Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağol canım, valla baya korkmuştum bu ay
ben gidip bir kilo yoğurt alayım, yoğurt hem yağ yakar,
benim bu haftaki programım kızlar : az yemek bol yoğurt bol yeşil çay :56:

O zaman bende yeşil çaya daha fazla yer veriyorum hayatımda ve öğünlerde daha az yemeye çalışıyorum.
Pilav makarna 2 kaşıkta olsa cıkk yemiyorum.
Sporuda yürüyüş+pilates şeklinde yapayım tam olur sanırım.
Suyumu hiç eksik etmiyorum zaten.
Şöyle bi kendimize gelelim de cuma günü dereceye girelim byanlaar (:

Kızlar yeşil çayı içemiyorum ben, ekşi gibi acı gibi değişik bi tat geliyo.

Melissalı var bi tane piyasada, deneyen var mı

Canım başlarda öyle gelir ama zamanla alışırsın biraz sık dişini :)
Bide nane limonlusu var denedin mi hiç bilmiyorum ama oda güzel gelebilir onunla başla istersen.

ben çaykurun teneke kutuda yeşil çayı var, onu çok seviyorum tadı süper
bir çorba kaşığı kavonaza üstüne kaynar su, bir litre oluyor bütün gün içiyorum
ama kupa başına 1-2 tatlı kaşığı ölçüsü

Bende başlarda öyleydm hiç içemiyodum ama şimdi öyle alıştım ki normal cay içemiyorum :D

İçine azıcık bal katsak nasıl olur?
Bal yiyor musunuz gün içinde aklıma geldi:)

İçine azıcık bal katsak nasıl olur?
Bal yiyor musunuz gün içinde aklıma geldi:)

Ben kahvaltılarda yiyorum bazen ama pek bi bilgim yok bu konuda.
Canım bence alışana kadar bişey katma içine. 1 hafta falan dene bi normal bi şekilde olmadı başka şeyler eklersn sonradan.

sağol canım, valla baya korkmuştum bu ay
ben gidip bir kilo yoğurt alayım, yoğurt hem yağ yakar,
benim bu haftaki programım kızlar : az yemek bol yoğurt bol yeşil çay :56:

O zaman bende yeşil çaya daha fazla yer veriyorum hayatımda ve öğünlerde daha az yemeye çalışıyorum.
Pilav makarna 2 kaşıkta olsa cıkk yemiyorum.
Sporuda yürüyüş+pilates şeklinde yapayım tam olur sanırım.
Suyumu hiç eksik etmiyorum zaten.
Şöyle bi kendimize gelelim de cuma günü dereceye girelim byanlaar (:

Canım başlarda öyle gelir ama zamanla alışırsın biraz sık dişini :)
Bide nane limonlusu var denedin mi hiç bilmiyorum ama oda güzel gelebilir onunla başla istersen.

kızlar ben 4 sene önce ender saraça gittim..çok da güzel kilo vermiştim ama malum fazla külfetli olduğum için bırakmak zorunda kalmıştım...tek kötü tarafı sürekli kendine özel bişeyler yapman ve saati saatine yemen lazım..bu kadar düzen çok sıktığı için ve dediğim gibi çok masraflı olduğu için bıraktım...o zamanın parasıyla verdiği ilaşlar falan 350 tl i buluyodu...ondan öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum izin verirseniz..

bana günde 3-4 fincan yeşil çay vermişti...ama demleme olayı herkesin bildiği gibi diil...yani kaynar suyun içinde 4-5 dk tutturmuyodu...çok zararlıymış...bi kere su çok kaynar olmayacak...fincana koyduktan sonra 1 dk bekleyin...çay poşetini ondan sonra koyun ve 1 dk daha bekleyin...rengini verince hemen alın içinde tutmayın...çok demli yaparsanız tansiyon ,kabızlık,ödem,kansızlık,uykusuzluk gibi sonuçları oluyomuş...

ödem içinde rezene çayı vermişti bana...günde 2 fincan kadar içebilirsin demişti...ama okula giden arkadaşlar var..fazla içmesinler 1 fincan iyidir...uyku yapıyo..

aklıma gelirse verdiği şeyler yazarım size...

Son düzenleme:
bu arada pembevcim böyle demlersen tadı da çok kötü olmuyo..bende içemem diyodum kızmıştı bana içicen mecbursun diye.....şimdi şekersiz içiyiyorum hemde...bide çok özlüyorum içmeyi...keşke içebilsem bak şimdi canım çekti yaaa....

bu arada pembevcim böyle demlersen tadı da çok kötü olmuyo..bende içemem diyodum kızmıştı bana içicen mecbursun diye.....şimdi şekersiz içiyiyorum hemde...bide çok özlüyorum içmeyi...keşke içebilsem bak şimdi canım çekti yaaa....

canım çok az iç bişey olmaz, çay kahve hiç içmiyormusun oda geçer süte, ben oğluma içiriyorum haftada bir falan kalbi güçlendiriyormuş çok faydalı yeşil çay

Biliyomusunuzzzzzzzzzzzzz bugün regl dönemim başladı ve ben annimin yanında hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kilo almamışıııımmmm oliiiiiiiiiiiiiiii:21::21::21:Ama kıslar kısçeler ayran dedoksundan başka cumaya kadar yapabileceğim bi dedok öneriniz varmı acaba???? Rahatlatayım mideciğimi biraççık çoook yedim çooookk:(((

Son düzenleme:
pembeev yeşil çay özellikle hamilelikte bebeğin kalp atışlarını durdurabilir, şulede bebeği küçük olduğu için korkuyordur içmeye

zeynep hoşgeldin canım, özledik seni, ne mamalar yapmış anneciğin, sen ne hediye götürdün bakalım

Back
X