Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
SABAH:
2DİLİM EKMEK
YARIM YUMURTA
YARIM DİLİM PEYNİR
1TATLI KAŞIĞI REÇEL
DOMATS
SALATALIK
YUMURTASIZ MENEMEN:)YANI DOMATESLİ SOS:)
ÖĞLE:
1DİLİM EKMEK
1DİLİM PEYNİR
3TOP DONDURMA
AKŞAM:
2PARÇA BUT
YARIM TABAK MAKARNA
1KAŞIK KETEN TOHUMLU YOĞURT
1ELMA

ÇOK GÜZEL OLMUŞ MELİİKECİİİMM

HARİKA BİR MENÜ OLMUŞ CANIM TABRİKLERRR
BUARADA HOŞGELDİN BEN SUDE

çok güzel olmuş nazcııım

cnm bloguna baktm yazılarını ve özellkle selim efenin pastasını cok beğendim
odasıda harika olmus ne iş apıosn merak ettim

çok teşekkür ederim Burcucum
aslında Fransızca öğretmeniyim ama yıllarca turizm işinde Fransız operasyonu yaptım, Efe doğduğundan beri de evdeyim, 1 sene daha ev hanımlığı yapacağım, sonrası Allah kerim..
dekorasyona karşı çok fazla merakım var, yıllardır Türkçe, İngilizce, Fransızca dekorasyon dergilerini okuyorum, çok severim.
temmuz yazılarında evin neredeyse her yerinin fotoğrafı var, çünkü yaz başına kadar hummalı bir tadilattan çıktım, tüm deneyimlerimi de başkalarına kolaylık ve fikir olsun diye, evinde tadilat/yenilik düşünenlerle paylaştım.

inşallah sonrasıda cok güzel olur
bende dayanamayıp hepsine bakmıstım zaten :18: yatak odanı mavi ve beyazı ve tabiki lavabonu cokbeğendim cok güzel dekore etmişssin masallah

bugünkü menüm:

kahvaltıda süt peynir ve bi dilim ekmek
öğlen salata ve çorba
akşam ızgara köfte ve bi kase cacık

aralarda form çayımı içtim ve ara öğünde bi tabak meyve yedim

tek sıkıntım akşam yemeğini yatsıdan sonra yiyoruz iş dolayısıyla..
bu kadar geç yemek midemide çok rahatsız ediyor.

sporumu yazmayı unutmuşum

karamel tvyle 45 dakika plates yaptım. sanırım yarın spor yapamıcam. bacaklarım ve karnım çok acıyor

valla Nazcım ben diyet esnasında "1 ödül günü"nden ziyade, "1 ödül yiyeceği"ne inanıyorum, zaten bu kadar kiloyu da bu disiplinle verdim ve bir daha asla aynı kiloya dönmedim. Çünkü zaten benim uyguladığım diyet -blogumda da tüm reçete var- gayet normal bir beslenmeydi, hiç te öyle herşeyi keser cinsten değildi, hatta ilk zamanlar günde 6 dilim ekmek yiyordum.. sadece abur cubur, tatlı yasaklanmış, ekmek, pilav gibi karbonhidratlar da sınırlandırılmıştı. Kilo verdiğim her hafta da kadın beni -baklava gibi şerbetli tatlılar hariç- dilediğim bir sütlü tatlı ya da çikolata ile ödüllendiriyordu.

Ne zaman ki 56 kg ya düşüp hedefi tutturdum o zaman "1 ödül günlerim" başlamıştı..tabii bu esnada düzenli -haftada 4 gün- sporum da devam etmesi koşuluyla..Sonra da koruma programına geçtim zaten, o zaman da tatlı sadece sütlü ve haftada bir kere idi.

o zaman aksam corba salata yiyip öğlenleri et yiyebilirsin cnm

Melikecim patlıcan oturtmada patlıcanlar kızartılmamışsa muhteşem olmuş, tebrik ederim!

tatlım doydun mu seeennn

koruma gercekten de diyetten daha fazla özen istiyo , 72 kiloya indim ama bıraktığım anda malesef 4 ay içerisinde eski halime döndüm. Sporu asla bırakmama rağmen kilo almayı becerebildiğim için söylüyorum eğer genlerinde kilolu olmak warsa bi insanın yediklerini sürekli kontrol etmesi gerekiyo :)

Evet yüksek oranda protein var

Naz, ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ın diyetini yapan Fransız arkadaşlarım var.
Biliyorsun Dukan Rejimi protein ağırlıklı..
Bir arkadaşımız yaptı, inanılmaz kilo verdi, sonrasında işte şu malum skandal çıktı, doktorluktan ihraç edildi..
Birara kıştan beri üzerime yapışan birkaç kiloyu vermek için niyetlenmiştim ama Gabrielle "Ayşe ben bıraktım artık yapmıyorum, eğer yapacaksan da 2,5-3 lt civarı su tüket, böbreklere ciddi zarar veren bir diyet, zaten bu yüzden doktorluktan men edildi ama yurtdışında farklı lanse ediyorlar" demişti..
Yani bu kadar protein alıyorsan kolestrolden ziyade -çünkü kolestrol etten ziyade, karides, kalamar, midye gibi deniz ürünlerinde çok yoğun oluyor, hamileliğimde yasaklanmıştı- böbreklerine dikkat etmeye çalış derim ben..

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…