Melike cuma yarışmasına katılmak isteyenleri hemen kapmışsın galiba birden sayımız fırladı :)
herkese merhaba!
geçen Cuma günü diyete başlamıştım, hala tek bir kaçamak yapmadım,kendimle gurur duyuyorum:))
ne var bunda, diyebilirsiniz ancak yaklaşık gündür sürekli misafir ağırlıyorum;gözümün önünden o kadar baklavalar,dondurmalar geçerken meyve ile yetinmek inanın çok zor:)
öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun,oruç tutanlara Allah sabrını versin..
bugün neler yaptığımı hemen yazayım
sabah aç karnına bardak ılık su
kahvaltı: kibrit kutusu peynir, zeytin, domates,salatalık,biber, dilim kepekli ekmek
ara: 2 erik,2 kayısı
öğlen 2 küçük boy biber dolması(bulgurlu), 2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan,4 kaşık yoğurt
ara 1 adet şeftali
akşam 1 tabak (5-6 yemek kaşığı) bamya, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
şu an yeşil çay içiyorum,birazdan yanında küçük bir meyve tabağı (4-5 adet üzüm,3-4 kiraz,2 kayısı,1 erik) yapacağım.
bunun dışında bebeğimi anneme bırakabildiğim sürece haftanın 3 günü spora gidiyorum, diğer günlerde de yürümeye çalışıyorum.
bugün spor salonunda 1,5 saat kardiyovasküler egzersiz yaptım.
herkese iyi akşamlar
amin hepimizinkini kabul etsin inşallah menün güzelmişsporu da ekle bu menüye
herkese merhaba!
geçen Cuma günü diyete başlamıştım, hala tek bir kaçamak yapmadım,kendimle gurur duyuyorum:))
ne var bunda, diyebilirsiniz ancak yaklaşık gündür sürekli misafir ağırlıyorum;gözümün önünden o kadar baklavalar,dondurmalar geçerken meyve ile yetinmek inanın çok zor:)
öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun,oruç tutanlara Allah sabrını versin..
bugün neler yaptığımı hemen yazayım
sabah aç karnına bardak ılık su
kahvaltı: kibrit kutusu peynir, zeytin, domates,salatalık,biber, dilim kepekli ekmek
ara: 2 erik,2 kayısı
öğlen 2 küçük boy biber dolması(bulgurlu), 2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan,4 kaşık yoğurt
ara 1 adet şeftali
akşam 1 tabak (5-6 yemek kaşığı) bamya, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
şu an yeşil çay içiyorum,birazdan yanında küçük bir meyve tabağı (4-5 adet üzüm,3-4 kiraz,2 kayısı,1 erik) yapacağım.
bunun dışında bebeğimi anneme bırakabildiğim sürece haftanın 3 günü spora gidiyorum, diğer günlerde de yürümeye çalışıyorum.
bugün spor salonunda 1,5 saat kardiyovasküler egzersiz yaptım.
herkese iyi akşamlar
tabi kaptancıım eklicem, annemle her gece yarısı leslie yapıyoruz
[ı]kızlaar nasılsınız ..
Ben iyi değilim valla çünkü hiç diyet yapamıyorum yaa ne yapacağım hiç bilmiyorum ilk gün verdim nasılsa veririm diye bi rahatlama çöktü sanırım o günden beri diyet miyet yok[/ı]
evet pusuya yatıp bekledimtelefondan girip takip ediyordum hep
Hala eksiğiz canım herhalde 1-2 kişi daha kapabilirsen tam harika olur muhabbet açısından bence
ayy canımya hem çalışıp hem oruç tutmak rabbim yardımcın olsun tatlım
bizde öyleydik bir ara annem ablam ben
babam bize bakıp bakıp gülüyordudaha eğlenceli oluyor öyle ama
Oyy kıyamam sana kuzum ya
Oruç oruç çalışıyorsun Allah kolaylık versin :)
Değişik bir durum olmazmı Pınarcım
Düşünsene dişleri çürük bir dişçi misali hahaha
Merhaba,
ben yeni üyeyim 84 doğumluyum, 163 boyum, cumadan sayarsak 64,1 idim az önce yani iftar öncesi tartıldım 62,5.
yarından itibaren yediklerimde yazarım. aç açına geziyorum bu ara 64 ü görüncehedefim 53 tabi bu yaştan sonra o kilolara inebilir miyim bilmiyorum. 53 ü enson 2008 de falan gördüm
zeynepcim bir süre diyet yapmayı bıraksan sonra tekrar başlasan
takımdan önce de kilo vermişsin biliyorum ve çook kilo verdiğin için psikolojik olarak yorulmuş olabilir misin? belki o yüzden adapte olamıyorsun
allahım yarabbım ılk kez az yıyorum az tabı öncesıne göre ama ben ıkı gündür tartı basındayım yükselıyor rakambugün leslıe ıle tanısmamı saglayan sızleere mınnettarım. ılk 5 dakılalık bır vıdeoda kosturdum:) sonran 3 mılı buldum ve 24. dk pılım bıttı suan ayaklarım yanıyor ve terım yenı soguyor. menüm
sahur.........bır kase tarhana ıkı parca kücük pıde bı kac zeytın
ıftar...........bır kücük kase erıstelı mercımek corbası
yarım tabak kadar sote
üc parca kadar pıde
bır bucuk lıtreye yakın su.......kı ölcektım susuzluktan
selam kızlar !
sahur : 1 dilim pide ve küçük bir dilim kızarmış ekmek, yanında salata ve kahvaltılık şeyler ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, yanında sirkeli biber 1 hurma ve 1 zeytin arkasından 1 küçük parça domates sosunda sotelenmiş et ve 2 kaşık patates püresi, 1 küçük karnıyarık ve yanında az yoğurt
birazdan 3-4 dilim karpuz ve sütlü türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..
herkese afiyet olsun Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah :)
Whow bu nasıl bir yazı canım hayran kaldım çok programlı düzenli ve ilk defa kardiyo yu uzatan biriyle karşılaşıyorum :):)
Hoş geldin takıma ben Naz bu arada
hemen yazıyorum
sahur: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates-biber kavurma, salatalık, şekersiz çay, 2 çay kaşığı reçel
iftar:1 kase mercimek çorbası, 1 karnıyarık, yoğurtlu biber-kabak, avuç içi kadar pide, 3 dilim karpuz
60 dk yürüyüş daha da yapacağım inşallah yazarım
Bu günkü yediklerim
2 tane avuç içi kadar börek
9-10 tane sarma biraz yoğurt
1 şişe meyveli soda
1 kase tarhana çorbası
Fazla ince olmayan bir dilim pasta
Sütlü kahve şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?