Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

küçük tabak kesinlikle doğru seçim Melike! İspanya'ya gittin mi bilmiyorum ama Barselona'da tabaklar o kadar küçük ki (bizim klasik pasta tabaklarından daha küçük, daha ziyade neskafe fincanlarının tabakları gibi nerdeyse!!) , Zara ve Mango gibi 0 beden kıyafet üreten markaların neden İspanya'dan çıktığını anladım, çünkü tek bir kilolu kız görmedim! Bir de yürüdüğümüz her sokakta, her yerde spor yapan insanlar vardı, az yemekle beraber onun da etkisi büyüktür tabii..ve evet, önce beynimize "sürekli açım" mesajı göndermemek lazım

bununla beraber 28 agustos msj sayım 16

sabahgene sirkeli su
sade kahve
sekerli 2 bardak çay
ölen çörekotlu peynirli poça 1 adet

bu diş beni aç bıraktı erkenden yatıyorum kızlar size iyi akşamlar şimdiden...

canım keşke daha önceden girseydim siteye, yeni görüyorum mesajını:/
ekmeksiz 7-8 tane yiyebilirsin, yanında 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve limon ile tatlandırılmış salata, ayran/cola zero/su içebilirsin..
ama tabii saat geç olmuş..

kek olmasaymış, kötü değilmiş aslında..
afiyet olsun

Melike süpersin yaaa, maşallah
hepsi harika ama öğle yemeğinde az yemişsin, akşam da bulgur pilavı/çorba fazla gelmiş, çünkü ikisini de ekmek yerine veriyor diyetisyenler..bulgur pilavını 3 yemek kaşığı dolusu, çorbayı da bir kepçe veriyorlar, aklında olsun
afiyet olsun canım

Sizden öğrenecek çok şeyim var. Kaptan oldum ama diyet bilgim sayesinde değil, takımı ayakta tutacak, sürekli girecek birisi lazımdı. Çorbam 1.5 kepçeydi, pilavımda 3 kaşıktan fazlaydı. Aklımda olsun bir dahakine öyle yaparım sağol canımmm

Ben de kime anlatıyormuşum yahu asıl senden dinlemek lazımmış. Slim in 6'ya bakacağım şimdi meraklandım. İmza eklemek için pro olmak gerekiyor. Kilo çizelgesi ekle sende güzel duruyor, ben ona bakıp mutlu oluyorum Bak şu linkte anlatılıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Burada hepimizin birbirinden ogrenecek seyi varben diyetisyenimden ogrendigim herseyi burada paylasmaya calisiyorum..
Bu arada bacagim iyice agrimaya basladi su an acildeyiz bacagima film cektiler sonucu bekliyoruz..bugun spor yapmamaliydim..

Evet biliyorum diyet listelerinde gördüm 1 avuç diye. Ama bizim evde 1 avuçla kalmaz o yüzden almıyoruz. Fındık ezmesini severim ama fazla yerim. Şu tarçınlı sütü deneyeyim en iyisi. Biri beni durdursuuuun Naaz

Burada hepimizin birbirinden ogrenecek seyi varben diyetisyenimden ogrendigim herseyi burada paylasmaya calisiyorum..
Bu arada bacagim iyice agrimaya basladi su an acildeyiz bacagima film cektiler sonucu bekliyoruz..bugun spor yapmamaliydim..

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Ayrica belirtmeden gecemeyecegim kaptanlik gorevini cok ta iyi kiviriuorsin cunku cok pozitif ve yapicisin

Melike ben tarcinli diyet sutu gece ogununde 1 adet meyve ile tuketirdim yogun diyet yaparken..diyetisyenimiz bu sayede kan sekerinin dengelendigini,tatli krizine karsi iyi bir taktik oldugunu soylemisti..

Melike ben tarcinli diyet sutu gece ogununde 1 adet meyve ile tuketirdim yogun diyet yaparken..diyetisyenimiz bu sayede kan sekerinin dengelendigini,tatli krizine karsi iyi bir taktik oldugunu soylemisti..

İkisini birlikte yiyeyim daha çabuk keser. Birde meyveyi öğlen 3'ten sonra yemek sakıncalıymış. Şeker miktarı fazla olduğu için. Ama ben yiyorum yani meyve şekeri doğal sonuçta abartmadan bir zararı olmaz bence. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…