Melikecim malum okullar açılıyor artık cuma gecesi evime dönüyorum:)bilmiyorum nasıl hissetmeliyim!canım iki gündür uğrayamadım malum gideceğim için arkdaşlarıma zaman ayırdım birazcık haber veremedim çooook kalabalıktı tatlım ((Ama Allah nasip ederse evimde sporumla birilikte hayatımı güzelce planlamayı düşünüyorum yine:)buarada göbeeeem bi küçüldümü ne bayramdan sonra:)))
Menüm:
SABAH:
2DİLİM EKMEK
YARIM YUMURTA
YARIM DİLİM PEYNİR
1TATLI KAŞIĞI REÇEL
DOMATS
SALATALIK
YUMURTASIZ MENEMEN:)YANI DOMATESLİ SOS:)
ÖĞLE:
1DİLİM EKMEK
1DİLİM PEYNİR
3TOP DONDURMA
AKŞAM:
2PARÇA BUT
YARIM TABAK MAKARNA
1KAŞIK KETEN TOHUMLU YOĞURT
1ELMA
inşallah sonrasıda cok güzel olur
bende dayanamayıp hepsine bakmıstım zaten :18: yatak odanı mavi ve beyazı ve tabiki lavabonu cokbeğendimcok güzel dekore etmişssin masallah
harika!ne üzerine yapıyorsun..
ben de okuldan sonra çok istemiştim ama o anki şartlar elverişli değildi, aslında hala burada -Akdeniz Üniversitesi- yapayım mı diye düşünmüyor değilim..
sabah: bi kase süt, yulaf ezmesi
ara: 2 kasık yoğurt, 1 armut
öğlen: 5 kasık bezelye yemeği 1 dilim ekmek
ara: yarım paket eti form
akşam: yarım tavuk göğsü, yağsz salata
ara:1 bardak tarcnlı süt
2,5 litre su sıfır spor
yarın leslieyle yürümeye baslıcam
koruma gercekten de diyetten daha fazla özen istiyo , 72 kiloya indim ama bıraktığım anda malesef 4 ay içerisinde eski halime döndüm. Sporu asla bırakmama rağmen kilo almayı becerebildiğim için söylüyorum eğer genlerinde kilolu olmak warsa bi insanın yediklerini sürekli kontrol etmesi gerekiyo :)
Menümü paylaşayım
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün 1 tane haşlanmış yumurta
3.öğün 40 gr çikolata
4.öğün sulu kıyma - 1 dilim çavdar ekmeği
5.öğün 1 bardak süt
6.öğün sulu kıyma - 1 dilim çavdar ekmeği
7.öğün 1 kase yoğurt
8.öğün 1 tabak mercimek yemeği
Kimya mühendisliği bölümündeyim daha da özele inecek olursam güneş pilleri üzerinde çalışıyoruz. Antalya çok güneş aldığı için belki çatılarda vardır, evin suyunu ısıtmak için falan. Eğer içinden geliyorsa hiçbir şey için geç değildir. Hem çalışıp hem yapan çook arkadaşım var:)
koruma gercekten de diyetten daha fazla özen istiyo , 72 kiloya indim ama bıraktığım anda malesef 4 ay içerisinde eski halime döndüm. Sporu asla bırakmama rağmen kilo almayı becerebildiğim için söylüyorum eğer genlerinde kilolu olmak warsa bi insanın yediklerini sürekli kontrol etmesi gerekiyo :)
bugünkü menüm:
kahvaltıda süt peynir ve bi dilim ekmek
öğlen salata ve çorba
akşam ızgara köfte ve bi kase cacık
aralarda form çayımı içtim ve ara öğünde bi tabak meyve yedim
tek sıkıntım akşam yemeğini yatsıdan sonra yiyoruz iş dolayısıyla..
bu kadar geç yemek midemide çok rahatsız ediyor.
Benim bugünkü mönüm.
Gün içinde 2 lt detoks sıvısı, yaklaşık 1 lt kadar su.
sabah
1 kutu sade prebiotik yoğurt
1 çay kaşığı tarçın
2 şeftali
2 saat sonra
3 mısır patlağı
3 fındık (fındık yoktu ben yedim)
öğle
sabah kahvaltısının aynısı
2 saat sonra
2 mısır patlağı
2 saat sonra
3 mısır patlağı
akşam
sabah ve öğlenin aynısı
gece
2 top dondurma (kefir içmem ya da prebiotik yoğurt yemem gerekiyordu ama tüm gün fenalık geldi artık!!)
bu arada ciddi bir kabızlık sorunumuz olmak üzereydi, 2 gündür sorundan eser kalmadınormalden çok daha fazla çıkabildim tuvalete, resmen göbeğimdeki şişlik gitti..
İşte bu beni üzüyor diyeti bıraktıktan sonra sürekli dikkat etmeliyim. Bizim ailede hiç öyle yiyip yiyip zayıf kalan yok. Bende düşünmeden hesaplamadan yemek istiyorum ama olmaz. Bu benim yaşam tarzım olmalıÇok içlendim
Naz, ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ın diyetini yapan Fransız arkadaşlarım var.
Biliyorsun Dukan Rejimi protein ağırlıklı..
Bir arkadaşımız yaptı, inanılmaz kilo verdi, sonrasında işte şu malum skandal çıktı, doktorluktan ihraç edildi..
Birara kıştan beri üzerime yapışan birkaç kiloyu vermek için niyetlenmiştim ama Gabrielle "Ayşe ben bıraktım artık yapmıyorum, eğer yapacaksan da 2,5-3 lt civarı su tüket, böbreklere ciddi zarar veren bir diyet, zaten bu yüzden doktorluktan men edildi ama yurtdışında farklı lanse ediyorlar" demişti..
Yani bu kadar protein alıyorsan kolestrolden ziyade -çünkü kolestrol etten ziyade, karides, kalamar, midye gibi deniz ürünlerinde çok yoğun oluyor, hamileliğimde yasaklanmıştı- böbreklerine dikkat etmeye çalış derim ben..
sevgiler
Oda arkadasım dukan diyeti yapmayı denemişti 5 gün ilk aşamaydı onda ikinci asamaya gecemedi zaten dayanamadı 5 günde 6 kilo verdi sonuc bıraktıktan iki hafta sonra 8 kilo alması oldu. şimdiye kadar gördüğüm diyetlerin içerisnde en fazla yan etkisi olan diyebilirm cünkü asırı derecede sinirli ve duygusal oluyodu arkadasım kendi de farkına varıyodu el titremesi göz kararması.. yani kendine zarar vermek istemeyen bi insanın ondan uzak durması gerekir.
süper olmuş süpersporunu da yazsana
Nazcım bu arada bana 40 dakika spor kaydeder misin canım..
Sakat ayakla bu kadar yürünüyor..
Teşekkürler
Önünde eğiliyor ve seni alkışlıyorumBenimde içime fenalık gelirdi 2 top dondurma iyi seçim olmuş:131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?