- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
iyiyiiim nazıııım sen nasılsın tatlım?
Menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz süt, peynir, 3 zeytin, domates-biber
ara: 1 incir
öğle: 1 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık kabak yemeği, yarım kase keten tohumlu yoğurt
ara: 5 badem, 2 ceviz
ara: 1 bardak tarçınlı süt
akşam: 1 tabak patlıcan oturtma, 3 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 bardak tuzsuz ayran
sabah: bi kase süt, yulaf ezmesi
ara: 2 kasık yoğurt, 1 armut
öğlen: 5 kasık bezelye yemeği 1 dilim ekmek
ara: yarım paket eti form
akşam: yarım tavuk göğsü, yağsz salata
ara:1 bardak tarcnlı süt
2,5 litre su sıfır spor
yarın leslieyle yürümeye baslıcam
menümü paylaşayım
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün 1 tane haşlanmış yumurta
3.öğün 40 gr çikolata
4.öğün sulu kıyma - 1 dilim çavdar ekmeği
5.öğün 1 bardak süt
6.öğün sulu kıyma - 1 dilim çavdar ekmeği
7.öğün 1 kase yoğurt
8.öğün 1 tabak mercimek yemeği
HARİKA BİR MENÜ OLMUŞ CANIM TABRİKLERRR
BUARADA HOŞGELDİN BEN SUDE
Menüm:
SABAH:
2DİLİM EKMEK
YARIM YUMURTA
YARIM DİLİM PEYNİR
1TATLI KAŞIĞI REÇEL
DOMATS
SALATALIK
YUMURTASIZ MENEMEN:)YANI DOMATESLİ SOS:)
ÖĞLE:
1DİLİM EKMEK
1DİLİM PEYNİR
3TOP DONDURMA
AKŞAM:
2PARÇA BUT
YARIM TABAK MAKARNA
1KAŞIK KETEN TOHUMLU YOĞURT
1ELMA
cnm bloguna baktm yazılarını ve özellkle selim efenin pastasını cok beğendim
odasıda harika olmus ne iş apıosn merak ettim
İstanbul Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrencisiyim canım.
çok teşekkür ederim Burcucum
aslında Fransızca öğretmeniyim ama yıllarca turizm işinde Fransız operasyonu yaptım, Efe doğduğundan beri de evdeyim, 1 sene daha ev hanımlığı yapacağım, sonrası Allah kerim..
dekorasyona karşı çok fazla merakım var, yıllardır Türkçe, İngilizce, Fransızca dekorasyon dergilerini okuyorum, çok severim.
temmuz yazılarında evin neredeyse her yerinin fotoğrafı var, çünkü yaz başına kadar hummalı bir tadilattan çıktım, tüm deneyimlerimi de başkalarına kolaylık ve fikir olsun diye, evinde tadilat/yenilik düşünenlerle paylaştım.
dolu dolu bi kahvaltı olmus
Sevdiğiniz yiyeceklerden tamamen kendinizi soyutlamamanız lazım sonuçta hep duyduğumuz şeydir kilo verir geri alır çoğu bunun içindir.Kişi istediği kiloya düşer bu kiloya düşene kadar çok sıkı bir diyet uygular tatlı yemez tuzu tamamen keser vs vs vs.İstediği kiloya iner ve eski yeme düzenine geçer ve tekrar kilo alır.Diyetteyken abartmadan yemek lazım haftada 1 ödül günü yapmak en mantıklısı.
Yüksek şeker içeren gıdaların 3 kötü yanı vardır. 1. si o gıdayı tükettikten sonra bağımlılık yapar vücut tekrar ister ayarında durmak zordur. 2. si o gıdayı aldıktan 15-20 dakika sonra açlık hissedersiniz mideniz tok olsa bile karnınız bile guruldayabilir. 3. sü o gıdayı tükkettikten sonra 1.5 2 saat boyunca yağ yakımı durur insulin hormonu salgılandığı için.
bugünkü menüm:
kahvaltıda süt peynir ve bi dilim ekmek
öğlen salata ve çorba
akşam ızgara köfte ve bi kase cacık
aralarda form çayımı içtim ve ara öğünde bi tabak meyve yedim
tek sıkıntım akşam yemeğini yatsıdan sonra yiyoruz iş dolayısıyla..
bu kadar geç yemek midemide çok rahatsız ediyor.
Menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz süt, peynir, 3 zeytin, domates-biber
ara: 1 incir
öğle: 1 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık kabak yemeği, yarım kase keten tohumlu yoğurt
ara: 5 badem, 2 ceviz
ara: 1 bardak tarçınlı süt
akşam: 1 tabak patlıcan oturtma, 3 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 bardak tuzsuz ayran
tatlım doydun mu seeennnbugünkü menüm:
Kahvaltıda süt peynir ve bi dilim ekmek
öğlen salata ve çorba
akşam ızgara köfte ve bi kase cacık
aralarda form çayımı içtim ve ara öğünde bi tabak meyve yedim
tek sıkıntım akşam yemeğini yatsıdan sonra yiyoruz iş dolayısıyla..
Bu kadar geç yemek midemide çok rahatsız ediyor.
valla Nazcım ben diyet esnasında "1 ödül günü"nden ziyade, "1 ödül yiyeceği"ne inanıyorum, zaten bu kadar kiloyu da bu disiplinle verdim ve bir daha asla aynı kiloya dönmedim. Çünkü zaten benim uyguladığım diyet -blogumda da tüm reçete var- gayet normal bir beslenmeydi, hiç te öyle herşeyi keser cinsten değildi, hatta ilk zamanlar günde 6 dilim ekmek yiyordum.. sadece abur cubur, tatlı yasaklanmış, ekmek, pilav gibi karbonhidratlar da sınırlandırılmıştı. Kilo verdiğim her hafta da kadın beni -baklava gibi şerbetli tatlılar hariç- dilediğim bir sütlü tatlı ya da çikolata ile ödüllendiriyordu.
Ne zaman ki 56 kg ya düşüp hedefi tutturdum o zaman "1 ödül günlerim" başlamıştı..tabii bu esnada düzenli -haftada 4 gün- sporum da devam etmesi koşuluyla..Sonra da koruma programına geçtim zaten, o zaman da tatlı sadece sütlü ve haftada bir kere idi.
Evet yüksek oranda protein var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?