allahım yarabbım ılk kez az yıyorum az tabı öncesıne göre ama ben ıkı gündür tartı basındayım yükselıyor rakambugün leslıe ıle tanısmamı saglayan sızleere mınnettarım. ılk 5 dakılalık bır vıdeoda kosturdum:) sonran 3 mılı buldum ve 24. dk pılım bıttı suan ayaklarım yanıyor ve terım yenı soguyor. menüm
sahur.........bır kase tarhana ıkı parca kücük pıde bı kac zeytın
ıftar...........bır kücük kase erıstelı mercımek corbası
yarım tabak kadar sote
üc parca kadar pıde
bır bucuk lıtreye yakın su.......kı ölcektım susuzluktan
elkWhow Tuğba harikasınya pide 2 olsaydı daha iyiydi ama eskiye göre mükemmel olmuş
Canım 1.5 litre su çok az senin için bence onu en az 3 litre yapmalısın
iş dönüşü 45 dk yürüdüm gelincede 10 dk rumba denedim ama beceremedim sonra duş tabi yoksa susuzluk deli vuruyo
bu lesi linkini tıkladım ama indirme linkini bulamadım o nasıl birşey ki acaba
iş dönüşü 45 dk yürüdüm gelincede 10 dk rumba denedim ama beceremedim sonra duş tabi yoksa susuzluk deli vuruyoAğzından bal damlıyor yaa :)
Canım her cuma kilo bildirimi yapılıyor seni listeye almıcaklardır bu hafta denenceksin bir deyişle çünkü çok üye oluyormuş 1-2 gün yazışıp sonra hiç gelmeyen bidahaki hafta kilo bildirimi yapıcaksın.
Birde günlük kaç mesaj yazdığımızı sayıp yazıyoruz akşamları yatmadan önce son girişimizde siteye
Son olarakta günlük kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz sayfaya cuma günü onun listesinide yayınlıyoruz 1 haftada toplam kaç dakika spor yaptığımızı yani.
Sen bugün spor yaptıysan yazabilirsin mesela ekliyeyim hemen listeye.
iş dönüşü 45 dk yürüdüm gelincede 10 dk rumba denedim ama beceremedim sonra duş tabi yoksa susuzluk deli vuruyo
bu lesi linkini tıkladım ama indirme linkini bulamadım o nasıl birşey ki acaba
sağol canım 5 dk yı indireyim[/QU
ben 5 mıle tıkladım kac saattır ınmıyor:):) hanı kossak ben daha hızlıyım ınternetten
sağol canım 5 dk yı indireyimLeslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi
uzun süre aradım bende....lınk cıkıyor mu burda bılmıyorum ama bak burda hepsı var.
55 dakika yazdım canım
sağol canım 5 dk yı indireyim[/QU
ben 5 mıle tıkladım kac saattır ınmıyor:):) hanı kossak ben daha hızlıyım ınternetten
güldürdün beniya benim dizim inciniyor hemen artist hastalığı menüsküsmü ne var diyom ama umursamıyom o yüzden çok zorlayamıyorum 5 dk yeter
Merhaba,
ben yeni üyeyim 84 doğumluyum, 163 boyum, cumadan sayarsak 64,1 idim az önce yani iftar öncesi tartıldım 62,5.
yarından itibaren yediklerimde yazarım. aç açına geziyorum bu ara 64 ü görüncehedefim 53 tabi bu yaştan sonra o kilolara inebilir miyim bilmiyorum. 53 ü enson 2008 de falan gördüm
allahım yarabbım ılk kez az yıyorum az tabı öncesıne göre ama ben ıkı gündür tartı basındayım yükselıyor rakambugün leslıe ıle tanısmamı saglayan sızleere mınnettarım. ılk 5 dakılalık bır vıdeoda kosturdum:) sonran 3 mılı buldum ve 24. dk pılım bıttı suan ayaklarım yanıyor ve terım yenı soguyor. menüm
sahur.........bır kase tarhana ıkı parca kücük pıde bı kac zeytın
ıftar...........bır kücük kase erıstelı mercımek corbası
yarım tabak kadar sote
üc parca kadar pıde
bır bucuk lıtreye yakın su.......kı ölcektım susuzluktan
Kaptanım kendimi çok kötü hissediyorum gelde beni motive et
selam kızlar !
sahur : 1 dilim pide ve küçük bir dilim kızarmış ekmek, yanında salata ve kahvaltılık şeyler ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, yanında sirkeli biber 1 hurma ve 1 zeytin arkasından 1 küçük parça domates sosunda sotelenmiş et ve 2 kaşık patates püresi, 1 küçük karnıyarık ve yanında az yoğurt
birazdan 3-4 dilim karpuz ve sütlü türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..
herkese afiyet olsun Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah :)
gülşah merhaba ben melike takım kaptanıyım takımımıza hoşgeldin :) sana hemen kurallarımızı yazayım naz yazmış sağolsun canım benim gözüm arkada kalmıyor onun sayesinde ben tekrar yazıyorum
1)pazar günleri hariç her gün menülerimizi yazıyoruz isteyen pazarları da yazabilir
2)şimdi ramazan olduğu için spor yapmak zor ama normalde haftada 3-4 gün spor,yürüyüş vs. yapmalıyız
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz bunun için her gün 5 mesaj yazıyoruz.aslında bu mesajları sırayla sayıyorduk ama bu aralar ben sayıyorum.son mesajında o gün kaç tane olduğunu yazman yeterli canım
4)eğer oruç tutuyorsak perşembe iftardan önce tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.tutmuyorsak cuma öğlen 12'ye kadar bildiriyoruz. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir.eğer işin çıkarsa önceden söylersin izinli yazarız o zaman sorun olmaz
birde yeni üyelerimizi deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye.sen de hak verirsin ki gelip 2 gün yazıp giden çok oluyor 2 hafta deneme süresi tanıyoruz sonra listeye alıyoruz
selam kızlar !
sahur : 1 dilim pide ve küçük bir dilim kızarmış ekmek, yanında salata ve kahvaltılık şeyler ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, yanında sirkeli biber 1 hurma ve 1 zeytin arkasından 1 küçük parça domates sosunda sotelenmiş et ve 2 kaşık patates püresi, 1 küçük karnıyarık ve yanında az yoğurt
birazdan 3-4 dilim karpuz ve sütlü türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..
herkese afiyet olsun Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah :)
noldu nazımdur daha erken hem pes etmek yok hem unuttun mu bikini giycez seneye
bu sene göbeğimden o kadar utandım ki mayo aldım kendime önceden nasıl bikini giyiyormuşum o göbekle
kuralları okudum ve kabul ediyorumama bu 2 hafta benim motivasyonum ne olacak gene de destek olun bana :)
bu arada leslie ile 5 dk yı yaptım o bile bayağı hareket oluyor güzelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?