Ah kaptanım ah yetişemedin imdadıma yaş pasta yedim misafirler gelirken getirmiş
Ama kendime ceza 2 saat sonra 45 dakika spor yapıcam !
kızlar bu leslie de milleri sıraylamı yapıyoruz 1 mil sonra 2 mil ardarda, yoksa 1 mil rahat gelmeye başlayınca sadece 2 mil mi çalışılıyor?
hemen yazıyorum
sahur: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates-biber kavurma, salatalık, şekersiz çay, 2 çay kaşığı reçel
iftar:1 kase mercimek çorbası, 1 karnıyarık, yoğurtlu biber-kabak, avuç içi kadar pide, 3 dilim karpuz
60 dk yürüyüş daha da yapacağım inşallah yazarım
ben ilk 3 mille başlamıştım 1 hafta sonra 4mil daha sonraki hafta 5 mil yapmıştım kendine göre ayarlarsın işte belki sana daha kolay gelecektir
Amin canım amin
Menün çok hoşuma gitti az az herşeyden yemişsin canım ama aklıma takılan bir şey var sahurda kahvaltılık şeyler demişsinya reçeli balı kaymağı tereyağını falan fazla kaçırmıyorsun değilmi.
selam kızlar !
sahur : 1 dilim pide ve küçük bir dilim kızarmış ekmek, yanında salata ve kahvaltılık şeyler ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, yanında sirkeli biber 1 hurma ve 1 zeytin arkasından 1 küçük parça domates sosunda sotelenmiş et ve 2 kaşık patates püresi, 1 küçük karnıyarık ve yanında az yoğurt
birazdan 3-4 dilim karpuz ve sütlü türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..
herkese afiyet olsun Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah :)
sağol yilike,
umarım hedef kiloya ulaşana kadar rejimi aksatmayacağım. arada bırakınca yemelere doymuyorum çünkü :)
ama spor olayım iş dönüşü yürüyüş, oruca alışınca giderkende yürüyebilirim. 2,5 km 30 dk civarı tutuyor sırf gidiş :)
yok kuzum ya peynir, zeytin, krem peynir ve tabiki olmazsa olmazım salçadan bahsediyorum :)
Çok hafif geçirmişsin kaptanım iftarı
biberle kabak kızartmamıydı merak ettim
birbirlerinden ayrı programlar yani. ben çok uzun yapamayabilirim dizime ağrı vurabilir. olduğu kadar artık
işe yürüyerek gidip gelmen çok iyi işten yorgun oluyorsundur zateb hafta sonları leslie yapabilirsin yüzme demiştin sanırım sen
karıştırıyorsam özür dilerim üye sayımız arttı birden :) yüzme de olursa süper zaten
evet canım yüzme kesin gibi ama bayramdan sonra 4 gün gitmek istiyorum. arkadaşımın gittigi yere. umarım tembellik yapmam.
Bu günkü yediklerim
2 tane avuç içi kadar börek
9-10 tane sarma biraz yoğurt
1 şişe meyveli soda
1 kase tarhana çorbası
Fazla ince olmayan bir dilim pasta
Sütlü kahve şekersiz
madem dizin ağrıyormuş yüzme senin için en iyi alternatif dize fazla yüklenmeden sporunu yaparsın
tembellik yapma bu fırsatı kaçırma derim ben
madem dizin ağrıyormuş yüzme senin için en iyi alternatif dize fazla yüklenmeden sporunu yaparsın
tembellik yapma bu fırsatı kaçırma derim ben
hımmm sarmayı azcık daha az yeseydin daha güzel olurdu sanki
doğru spora yallah
naz sen gelince çenem düşüyo benim 50 tane ne yazdın diyordun 57 tane yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?