Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oda arkadasım dukan diyeti yapmayı denemişti 5 gün ilk aşamaydı onda ikinci asamaya gecemedi zaten dayanamadı 5 günde 6 kilo verdi sonuc bıraktıktan iki hafta sonra 8 kilo alması oldu. şimdiye kadar gördüğüm diyetlerin içerisnde en fazla yan etkisi olan diyebilirm cünkü asırı derecede sinirli ve duygusal oluyodu arkadasım kendi de farkına varıyodu el titremesi göz kararması.. yani kendine zarar vermek istemeyen bi insanın ondan uzak durması gerekir.

Hiç gelmeyeceksin sandım döndün ya bir dahaki haftalara telafi ederiz tatlım Aileden ayrı yaşamak zordur ama onun da güzellikleri vardır üzülme sen

Sude afiyet olsun, süper olmuş..

inşallah sonrasıda cok güzel olur
bende dayanamayıp hepsine bakmıstım zaten :18: yatak odanı mavi ve beyazı ve tabiki lavabonu cokbeğendim cok güzel dekore etmişssin masallah

aaa aşkolsun, tabii ki bakacaksın, zaten milletle paylaşmak için hazırladım o sayfaları
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
daha iyisi senin olsun inşallah..
sevgiler

harika!ne üzerine yapıyorsun..
ben de okuldan sonra çok istemiştim ama o anki şartlar elverişli değildi, aslında hala burada -Akdeniz Üniversitesi- yapayım mı diye düşünmüyor değilim..

Kimya mühendisliği bölümündeyim daha da özele inecek olursam güneş pilleri üzerinde çalışıyoruz. Antalya çok güneş aldığı için belki çatılarda vardır, evin suyunu ısıtmak için falan. Eğer içinden geliyorsa hiçbir şey için geç değildir. Hem çalışıp hem yapan çook arkadaşım var:)

Menün çok güzel olmuş yarın spora da başlarsın

aynen..
ben de hiçbir zaman yiyip zayıf kalanlardan olmadığım için, her daim dikkat etmem ve hareket etmem gerekiyor.
diyet bitmesine rağmen artık alışkanlık olmuştu, bir öğün protein tüketiyorsam, diğer öğün mutlaka sebze tüketiyordum, hala da öyledir.
bu hafta hariç, bu hafta detokstayım çünkü..bağırsaklarımı temizliyorum..bayramdakileri başka türlü atamam çünkü..

süper olmuş süper sporunu da yazsana

valla güneş enerjisi depomuz var, bir de aşağıda banyoda kışın kullandığımız bir şartel var, onun sayesinde kışın bile suyumuz azıcık güneş gördüğü an hemen ısınıyor ve şofben kullanmaktan çok daha ekonomik..gerçi biz daha hiç kullanmadık, ilk kez bu kış kullanacağız, bakalım..

evet istiyorum ama hele bir Efe kreşe başlasın seneye, koşullar nasıl gelişecek, ona bakacağım..

Benim bugünkü mönüm.

Gün içinde 2 lt detoks sıvısı, yaklaşık 1 lt kadar su.

sabah
1 kutu sade prebiotik yoğurt
1 çay kaşığı tarçın
2 şeftali

2 saat sonra
3 mısır patlağı
3 fındık (fındık yoktu ben yedim )

öğle
sabah kahvaltısının aynısı

2 saat sonra
2 mısır patlağı

2 saat sonra
3 mısır patlağı

akşam
sabah ve öğlenin aynısı

gece
2 top dondurma (kefir içmem ya da prebiotik yoğurt yemem gerekiyordu ama tüm gün fenalık geldi artık!!)

bu arada ciddi bir kabızlık sorunumuz olmak üzereydi, 2 gündür sorundan eser kalmadı normalden çok daha fazla çıkabildim tuvalete, resmen göbeğimdeki şişlik gitti..

İşte bu beni üzüyor diyeti bıraktıktan sonra sürekli dikkat etmeliyim. Bizim ailede hiç öyle yiyip yiyip zayıf kalan yok. Bende düşünmeden hesaplamadan yemek istiyorum ama olmaz. Bu benim yaşam tarzım olmalı Çok içlendim

Gayet güzel bir menü canım

Önünde eğiliyor ve seni alkışlıyorum Benimde içime fenalık gelirdi 2 top dondurma iyi seçim olmuş:131:

yapacak birşey yok Melike..napalım bu da bizim kaderimiz
ablam 2 çocuk annesi, 68 doğumlu, hala birazcık kilo alsın hemen önlemini alır..yıllardır 56-58 arası gidip geliyor..
utanmaz kızkardeşimden bahsetmiştim zaten, o yiyip kilo almayanlardan..gerçi henüz evlenip doğurmadı, zamanla o da bizim kulübe katılır sanırım

Önerin için sağol canım dikkat edicem

Karbonhidratlar vücutta su tutumu yapar.Dukanın ilk evresinde 0 karbonhidrat olduğu için vücut suyu atıyor.Ve tekrar karbonhidratlı beslenmeye geçildiğinde vücut kaybettiği suyu hemen geri topluyor.O yüzden ilk hafta yüksek oranda TARTIDA kilo verilmiş gibi gözüküyor.

Önünde eğiliyor ve seni alkışlıyorum Benimde içime fenalık gelirdi 2 top dondurma iyi seçim olmuş:131:

ya valla çok zorlandım bugün Melike..o activia ları uzun süre görmek istemeyeceğim sanırım..
bir de dün gece doktor kas gevşetici verdi, onları içmek bile eziyet oldu..
yalnız bu çay süper işe yarıyor, eğer bağırsaklarınız tembelse hiç düşünmeyin yapın bu çayı derim..bak dün 60,5 tartıldım sabah, dayanamadım bu sabah yine çıktım tartıya (ayıptır söylemesi o kadar ardarda tuvalete çıkınca merak ettim ) 59'a düşmüşüm..zaten endişelendim, Taylan Hanım'a ileti gönderdim, gülerek cevap vermiş..detoksun amacının bu olduğunu unutmuşum, hayatımda hiç detoks yapmadım diyebilirim...ama bu tatlılar başka türlü gitmeyecek Melike..

bir de Pazar ara vermek zorunda kalacağım çünkü eşimin fotoğraf kulübüyle beraber etkinlik var, oraya gidiyoruz...benim detoks yalan olacak o gün...zaten ertesi gün de detoksun son günü..bir formül bulup bilhassa ekmek, abur cubur gibi şeyler tüketmemeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…