Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 8. Takım 260. Etap Sonuçları ***
yilike ( 77.4 / 77.0 / 0.4/ %0.52)
umutlayasasen (68.5 / / / ) bildirim yapmadı
allmost (58 / 57.4 / 0.6 / %1.03)
Edaa00 (74.8 / / / / ) bildirim yapmadı
eloisee ( 55.8/ / / / )bildirim yapmadı
papatya89 ( 58.5 / / / / )bildirim yapmadı

8. TAKIM ORTALAMASI: %0.26

İzmirli kilo veremediği için onu bu hafta almayın listeye. Haftaya kilo verdiği zaman girer. Çünki ortalamanızı düşürür bu şekilde.

Listenizin bu şekilde olması lazım canım.

allmost çok moralim bozuldu ya transferimizi mi istesek

Biz bu takımı ayağa kaldırmak için çok uğraştık canım özellikle ben hatırlıyosunuzdur. Şimdi transferin zamanı değil.. Bugün bildirim yapmadan gelen üyeler haftayada bu şekilde giderse diskalifiye edersiniz. Yeni kaptan sensin yilike yardımcında allmost biran önce işe koyulun yeni üye çağırın takıma bende size yardım ederim tamam mı?

Bu takımın kaderi bu olmamalı.

Canım şimdi hemen listeni paylaş paylaşım alanında zaman kaybetme. Püsküütle konuşuruz yönetimi tekrardan siz devralırsınız.

tamam canım kaptan yardımcısının görevleri neler tam olarak bilmiyorum ama

tamam canım kaptan yardımcısının görevleri neler tam olarak bilmiyorum ama

tamam laydline birlikte halledelim
bende napcağımı bilmiyorum allmostcum birlikte öğrencez artık

Bu yaptıklarınızı yapacaksınız zaten ekstradan bişey yapmaya gerek yok. Önemli olan motivasyon ve paylaşım. Listeyide öğrendiniz sayılır zaten. Önemli olan göstermiş olduğunuz çabadır. Sizi kutluyorum tekrardan. Merak ettiğiniz takıldığınız herşeyi bana sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırımı her şekilde.

edaa nerdesin
elinden geldiğince paylaşım yapıyordun baktım 4 gündür foruma girmiyormuşsun merak ediyorum
kaptan sen ol takımı kapatmayalım

edaa nerdesin
elinden geldiğince paylaşım yapıyordun baktım 4 gündür foruma girmiyormuşsun merak ediyorum
kaptan sen ol takımı kapatmayalım

takım kapanmaz canım merak etmeyin..
ben 2. takım kaptanıyım..
her zaman yanınızdayım.
kapanmasına izin vermeyiz buranın merak etmeyin.
takımıma da gelebilirsinz her zaman bekleriz

takım kapanmaz canım merak etmeyin..
ben 2. takım kaptanıyım..
her zaman yanınızdayım.
kapanmasına izin vermeyiz buranın merak etmeyin.
takımıma da gelebilirsinz her zaman bekleriz

moralim düzeldi teşekkür ederim desteğin için yardımlarınızla inşallah kapanmıcak uğrarız tabi sizin takıma da

Merhaba kızlar bu hafta karne yoğunluğu nedeniyle hiç uğrayamadım takımageçmişe baktığımda sanırım bu hafta gerilemiş takımımız ama artık ben faal olarak her gün buradayım evime gitmeme üç hafta var ve ben 4 kilo vermek zorundayııım ve vericemde hepinizi çok özledim buarada bol paylaşımlı günleeeerr

aynen canım ben de bu hafta en az üç kilo vermek zorundayım
takımda bir arkadaşla fecii bir iddiaya girdik..
bu hafta acaip hareket halinde olmalıyımm

deli gibi spor yapıyoruz ozaman:)bi hafta damı 3 kilo canım buarada

evet canım hedef olarak üç dedik artık ne kadar giderse
aynen spor ve deliyi birleştiriyoruz bu hafta
ve bu hafta bizim takımda acaip şamata olur artık beklerim hepnizi
yürüyüşlerim full olmalı bu hafta ve ek olarak da aerobik fitnes ip atlama artık ne elime geçerse

kızlar alın benden de o kadar ! ben bu ara iyice kaçırdım ipin ucunu kendimi hiç iyi görmüyorum stresten yoğunluktan dengem kactı yarın şu karneleri versek de rahatlasak artık

Haydi bakalıııım karneleri verdik tekrardan başlıyoruz paylaşımlarımıza kaldığımız yerden ozaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…