Yaptım sanırım
İkisini birlikte yiyeyim daha çabuk keser. Birde meyveyi öğlen 3'ten sonra yemek sakıncalıymış. Şeker miktarı fazla olduğu için. Ama ben yiyorum yani meyve şekeri doğal sonuçta abartmadan bir zararı olmaz bence. :44:
günaydın canımmm
millet uyuyor sanırım :44:
Evet biliyorum diyet listelerinde gördüm 1 avuç diye. Ama bizim evde 1 avuçla kalmaz o yüzden almıyoruz. Fındık ezmesini severim ama fazla yerim. Şu tarçınlı sütü deneyeyim en iyisi. Biri beni durdursuuuun Naaz
İkisini birlikte yiyeyim daha çabuk keser. Birde meyveyi öğlen 3'ten sonra yemek sakıncalıymış. Şeker miktarı fazla olduğu için. Ama ben yiyorum yani meyve şekeri doğal sonuçta abartmadan bir zararı olmaz bence. :44:
hangi meyveyi yediğine bağlı..
mesela muz, incir, üzüm gibi meyveleri gündüz saatlerinde tüketmen tavsiye..şeker oranı ve kalori oranı en yüksek meyveler.
mesela ananas, akşam yemeğinden sonra tarçınlı diyet süt ile düzenli olarak hergün tüketirsen -1,5 ay kadar, beni bayar- karın çevresindeki yağların yakımına yardımcı olur
ya da elma, hiçbir zararı yoktur, gönül rahatlığı ile tüketebilirsin..
mesela portakal suyu 1 portakaldan daha tehlikeli, çünkü bir bardak portakal suyu için birkaç portakal sıkıyorsun, farkında olmadan fazla kalori alıyorsun
Öğle düşünme üzümdeki früktoz miktarı çok yüksek olduğu için çok zararlıdır diye okumuştum.Muz-İncir-Üzüm 3 lüsünden uzak durmak gerekiyor diğer meyveler gayet güzel.Ama unutmamak gerekiyorki orta büyükklükte bir elma 50-60 kcal abartmamak lazım.Çok kişi tanıyorum bir oturuşta koca bir salkım üzüm 4 elma yiyor diyet yapıyorum diyor
Bu 3 meyve aklımda olsun. İnciri çok severimMuzla aram pek yoktur, hemen bağırsaklarımı yavaşlatır. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Kızlar hepimiz duysun kaş yaparken göz çıkarmayalım
kek olmasaymış, kötü değilmiş aslında..
afiyet olsun
Tünaydın Melike nasılsın
İyiyim Nazcım evde oturuyorum işte, makaleleri okumaya çalışıyorum. Pazartesi okulum başlayacak. Sen nasılsın? Üniversite için kursa gidiyor musun canım? Evde yavaş yavaş çalışmaya başla çok faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?