ole deme benm yasma geldiğinde coktan kilolarından kurtulmus olcaksın bu sekilde düşün
Çok sevdim kız seni ağzından bal damlıyor hahaha
Oğlunun pastası çok güzel duruyorB menüsüne baktım blogunda gerçekten zorlayıcı ama sen yaparsın
evet pastanın renkleri gerçekten harikaydı!görür görmez bayıldım..içi de harikaydı (çikolata/ frambuaz seçtim ağır olmasın diye) ama ne yazık ki benim pastayla pek aram yok..bir sene bahsetme pastadan, canım çekmez. ..ki bu pastayı yapanlar Antalya'da işinin süper ehlisi ve benim eski karşı komşum..o zaman da hiç aklıma gelmezdi pasta yemek..
Küçük tabaklarda yemeye başladım. Senin dediğini de deneyeceğim, hem göz hem beyin olursa belki kandırırım kendimi işe yarar
çiğköfte diyetimi bozar mı
saçma bi soru ama akşam evimizde eşim çiğköfte partisi düzenledi. tüm arkadaşlar gelicek. gelenlerin hepside yiyip yiyip kilo almayanlardan.. diyet yapıyorum demeyede utanıyorum
eşime bile söylemedim. bişey demez ama yinede bilsin istemiyorum. başaramazsam daha kötü bi duruma düşücem
8-9 tane hiç yoktan iyidir dimi ama..
kendimi ikna çabasındayım. nefsime çok zor hakim oluyorum.
bugünkü menümü hemen yazayım gelen olursa tekrar giremem.
kahvaltıdan önce sirkeli ballı kürüm
sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık ve biraz peynir
arada iki dilim kek kaçamağı
öğlen yarım tabak makarna ve ekmeksiz bi tabak sebze yemeği
bi tabak yoğurt
arada bi yeşil elma
şimdi form çayım
ve akşama 9 adet çiğ köfte ve marul ayran yicem inş.
sporum sabah 30 dk tamamlanmıştır..
Menüm
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, 1 zeytin, 2 dilim kavun, 1 bardak süt
ara: 1 incir, 1 bardak süt
öğle: 1 dilim peynirli ekmek
ara:1 erik, 1 armut
akşam:1 tabak çorba, 1 tabak kabak yemeği, 1 tabak patlıcanlı bulgur pilavı, yoğurt
15 dk jillian, 45 dk leslie olmak üzere 1 saat spor yaptım
Hadi kızlar menülerinizi görelim. Cumaya 2 gün kaldı daha çok dikkat etmeliyiz. Bu kilolardan kurtulmak istiyor muyuuz
Melike süpersin yaaa, maşallah
hepsi harika ama öğle yemeğinde az yemişsin, akşam da bulgur pilavı/çorba fazla gelmiş, çünkü ikisini de ekmek yerine veriyor diyetisyenler..bulgur pilavını 3 yemek kaşığı dolusu, çorbayı da bir kepçe veriyorlar, aklında olsun
afiyet olsun canım
ewet bayılırım kırmızıya
adım burcu, uzun bi süredir kilolarımla takıntılıyım bu yüzden leslie ,jillian, slim in 6, Chalene Johnson, callanetics p90 zumba hatta ebru şallı videolarıyla tanısıklığım war leslie de sıkılıp annemlerle sokakta yürümeye baslamıs jillian da da üçüncü levele gecmeden bırakmıstım öğrencilik sağolsun düzen pek olmuyoslim in six bastan sona bitirdiğim ilk ve tek video sayesnde 6 kilo vermiştim.
ben imza eklemeyi beceremedim pro mu olmam lazım
Sizden öğrenecek çok şeyim var. Kaptan oldum ama diyet bilgim sayesinde değil, takımı ayakta tutacak, sürekli girecek birisi lazımdı. Çorbam 1.5 kepçeydi, pilavımda 3 kaşıktan fazlaydı. Aklımda olsun bir dahakine öyle yaparım sağol canımmm
Sağol canım =) eğer canın tatlı istiyorsa tavsiyem fındık ezmesi yiyebilirsin.Az miktarda tabi hem fındık yağı yararlı yağlardandır.Çogu diyetisyen günde 1 avuç fındık ceviz yada 2 sinin karışımını önerir.Abartılmadığında çok yararlı besinler.Ama dikkat et FINDIK EZMESİ kreması değil.
Beste Melike nereye gittiniz demin buradaydınız
Burada hepimizin birbirinden ogrenecek seyi varben diyetisyenimden ogrendigim herseyi burada paylasmaya calisiyorum..
Bu arada bacagim iyice agrimaya basladi su an acildeyiz bacagima film cektiler sonucu bekliyoruz..bugun spor yapmamaliydim..
Sizden öğrenecek çok şeyim var. Kaptan oldum ama diyet bilgim sayesinde değil, takımı ayakta tutacak, sürekli girecek birisi lazımdı. Çorbam 1.5 kepçeydi, pilavımda 3 kaşıktan fazlaydı. Aklımda olsun bir dahakine öyle yaparım sağol canımmm
Ayrica belirtmeden gecemeyecegim kaptanlik gorevini cok ta iyi kiviriuorsin cunku cok pozitif ve yapicisin
Evet biliyorum diyet listelerinde gördüm 1 avuç diye. Ama bizim evde 1 avuçla kalmaz o yüzden almıyoruz. Fındık ezmesini severim ama fazla yerim. Şu tarçınlı sütü deneyeyim en iyisi. Biri beni durdursuuuun Naaz
Ben de kime anlatıyormuşum yahu asıl senden dinlemek lazımmış.Slim in 6'ya bakacağım şimdi meraklandım. İmza eklemek için pro olmak gerekiyor. Kilo çizelgesi ekle sende güzel duruyor, ben ona bakıp mutlu oluyorum Bak şu linkte anlatılıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Çook teşekkür ederim canıııımBacağını düşün sen şimdi inşallah birşey çıkmaz :44: Yaz bize merak ederiz
Melike ben tarcinli diyet sutu gece ogununde 1 adet meyve ile tuketirdim yogun diyet yaparken..diyetisyenimiz bu sayede kan sekerinin dengelendigini,tatli krizine karsi iyi bir taktik oldugunu soylemisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?