Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cok yorucu bir gündü gözlerim kapanıyo kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceler geçmişe yarın bir bakacağım..mesaj sayım 5 oldu

hangi meyveyi yediğine bağlı..
mesela muz, incir, üzüm gibi meyveleri gündüz saatlerinde tüketmen tavsiye..şeker oranı ve kalori oranı en yüksek meyveler.
mesela ananas, akşam yemeğinden sonra tarçınlı diyet süt ile düzenli olarak hergün tüketirsen -1,5 ay kadar, beni bayar- karın çevresindeki yağların yakımına yardımcı olur
ya da elma, hiçbir zararı yoktur, gönül rahatlığı ile tüketebilirsin..
mesela portakal suyu 1 portakaldan daha tehlikeli, çünkü bir bardak portakal suyu için birkaç portakal sıkıyorsun, farkında olmadan fazla kalori alıyorsun

kızlar ac,lden geldik şimdi..
bacak için film çektiler, kıkırdak zedelenmesi, önemli değilmiş..yoğun spor yasak -pilates, egzersiz, bacak kırmamı gerektirecek herhangi birşey- ama yürüyüş hafif tempo yapabiliyorum.
kuilil diye bir ilaç verdi, onu kullanacağım 1 hafta boyunca..
durum böyle..

kızlar bugün yeni bir diyete başladım, toplam bir hafta sürecek.
önümüzdeki hafta diyet listesi değişecek (metabolizmayı alıştırmamak için)

öncelikle sabah bir detoks sıvısı hazırladım, toplam 10 bardak su (2 lt)
onu gün boyunca tükettim. Tarifi burada Smyrnetalya bulabilirsiniz.
genelde detoks sıvılarının tadları rezil olur ama bunun tadı gerçekten güzeldi, gün boyunca zorlanmadan bitirdim.

ve yediklerim

sabah
1 dilim diyet etimek
1 haşlanmış yumurta
4-5 tane çeri domates

2 saat sonra
4 adet kuru kayısı (aslında 5 taze kayısıydı ama evde kalmamış, yarın pazardan alacağım)

öğle
1 adet haşlanmış patates (orta boy) ile
1 yemek kaşığı zeytinyağı ve limon ile tatlandırılmış yeşil salatayı karıştırıp yedim

2 saat sonra
1 kutu sade Activia'ya 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 1 çay kaşığı toz tarçınla karıştırıp tükettim.
1 kuru kayısı

2 saat sonra
3 yemek kaşığı buğday kepeği (evde yulaf yoktu, yulaf almam lazım)
1 çay bardağı diyet süt
1 tatlı kaşığı toz tarçın
bunları karıştırıp tüketiyorsun
+2 taze kayısı (ben 1 adet kuru kayısı tükettim)

akşam
2 adet derisi sıyırılmış, haşlanmış tavuk budu
1 yemekkaşığı+limonlu bol salata

2 saat sonra
2 top diyet dondurma

bugün harfiyen uyguladım, yarın başka bir program uygulayacağım..
o biraz daha sıkıntılı ama özellikle şu bayram tatlılarını atmak için buna değer..

Günlük kalsiyum ihtiyacı için yoğurt ve peynir yemediysen en az yarım litre süt içmelisin metabolizmanın iyiliği için zaten.O yüzden tarçınlı süt gayet güzel bir tercih olur Melikem.Ama zamanlamayı şöyle yap basit şeker aldığın öğünden 15 dakika sonra iç kan şekerini dengeler böğlece yoksa sütün içine tarçın atmak pek bi işe yaramaz.

Öğle düşünme üzümdeki früktoz miktarı çok yüksek olduğu için çok zararlıdır diye okumuştum.Muz-İncir-Üzüm 3 lüsünden uzak durmak gerekiyor diğer meyveler gayet güzel.Ama unutmamak gerekiyorki orta büyükklükte bir elma 50-60 kcal abartmamak lazım.Çok kişi tanıyorum bir oturuşta koca bir salkım üzüm 4 elma yiyor diyet yapıyorum diyor

Bu 3 meyve aklımda olsun. İnciri çok severim Muzla aram pek yoktur, hemen bağırsaklarımı yavaşlatır. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Kızlar hepimiz duysun kaş yaparken göz çıkarmayalım

Bu 3 meyve aklımda olsun. İnciri çok severim Muzla aram pek yoktur, hemen bağırsaklarımı yavaşlatır. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Kızlar hepimiz duysun kaş yaparken göz çıkarmayalım

Bende 2 tane meyve yerim muz ve incir diğerlerini yiyemiyorum malesef hiç sevmiyorum

haklısın canım başlamam lazım artık bir dershaneyede başlasam fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…