Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şu an işyerinden yazıyorum patron gelmeden,keşke devam edebilseydim, sadece günlük menümü ve cuma kilomu yazsam yetişebilirim aslında. geçen hafta 67.1 kiloydum , bu sabah baktım 65.2 olmuş yani 1.9 kilo gitmiş.
kızlar şu an işyerinden yazıyorum patron gelmeden,keşke devam edebilseydim, sadece günlük menümü ve cuma kilomu yazsam yetişebilirim aslında. geçen hafta 67.1 kiloydum , bu sabah baktım 65.2 olmuş yani 1.9 kilo gitmiş.
annemin yemekleri
geçen hafta:67
bu hafta:66.4
yaaa![]()
günaydın kızlar, bu hafta eve dönmenin de etkisiyle istediğim sonucu alamadım malesef
geçen hafta 56
şimdi de 56
dünkü menüm çok yorgundum giremedim...
sabah
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek ice tea 1 bardak
ara
1 bardak ayran
öğlen
teze fasulye
az yağlı salata
1 dilim ekmek
ara
1 bardak ayran
3 kayısı
akşam
1 tabak enginar yemeği
1 dilim ekmek
1 kurabiye
2 lt su
günaydın kızlar
kilom 62 düşmüş, ee spor olmadan sadece bu kadar oldu inşallah haftaya daha iyi olur...
inşallah canım ramazanda 5 kilo garanti benim kalanı Allah kerim:))ben de ben de okullar açılmadan ulaşalım![]()
woow güzel tatlım hele de sporun, ben de şu temizlik işini bitirip sporu artırsam iyi olucak kendimi çok enerjisiz hissediyorum ama![]()
sabah
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, salça beyaz peynir domates salatalık şekersiz çay
arada 4 kayısı
öğlen
az semizotu yemeği, 2 biber dolması, yoğurt ve yarım dilim ekmek
arada 1 kornet yedimcuma öncesi hiç iyi olmadı evet ama sonrasında bazaların falan altını temizledik fln baya iş yaptık yanı :/
1 kupa yeşil çay
akşam
4 köfte ve biraz kızarmaama uzuuuuun zamandır yemiyoduk çaresiz kaldım
toplamda 2.5 lt su
akşam yemeğinden sonra yürüyüş ve ev işleri
kızlar selam...
otelde internet çok pahalı o yüzden giremiyorum...arkadaşın tlf nundan giriyorum....yarın girip bildirim yapamam ..o yüzden şimdiden yapayım ....yarın akşam dönüyorum...cumartesi göüşürüz....
kilom aynı bi değişiklik yok...ama regl haftam ondan sanırım...bide tartı evdeki tartı diil...hepinizi öpüyorum...
günü aç bitirmişsin:))benim sabah menüm 1 dilim pey..2 dilim kepekli ekmek domates salaatalık
öğlen karpuz 1 dilim
akşam nöbetteyim hastanede 3 kaşık corba ve patatesli yemegin patateslerinden 5-6 tane yedim 2 litre su