Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Whow bu nasıl bir yazı canım hayran kaldım çok programlı düzenli ve ilk defa kardiyo yu uzatan biriyle karşılaşıyorum :):)

Hoş geldin takıma ben Naz bu arada

[ı]kızlaar nasılsınız ..
Ben iyi değilim valla çünkü hiç diyet yapamıyorum yaa ne yapacağım hiç bilmiyorum ilk gün verdim nasılsa veririm diye bi rahatlama çöktü sanırım o günden beri diyet miyet yok[/ı]

merhaba symrne ben melike takım kaptanıyım öncelikle takımımıza hoşgeldin 22 kilo vermişsin hayran kaldım :)
menün çok güzel tebrik ederim onca misafire rağmen büyük başarıdır bence de
takım içinde bazı kurallarımız var sana da yazayım
1)pazar günleri hariç her gün menülerimizi yazıyoruz isteyen pazarları da yazabilir
2)şimdi ramazan olduğu için spor yapmak zor ama normalde haftada 3-4 gün spor,yürüyüş vs. yapmalıyız.bir spor listesi oluşturduk o gün kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz cuma günü listemizi yayınlayacağız
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz bunun için her gün 5 mesaj yazıyoruz.aslında bu mesajları sırayla sayıyorduk ama bu aralar ben sayıyorum.son mesajında o gün kaç tane olduğunu yazman yeterli canım
4)eğer oruç tutuyorsak perşembe iftardan önce tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.tutmuyorsak cuma öğlen 12'ye kadar bildiriyoruz. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir.eğer işin çıkarsa önceden söylersin izinli yazarız o zaman sorun olmaz
birde yeni üyelerimizi deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye.sen de hak verirsin ki gelip 2 gün yazıp giden çok oluyor 2 hafta deneme süresi tanıyoruz sonra listeye alıyoruz

zeynepcim bir süre diyet yapmayı bıraksan sonra tekrar başlasan
takımdan önce de kilo vermişsin biliyorum ve çook kilo verdiğin için psikolojik olarak yorulmuş olabilir misin? belki o yüzden adapte olamıyorsun

Oyy kıyamam sana kuzum ya
Oruç oruç çalışıyorsun Allah kolaylık versin :)

sagol nazcımm

Değişik bir durum olmazmı Pınarcım
Düşünsene dişleri çürük bir dişçi misali hahaha

yok ya süper olur insanları süper keşfediyorsun hem diyetisyen oldugunda hedefine coooktan ulasmıs olcaksın..

hoşgeldinn kuzum aramıza...

zeynepcim bir süre diyet yapmayı bıraksan sonra tekrar başlasan
takımdan önce de kilo vermişsin biliyorum ve çook kilo verdiğin için psikolojik olarak yorulmuş olabilir misin? belki o yüzden adapte olamıyorsun

sorma kaptancığım ne yapacağım bilmiyorum çaresizim .. yaklaşık bir iki haftadır diyete adapte olamıyorum... dolayısıyla yapamıyorum ara verirsemde alacağım hepten kopacağım diye korkuyorum kafam çook karışık

süperrrr bak moda girdin epeyce...

amin canım hepimiznkini kabul etsin rabbim..

Whow bu nasıl bir yazı canım hayran kaldım çok programlı düzenli ve ilk defa kardiyo yu uzatan biriyle karşılaşıyorum :):)

Hoş geldin takıma ben Naz bu arada

Naz selam,

Ben 9 ay kadar diyetisyenle çalıştığım için antremanlıyım

Kardiyo işine gelince; salondaki yeni hocamız muhteşem,gittiğimiz her gün farklı bir program uyguluyor, vücut alışmasın, her seferinde serseme dönüp yağ yaksın diye mesela çarşamba günü 1 saat pilates var ama öncesinde gidip yarım saat yürüyüş yapmamızı istiyor. Ha ben spor yapmayı çok seviyorum, spor sonrası feci bir rahatlama hissedip, mutluluk hormonu salgılıyorum, o ayrı :)))

Diyetle ilgili aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz, bildiklerimin hepsini paylaşmaya çalışırım. Diyetisyenle bu kadar uzun zaman geçince beslenme konusunda epey bilinçleniyorsunuz ister istemez :)

Ben de Ayşe bu arada :)

Hepimize kolay gelsin!

kaptanım süpersin valllaaaa

geldik benim menüyeee
sahur:1 dilim ekmek
3-4 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmıs yumurta
2 bardak cay
1 litre su

iftar:bgn dısarda yedim malum evlilik yıldönümümdü...et döner yedim 1 dilim ekmekle
1 ayran
öndende 1 kase corba...
30 dk yürüyüş yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…