yukarı çıktı babannesine, demişki orda annem televizyonda sahilde çırılçıplak gezen erkekleri izliyor demiş herkes şokta tabi ,
oğlum nerden çıkardın onu nerde gördün dedim survivorın tanıtımı çıktı o ara, işte bu anne işte bu diyor :52:
kızayımmı güleyimmi bilemedim adım sapığa çıkçak :41:

Yağ oranın azalıp kas oranın artıyo canım.Tartıda az çıkmanın sebebi o.
Hem kas oranında ne kadar fazlaysa o kadar çok yağ yakıyo vücut.
İnceliyosan tartıdaki rakamı boşver sen :)

Bende öyle rahatlatıyorum canım kendimi:30:umarım tartıyada yansır en kısa zamanda:18:

kızlar bişey anlatayımda gülün, benim yaramaz paşam akşam babasıyla yukarı çıktı babannesine, demişki orda annem televizyonda sahilde çırılçıplak gezen erkekleri izliyor demiş herkes şokta tabi ,
oğlum nerden çıkardın onu nerde gördün dedim survivorın tanıtımı çıktı o ara, işte bu anne işte bu diyor :52:

Anuuuuuuu kıyamam ben akıllı bıdık maşallah beyimizin gözünden de hiçbirşey kaçmaz annesi:))))

Canıııımmm özellikle göbek için benide ihtiyacı var senin için sorn olmazsa banada atarmısın?

Atarım tabiki canım. Sen özelden bana mail adresini yolla yeter :)

Yolladım canım.
Yaramaza bak sen yaa :) Kimin aklına gelir böyle bişey :))
Isırsaydın onun yanaklarını :))

Son düzenleme:
Atarım tabiki canım. Sen özelden bana mail adresini yolla yeter :)

Teşekkür ederim tatlııım:))

Yolladım canım.
Yaramaza bak sen yaa :) Kimin aklına gelir böyle bişey :))
Isırsaydın onun yanaklarını :))

Şu ısırma olayı benim de aklımdan geçmedi değil hani:)))))

Back
X