Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menumu yazayim gecmisi okuyacagim..
sabah
Bi kase kellogs
Bi elma

Ara
Piko ( kendimi odullendirmek istedim)

Ogle
Cacik
İzgara tavuk

Ara
Bi kase erik

Aksam
Mantar sote
Ayran

3 litre su
2 yesil cay
2 soda

1 saat 20 dakika spor
1 saatyuruyus...

Bu arada yarin kiraz detoksuna basliyorum katilmak isteyen varsa beklerim :)

HARİASIN CANIIIMM:nazar::nazar:KİRAZ DETOKSU NASILDIR ACEP:)

menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 bardak süt

öğle: 1 tost,1 ayran

akşam: çorba, 1 tabak fırında etli türlü, yoğurt, 4 dilim kavun

2.5 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş

yalan dünyayı izliyim gece gelirim kızlar

TEBRİKLEEERRR:nazar::nazar::nazar:

allmost: (57.4/56.4/1.0/%1.74)
brnkya: (68.0/66.0/2.0/%2.94)
cimcime81: (107/106.5/0.17/%0.16)
izmirli82: (69.5/67.7/1.8/%0.65)
papatya89: (58.5/56.5/2.0/%1.71)
umutlaysasen: (68.5/68.5/0/%0)
yilike: (77.0/77.2/-0.2/-%0.26)

:nazar: Zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim :nazar: :46:
:nazar: Berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah :46:
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyi :46: Sen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
izmirli senin niye böyle oldu canım ya vücudun direniyor sanırım spor listeme de baktım sporun var adet olacak olabilir misin ya da vücudun direnç gösteriyordur pazartesi gidiyordunuz sanırım tatil dönüşü kaldığımız devam edeceğiz :34:
Dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuş :nazar: Bu haftayla birleşince yüzden süper oldu :46: Hedefine az kaldı bırakmak yok devam
umutlayasasen adet mağduru arkadaşım her gün spor yapmışsın canım bende üzüldüm böyle olmasına ama haftaya çok vermiş olacağız eminim bu bizi yıldıramaz :29:
Kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktım :47: Gerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)

canımya valla spor yapıcam diye bileğimi incilttim tıkyok ama:(((

[sıze=3]menümü yazayım ben hemencik:

Sabah

1 poğça
1 br şekersiz çay

öğlen

1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

ara:

1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim:27:)

akşam

z.yağlı barbunya yicem...

2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....
[/sıze]

ufff ütü müü??1.5saat miii canııım allah yardım etsin:))

merhaba kizlar menumu yazayim
sabah : 1dilim kepekli ekmek light peynir maydanoz salatalik
öğlen : 1 dilim kepekli ekmek iki parça biftek,4-5 tane çilek
akşam : ızgara levrek, çoban salatası
1.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay
sporumu yine yapamadım ama yine bugun cok yurudum.yarin spor da ekliycem

menün çok güzel canııım tebrikleerrr:)

Merhaba kizlar menumu yazayim
Sabah : 1dilim kepekli ekmek light peynir maydanoz salatalik
Öğlen : 1 dilim kepekli ekmek iki parça biftek,4-5 tane çilek
Akşam : ızgara levrek, çoban salatası
1.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay
Sporumu yine yapamadım ama yine bugun cok yurudum.yarin spor da ekliycem

Cok guzelll ;)

:nazar: zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim :nazar: :46:
:nazar: berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah :46:
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyi :46: sen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
izmirli senin niye böyle oldu canım ya vücudun direniyor sanırım spor listeme de baktım sporun var adet olacak olabilir misin ya da vücudun direnç gösteriyordur pazartesi gidiyordunuz sanırım tatil dönüşü kaldığımız devam edeceğiz :34:
dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuş :nazar: bu haftayla birleşince yüzden süper oldu :46: hedefine az kaldı bırakmak yok devam
umutlayasasen adet mağduru arkadaşım her gün spor yapmışsın canım bende üzüldüm böyle olmasına ama haftaya çok vermiş olacağız eminim bu bizi yıldıramaz :29:
kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktım :47: gerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)

Durmak yok kaptanim tesekkyr ederimmmm ;))

Menüm

Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay

Öğle
1 tabak enginar

Akşam
Ton balıklı salata

1.5 lt su+1 fincan yeşil çay
30 dk yürüyüş

Harikaaaa ;))

menüm

Cok begendimmm ;)

umutlayasasen ve papatya89 menüleriniz yok kızlar
Gece kusu oldum bugunde hemen yaziyorum menu az oldu ama canim istemedi

