canım emel ismim
resimdeki oğlunmu maşallah pekde yakışıklıymış, ismi ne?
çok güzel canım tebriklermenümü de yazayım hemencik...
uyanınca canım yemek yemek istemedi kahve içtim
sabah:
haşlanmış yumurta
yağsız beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
öğlen:
1 kase çorba
ara:
dukan kek
akşam ızgara tavuk
1 kase yoğurt
2 lt su içtim...35 dk yürüyebildim..evde de 15 dk falan hareket yaptım...
çok güzel canım tebrikler
ben bugün tatlı yedim ya
acil kendime gelmem lazım
sabah bir dilim ekmek, salça zeytin peynir çay
ara çilekli yoğurt
öğle bir tabak makarna ayran
ara yoğurt
akşam, yarım tabak patlıcan musakka, iki kaşık bulgur pilavı yoğurt
kemalpaşa tatlısı:18:
bir tane 3 ü bir arada
beni bir kendime getirin kızlar, bu aralar hastalıktı stresti bütün motivasyonumu kaybettim
kaptanım haddim olmayarak bence en büyük yanlışın sabahları akşama göre daha az yiyo olman...gün içinde yediklerinde artış var farkındaysan...akşama doğru daha hafif ve az yemen lazım..bide makarna pilav tamam yensin ama 1 tabak diil....bide 3 ü bir arada içmezsen çok daha iyi olur bence...ben motivasyonumu kaybedince çok sevdiğim ve içine girmek istediğim bi kıyafetimi dolabın kapağına asıyorum...gelip gidip gördükçe kendime geliyorum ...bi dene istersen..
ayy bilirim atarax ı...migrenim çok tuttuğunda içiyodum bende...hakkaten bikaç gün aatamıyosun üstünden o sersemliği...güzel fikir canım sağol,
haddim olmayarak değil canım, ben sizi nasıl eleştiriyorsam sizde beni eleştirin, birkaç gündür iyi değilim saldım kendimi iyice
birbirimize destek olmak için burdayız
ama sakın bak bize ekmek çok diyo kendi yiyo gibi algılamayın, ataraks aldım kendimde değildim kaç gündür :26:
Günaydınnn 8. Takım çıtırlarıııı 9. takımdan herkese slmlar saygılar
Nasıl içinizden geçiyorsa öyle bir gün olsun hepimiz için....
Herkese günaydın,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Hafta basında 70 kiloydum bu sabah tartıldım, 69.5 olmuşum. Yediklerime dikkat ediyorum ve haftada 3-4 gün yürüyüs yapıyorum.
Forumun işleyişi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.
merhaba....yarışmalara katılabilmek için CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler topiğine msj yazmanız gerekiyo...ordan size davet gelecektir...kabul edildiğiniz takımda işleyişle ilgili bilgi veriri takım kaptanınız...
Canım ben oraya msj yazdım. Sekerkızcandy isimli arkadaş 8. takıma katılabilecegimi yazmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?