Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Whow Tuğba harikasınya pide 2 olsaydı daha iyiydi ama eskiye göre mükemmel olmuş

Canım 1.5 litre su çok az senin için bence onu en az 3 litre yapmalısın

Whow Tuğba harikasınya pide 2 olsaydı daha iyiydi ama eskiye göre mükemmel olmuş

Canım 1.5 litre su çok az senin için bence onu en az 3 litre yapmalısın
elk

yatana kadar ıcıcem artık... normalde hıc su ıcmıyorum bılıyo musun nazcım...hatta ögrencılerımden bırısı hocam su ıcmeyı seversınız belkı dıye su tupperın mataralarından hedıye etmıstı....sımdı ılk kez kullanıyorum onu. ıctıgım suyun hesabını tutmak ıcın.

ıcetea düskünüyüm ama ıcmemem lazım...netten soguk cay tarıflerı bulduım bır kac. sekersız yapıp ıcmeyı denıcem bugun...onlar tutarsa 3 lıtre degıl 5 ble ıcerım::)

iş dönüşü 45 dk yürüdüm gelincede 10 dk rumba denedim ama beceremedim sonra duş tabi yoksa susuzluk deli vuruyo
bu lesi linkini tıkladım ama indirme linkini bulamadım o nasıl birşey ki acaba

gülşah merhaba ben melike takım kaptanıyım takımımıza hoşgeldin :) sana hemen kurallarımızı yazayım naz yazmış sağolsun canım benim gözüm arkada kalmıyor onun sayesinde ben tekrar yazıyorum

1)pazar günleri hariç her gün menülerimizi yazıyoruz isteyen pazarları da yazabilir
2)şimdi ramazan olduğu için spor yapmak zor ama normalde haftada 3-4 gün spor,yürüyüş vs. yapmalıyız
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz bunun için her gün 5 mesaj yazıyoruz.aslında bu mesajları sırayla sayıyorduk ama bu aralar ben sayıyorum.son mesajında o gün kaç tane olduğunu yazman yeterli canım
4)eğer oruç tutuyorsak perşembe iftardan önce tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.tutmuyorsak cuma öğlen 12'ye kadar bildiriyoruz. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir.eğer işin çıkarsa önceden söylersin izinli yazarız o zaman sorun olmaz
birde yeni üyelerimizi deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye.sen de hak verirsin ki gelip 2 gün yazıp giden çok oluyor 2 hafta deneme süresi tanıyoruz sonra listeye alıyoruz

tuğbacım birden yüklenme zaten ertesi günü kasların çok ağrır kendimden biliyorum 3 mil yap bir süre sonra 4 sonra 5 yaparsın
birden menülerini azaltamazsın zaten doğru da olmaz ekmeği az tüketmeye çalış canım güzel olmuş menün

selam kızlar !

sahur : 1 dilim pide ve küçük bir dilim kızarmış ekmek, yanında salata ve kahvaltılık şeyler ve şekersiz çay

iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, yanında sirkeli biber 1 hurma ve 1 zeytin arkasından 1 küçük parça domates sosunda sotelenmiş et ve 2 kaşık patates püresi, 1 küçük karnıyarık ve yanında az yoğurt

birazdan 3-4 dilim karpuz ve sütlü türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..

herkese afiyet olsun Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah :)

Amin canım amin
Menün çok hoşuma gitti az az herşeyden yemişsin canım ama aklıma takılan bir şey var sahurda kahvaltılık şeyler demişsinya reçeli balı kaymağı tereyağını falan fazla kaçırmıyorsun değilmi.

kuralları okudum ve kabul ediyorum ama bu 2 hafta benim motivasyonum ne olacak gene de destek olun bana :)
bu arada leslie ile 5 dk yı yaptım o bile bayağı hareket oluyor güzelmiş :)

Amin canım amin
Menün çok hoşuma gitti az az herşeyden yemişsin canım ama aklıma takılan bir şey var sahurda kahvaltılık şeyler demişsinya reçeli balı kaymağı tereyağını falan fazla kaçırmıyorsun değilmi.

noldu nazım dur daha erken hem pes etmek yok hem unuttun mu bikini giycez seneye
bu sene göbeğimden o kadar utandım ki mayo aldım kendime önceden nasıl bikini giyiyormuşum o göbekle

Ah kaptanım ah yetişemedin imdadıma yaş pasta yedim misafirler gelirken getirmiş
Ama kendime ceza 2 saat sonra 45 dakika spor yapıcam !

kuralları okudum ve kabul ediyorum ama bu 2 hafta benim motivasyonum ne olacak gene de destek olun bana :)
bu arada leslie ile 5 dk yı yaptım o bile bayağı hareket oluyor güzelmiş :)

destek olcaz tabi ki canım takım içi bir liste hazırlamayı düşünüyordum sanırım artık vaktidir sende takım içindeki listede yer alacaksın
cuma günkü kilon 64.1 miş onu baz alıyorum listeye giriş yaptığında verdiğin kiloyu 2'ye böleceğim tamam bazı üyeler 14 günü tamamlamadığı için kiloları bölünmüyor da baştan haberin olsun senin

kızlar bu leslie de milleri sıraylamı yapıyoruz 1 mil sonra 2 mil ardarda, yoksa 1 mil rahat gelmeye başlayınca sadece 2 mil mi çalışılıyor?

sağol yilike,
umarım hedef kiloya ulaşana kadar rejimi aksatmayacağım. arada bırakınca yemelere doymuyorum çünkü :)
ama spor olayım iş dönüşü yürüyüş, oruca alışınca giderkende yürüyebilirim. 2,5 km 30 dk civarı tutuyor sırf gidiş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…