Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar

kilom 62 düşmüş, ee spor olmadan sadece bu kadar oldu inşallah haftaya daha iyi olur...

dünkü menüm çok yorgundum giremedim...

sabah
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek ice tea 1 bardak

ara
1 bardak ayran

öğlen
teze fasulye
az yağlı salata
1 dilim ekmek

ara
1 bardak ayran
3 kayısı

akşam
1 tabak enginar yemeği
1 dilim ekmek

1 kurabiye

2 lt su

kızlar şu an işyerinden yazıyorum patron gelmeden :D ,keşke devam edebilseydim, sadece günlük menümü ve cuma kilomu yazsam yetişebilirim aslında. geçen hafta 67.1 kiloydum , bu sabah baktım 65.2 olmuş yani 1.9 kilo gitmiş.

canım hoşgeldin evet bencede olur öle yapmaya çalış:) oo çok iyisin....:46:

günaydın kızlar, bu hafta eve dönmenin de etkisiyle istediğim sonucu alamadım malesef

geçen hafta 56

şimdi de 56

dünkü menüm çok yorgundum giremedim...

sabah
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek ice tea 1 bardak

ara
1 bardak ayran

öğlen
teze fasulye
az yağlı salata
1 dilim ekmek

ara
1 bardak ayran
3 kayısı

akşam
1 tabak enginar yemeği
1 dilim ekmek

1 kurabiye

2 lt su

kurabiye kaçamağı dışında harika:))

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, salça beyaz peynir domates salatalık şekersiz çay

arada 4 kayısı

öğlen

az semizotu yemeği, 2 biber dolması, yoğurt ve yarım dilim ekmek

arada 1 kornet yedim :17: cuma öncesi hiç iyi olmadı evet ama sonrasında bazaların falan altını temizledik fln baya iş yaptık yanı :/
1 kupa yeşil çay

akşam

4 köfte ve biraz kızarma :47: ama uzuuuuun zamandır yemiyoduk çaresiz kaldım

toplamda 2.5 lt su
akşam yemeğinden sonra yürüyüş ve ev işleri

yine dolma :))) (çok sewerim de) kornet 290 kalori iki saat yürüyüşle uçup gider:):))

Papatya89 ile pinibo kaldı geriye meltemcim çok güzel kilo veriyordun bende gitmeni istemem ama diğer arkadaşlara haksızlık yapmak istemiyorum herkes 5 mesajı doldurup sırası geldiğinde mesaj listesi hazırlıyor bunları düşünerek sana şöyle bir tavsiyem olacak sen her gün gel menünü yaz canım cumaları da tartıl döndüğüm zaman takım içinde bir liste oluştururum sen o listeye girersin ben bu hafta seni izinli yazacağım takım bizim için sorun olmaz diyorsa haftaya devam edersin meltemcim

kızlar selam...

otelde internet çok pahalı o yüzden giremiyorum...arkadaşın tlf nundan giriyorum....yarın girip bildirim yapamam ..o yüzden şimdiden yapayım ....yarın akşam dönüyorum...cumartesi göüşürüz....

kilom aynı bi değişiklik yok...ama regl haftam ondan sanırım...bide tartı evdeki tartı diil...hepinizi öpüyorum...

:)) iyi tatiler canım...

mesaj sayıları

yilike izinli

allmost izinli

eloisee 7

elif_ay 3

cimcime81 1

pinibo 7

zamantuneli izinli

umutlayasasen 7

yagmur3872 15

papatya89 0