Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inşallah kazanırsın iddiayı sonra nasıl 3 kilo verdiğini burada bize yazarsın hadi bakalım bende meraklandım şimdi

hadi bakalım inş canım arkadaş da acaip güçlü:18: ama sizlerin desteğiyle de olcak olcak yenicem onu

İnşallah tatlıııım bende yüzmeyi düşünüyorum hiç aralıksız ozaman benim 3 haftada 4 kilo hedefim hiçde çokkk değil yüreklendirdin beniii:))

İnşallah tatlıııım bende yüzmeyi düşünüyorum hiç aralıksız ozaman benim 3 haftada 4 kilo hedefim hiçde çokkk değil yüreklendirdin beniii:))

ayy kuşum temmuzun ilk haftası büyük bir toplantım var..
aslında ozamana kadar epey vermiş olmalıyım ve sarkan hiç bi yerim olmamalı o yüzden tam gaz spor
birbirimize gaz verelim kuşum çok önemli bu

oh bee bugün panik yaptık burda allmostumla
gitmeyin gelin buraya kilo verecez

vercez tabiki de
hadi toplaşın bakalım başlayalım spora bir kii bir kiii
bu saatten sonra midemizi kapatalım sadece su ya da ayran bitki çayı diğerleri bu saatten sonra cıssss

ya ben sizin topiği baya okudum senin rakip bahire aslında sizin takımdan aybüke ile kardeşmiş birbirlerinden haberleri yokmuş
tesadüfe bak gül gül öldüm

yaa evet son bombamız oydu
ben daha önce de bilmeden üç kardeşi de toplamıştım takıma

Selam kızlar,bakıyorum takımımız kendine gelmeye başlamış
Kaptansız kalmak bize yaramadı,ama toparlanma vakti artık.Umarım önümüzdeki hafta güzel sonuçlar alırız.

Bugünkü menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle

4 adet kepekli bisküvi

Akşam
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav
1 kase cacık

Su 1.5 lt

kızlaaaar şu lesly ile sporu indirmek istiyorum ama nasıl indirebilirim:44::44::44::44:bide pilathes proğramı indirmek istiyoruuuum yardımcı olurmusunuz:18::18::18::18:

ben bu hafta salatalığa endeksliyorum kızlar kendimi hem kalorisiz hemdeee tok tutuyomu daha hızlı kilo verebileceğimiz önerilerimizi PAYLAŞALIM:))))

kızlaaaar şu lesly ile sporu indirmek istiyorum ama nasıl indirebilirim:44::44::44::44:bide pilathes proğramı indirmek istiyoruuuum yardımcı olurmusunuz:18::18::18::18:

youtube da leslie yi bul canım adresini kopyaladıktan sonra keepvid.com a gir kopyaladığın adresi oraya yapıştır .mp4 formatında indir

Bugünkü menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle

4 adet kepekli bisküvi

Akşam
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav
1 kase cacık

Su 1.5 lt

az yemişsin sanki canım ben bu aralar baya abarttığım için bana mı öyle geliyor yoksa
ben bugün de menümü yazamıyorum yarına inşallah yoksa beni topa tutarsınız baklavalar,börekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…