Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok ben cok sewdim kuralları kabul ediyorum uzun vadede hedef 58

o zaman ben kendme bi spor videosu bulayım

yok ben cok sewdim kuralları kabul ediyorum uzun vadede hedef 58

o zaman ben kendme bi spor videosu bulayım

İşte bu süper Sana 2 video tavsiye edebilirim. Leslie Sansone 5 miles Fat Burning ve Jillian Michaels 30 Day Shred. Leslie 5 milden oluşuyor. 1 mil=1.5 km yürümüş kadar ediyor.5 mili 1 saat sürüyor. Jillian ise daha çok sıkılaştırmaya yönelik bir video. 30 dk sürüyor. 3 leveli var. 10 gün yapıp bir üst levele atlıyorsun. İsmin nedir? Birde nickin çok hoş. Sende benim gibi kırmızı seviyorsun galiba.

ewet bayılırım kırmızıya

adım burcu, uzun bi süredir kilolarımla takıntılıyım bu yüzden leslie ,jillian, slim in 6, Chalene Johnson, callanetics p90 zumba hatta ebru şallı videolarıyla tanısıklığım war leslie de sıkılıp annemlerle sokakta yürümeye baslamıs jillian da da üçüncü levele gecmeden bırakmıstım öğrencilik sağolsun düzen pek olmuyo slim in six bastan sona bitirdiğim ilk ve tek video sayesnde 6 kilo vermiştim.

ben imza eklemeyi beceremedim pro mu olmam lazım

Sağol canım =) eğer canın tatlı istiyorsa tavsiyem fındık ezmesi yiyebilirsin.Az miktarda tabi hem fındık yağı yararlı yağlardandır.Çogu diyetisyen günde 1 avuç fındık ceviz yada 2 sinin karışımını önerir.Abartılmadığında çok yararlı besinler.Ama dikkat et FINDIK EZMESİ kreması değil.

Tebrikler mimoza benim de en uzun süren diyetim. Kendimi bildim bileli kiloluydum, burası sayesinde veriyorum Menünü akşama bırakman daha iyi. Topluca görmüş oluruz ona göre yorum yaparız

buranın etkisi çok ya benimde ilk ve hala süren diyetim burası olmasadı kesin ramazan ayında bırakırdım diyeti

Gayet hafif olmuş canım neredeyse Pınarın menülere yaklaşmış :)

Çok güzel bir menü canım.Sadece kızartma biraz korkuttu beni ama zaten biraz yemişsin.

Bu arada bugün hardline dan sıvı l karnitin aldım kullandım pek bir fark hissetmedim ama bakalım düzenli kullanıcam.

Bugünkü menüm

1.öğün 1 tane haşlama yumurta
2.öğün fındık ezmesi - 1 dilim çavdar ekmeği
3.öğün 1 tane haşlama yumurta
4.öğün tavuk sote-yoğurt
5.öğün yeşil fasulye
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün tavuk sote-yoğurt
8.öğün 4 tane küçük lokumlardan
9.öğün tavuk sote-yoğurt-1 bardak kola(diyet olanlardan pek etkisine inanmıyorum ama genede içiyorsam diyetlerden içiyim dedim)

Whow amma çok öğün olmuş

ilk menü yorumum - bayıldım lokum hariç tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…