HoşgeldinnBen bu takımın kaptanıyım. İsmim Melike. eloisee de yardımcı kaptanımız. Birkaç kuralımız var sana da hemen yazayım.
1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.
2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.
3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.
4)Cuma günleri 13.00e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Sen de hak verirsin ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyimKurallar gözünü korkutmasın, açıklayıcı olsun diye uzun uzun yazdım:101:
yok ben cok sewdim kurallarıkabul ediyorum uzun vadede hedef 58
o zaman ben kendme bi spor videosu bulayım
ben geldimmmm
İşte bu süperSana 2 video tavsiye edebilirim. Leslie Sansone 5 miles Fat Burning ve Jillian Michaels 30 Day Shred. Leslie 5 milden oluşuyor. 1 mil=1.5 km yürümüş kadar ediyor.5 mili 1 saat sürüyor. Jillian ise daha çok sıkılaştırmaya yönelik bir video. 30 dk sürüyor. 3 leveli var. 10 gün yapıp bir üst levele atlıyorsun. İsmin nedir? Birde nickin çok hoş. Sende benim gibi kırmızı seviyorsun galiba.
Açıkçası dün okuyamamıştımŞimdi okudum çok şey öğrendim sporumu yaparken bunlara dikkat ederim çok teşekkürler. Özellikle son 2 cümleye bayıldım :) Dondurma konusunda haklısın 2 gündür yemiyorum. Cumaya kadar yemeyeceğim
aramıza hoş geldin tatlım =) ismim beste senin ismin nedir ?
Tebrikler mimozabenim de en uzun süren diyetim. Kendimi bildim bileli kiloluydum, burası sayesinde veriyorum Menünü akşama bırakman daha iyi. Topluca görmüş oluruz ona göre yorum yaparız
Menüm
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, 1 zeytin, 2 dilim kavun, 1 bardak süt
ara: 1 incir, 1 bardak süt
öğle: 1 dilim peynirli ekmek
ara:1 erik, 1 armut
akşam:1 tabak çorba, 1 tabak kabak yemeği, 1 tabak patlıcanlı bulgur pilavı, yoğurt
15 dk jillian, 45 dk leslie olmak üzere 1 saat spor yaptım
Hadi kızlar menülerinizi görelim. Cumaya 2 gün kaldı daha çok dikkat etmeliyiz. Bu kilolardan kurtulmak istiyor muyuuz
ben geldimmmm
sabah kahvaltıdan önce 1 bardak su
sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, krem peynir, salata, peynir, zeytin ve şekersiz çay
ara : 2 incir
öğlen : 1 tabak kuskus ve 1 büyük parça peynir
ara : 1 fincan nutellalı sütlü türk kahvesi
akşam : 2 köfte ve biraz karışık sebze kızartması ve 3 kaşık yoğurt
3 dilim karpuz
bol su içiyorum
bende burcu
Bu arada bugün hardline dan sıvı l karnitin aldım kullandım pek bir fark hissetmedim ama bakalım düzenli kullanıcam.
spor yapıosan l carntn etkili olcaktr emin ol :)
ben 21 yasndaym cnm
Bugünkü menüm
1.öğün 1 tane haşlama yumurta
2.öğün fındık ezmesi - 1 dilim çavdar ekmeği
3.öğün 1 tane haşlama yumurta
4.öğün tavuk sote-yoğurt
5.öğün yeşil fasulye
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün tavuk sote-yoğurt
8.öğün 4 tane küçük lokumlardan
9.öğün tavuk sote-yoğurt-1 bardak kola(diyet olanlardan pek etkisine inanmıyorum ama genede içiyorsam diyetlerden içiyim dedim)
Whow amma çok öğün olmuş
2.lik sende burcu ben 19Gerçi kilodan senden yaşlı gösteriyorumdur kesin :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?