15 haziran mesaj sayım listesi

yilike 22
:nazar::nazar::nazar:
cimcime81 8
:46:
umutlayasasen 7 :46:
allmost 7 :46:
İzmirli82 7 :46:

papatya89 6

Brnkya 5 :46:
elif_ay 4 :46:

Son düzenleme:
15 haziran mesaj sayım listesi

yilike 22
:nazar::nazar::nazar:

cimcime81 8

umutlayasasen 7 :46:
allmost 7 :46:
İzmirli82 7 :46:

papatya89 6

Brnkya 5 :46:
elif_ay 4 :46:

eloisee 1
:45:

Eline saglik canim:13:

Dunku menunde cok guzeldi ;)

Ciddi ciddi zayifliyoruz cok mutluyum ozellikle kisin giydigim pantolonlar bol gelmeye basladi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.

Bu arada istanbul yaniyor gece uyuyamiyorum yaa

:nazar: zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim :nazar: :46:
:nazar: berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah :46:
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyi :46: sen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuş :nazar: bu haftayla birleşince yüzden süper oldu :46: hedefine az kaldı bırakmak yok devam
kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktım :47: gerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)

çok teşekkür ederim kaptancığım ben bu kiloları vermeye kararlıyım ve hep birlikte vereceğimize inanıyorummm

ve rakibin olmayı kabul ediyorummm..

bende hırs yapmak istiyorum artık, yarışınca insan daha hırslanıyor bu cumaya kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak yarışına katılmayı kabul ediyorum ve motive edici yorumlarından dolayı seni kutluyorum sen süper bi kaptansın :16:

kendi hakkında yazdıklarını okumadım sayıyorum çünkü vermek için ne kadar çabaladığını görüyorum
:19:

menümü yazayım ben hemencik:

sabah

1 poğça
1 br şekersiz çay

öğlen

1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

ara:

1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim:27:)

akşam

z.yağlı barbunya yicem...

2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....

zaten hafif yemişsin canım bir dilim kekin fazla zararı olmaz bence temizlikte yapmışsın hiç moralini bozma aynen devam:8:

menüm

:nazar::nazar::nazar: süpersin kaptancığım

Misafir geldiii menüm geç kaldııı:((
sabah:
2ince dilim ekmek
(ben yaptım yulaflı,peynirli,kepekli:)

öğle:
Yarım tabak enginar
haşlama tavuk göğsü
yoğurt

akşam:
Yarım tabak makarna
salata
yoğurt
bi parça tavuk

ara:arada dondurma yediiimm ve meyve:((ama artık adetimin son günü ve dayanamadıııımmm:(((
spor:bugün spor yapamadııım bileğim incindi yürüyemiyodum bile ama yarın yüzücem inşallah:((

o son arayı görmedim ben :36::36:
benim için menün süperr :46:

HARİASIN CANIIIMM:nazar::nazar:KİRAZ DETOKSU NASILDIR ACEP:)

teşekkürler canım..

3 gün sadece kiraz yiyorsun ahmet marankiyi duydunmu bilmiyorum haziran 15 16 17 günlerinde kiraz detoksuyla bütün için temizleniyor kilo vermeden ziyade bağırsak temizliği gibi birşey.. ama kiloda veriyorsun tabi ..
ben dün yapamadım 2 gün yapmayı düşünüyorum
gün boyu sadece kiraz yiyorsun
benim her öğün yarım kilo yemem gerekiyor
daha yüksek kilosu olanlar her öğün 1 kilo yiyecek bu şekilde..
kirazı zaten çok seviyorum birde bende bağırsak tembelliği var inşallah iyi geleceğini umuyorum...

Eline saglik canim:13:

Dunku menunde cok guzeldi ;)

Ciddi ciddi zayifliyoruz cok mutluyum ozellikle kisin giydigim pantolonlar bol gelmeye basladi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.

Bu arada istanbul yaniyor gece uyuyamiyorum yaa

teşekkürler canım :)

eski mesajlara cevap yazmaktan seni göremedim :) akşamları erken uyuyorumda ben çocuklar yoruyor sanırsam ...
ancak sabah cevap yazabiliyorum ozamanda böyle birikiyor..

evet cidden çok mutluyum inşallah 50lerin başlarınıda göreceğiz beraber inşallah ..

bende sıcağa hiç gelemem birden bastırdı sıcaklar nasıl geçecek bu yaz hiç bilmiyorum önümüzde ramazan ..

Back
X