Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kappy neler yedin paylaşsana sonra ben paylaşıcam biraz uzun bir liste benimki

kızlar bu leslie de milleri sıraylamı yapıyoruz 1 mil sonra 2 mil ardarda, yoksa 1 mil rahat gelmeye başlayınca sadece 2 mil mi çalışılıyor?

ben ilk 3 mille başlamıştım 1 hafta sonra 4mil daha sonraki hafta 5 mil yapmıştım kendine göre ayarlarsın işte belki sana daha kolay gelecektir

hemen yazıyorum
sahur: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates-biber kavurma, salatalık, şekersiz çay, 2 çay kaşığı reçel

iftar:1 kase mercimek çorbası, 1 karnıyarık, yoğurtlu biber-kabak, avuç içi kadar pide, 3 dilim karpuz

60 dk yürüyüş daha da yapacağım inşallah yazarım

Çok hafif geçirmişsin kaptanım iftarı
biberle kabak kızartmamıydı merak ettim

ben ilk 3 mille başlamıştım 1 hafta sonra 4mil daha sonraki hafta 5 mil yapmıştım kendine göre ayarlarsın işte belki sana daha kolay gelecektir

birbirlerinden ayrı programlar yani. ben çok uzun yapamayabilirim dizime ağrı vurabilir. olduğu kadar artık

yok kuzum ya peynir, zeytin, krem peynir ve tabiki olmazsa olmazım salçadan bahsediyorum :)

amin hepimizinkini kabul etsin inşallah menün güzelmiş sporu da ekle bu menüye

Bu günkü yediklerim

2 tane avuç içi kadar börek
9-10 tane sarma biraz yoğurt
1 şişe meyveli soda
1 kase tarhana çorbası

Fazla ince olmayan bir dilim pasta
Sütlü kahve şekersiz

işe yürüyerek gidip gelmen çok iyi işten yorgun oluyorsundur zateb hafta sonları leslie yapabilirsin yüzme demiştin sanırım sen
karıştırıyorsam özür dilerim üye sayımız arttı birden :) yüzme de olursa süper zaten

evet canım yüzme kesin gibi ama bayramdan sonra 4 gün gitmek istiyorum. arkadaşımın gittigi yere. umarım tembellik yapmam.

Bu günkü yediklerim

2 tane avuç içi kadar börek
9-10 tane sarma biraz yoğurt
1 şişe meyveli soda
1 kase tarhana çorbası

Fazla ince olmayan bir dilim pasta
Sütlü kahve şekersiz

hımmm sarmayı azcık daha az yeseydin daha güzel olurdu sanki
doğru spora yallah
naz sen gelince çenem düşüyo benim 50 tane ne yazdın diyordun 57 tane yazmışsın

herkese merhaba!
geçen Cuma günü diyete başlamıştım, hala tek bir kaçamak yapmadım,kendimle gurur duyuyorum:))
ne var bunda, diyebilirsiniz ancak yaklaşık gündür sürekli misafir ağırlıyorum;gözümün önünden o kadar baklavalar,dondurmalar geçerken meyve ile yetinmek inanın çok zor:)

öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun,oruç tutanlara Allah sabrını versin..

bugün neler yaptığımı hemen yazayım

sabah aç karnına bardak ılık su
kahvaltı: kibrit kutusu peynir, zeytin, domates,salatalık,biber, dilim kepekli ekmek
ara: 2 erik,2 kayısı
öğlen 2 küçük boy biber dolması(bulgurlu), 2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan,4 kaşık yoğurt
ara 1 adet şeftali
akşam 1 tabak (5-6 yemek kaşığı) bamya, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
şu an yeşil çay içiyorum,birazdan yanında küçük bir meyve tabağı (4-5 adet üzüm,3-4 kiraz,2 kayısı,1 erik) yapacağım.

bunun dışında bebeğimi anneme bırakabildiğim sürece haftanın 3 günü spora gidiyorum, diğer günlerde de yürümeye çalışıyorum.
bugün spor salonunda 1,5 saat kardiyovasküler egzersiz yaptım.

herkese iyi akşamlar

madem dizin ağrıyormuş yüzme senin için en iyi alternatif dize fazla yüklenmeden sporunu yaparsın
tembellik yapma bu fırsatı kaçırma derim ben

Melike cuma yarışmasına katılmak isteyenleri hemen kapmışsın galiba birden sayımız fırladı :)

hımmm sarmayı azcık daha az yeseydin daha güzel olurdu sanki
doğru spora yallah
naz sen gelince çenem düşüyo benim 50 tane ne yazdın diyordun 57 tane yazmışsın

Bende şaşırdım o kadar yazdığıma iyi iyi coğu olsun azı olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…