Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Güzel bir menü her zamanki gibi Ayşecim.Sorun daha fazla büyümeden düzeldiğine sevindim :)

Sen de iyisin Ayşecim ama hani biraz daha vermek istiyorsun. Kötü genler maalesef sana denk gelmiş

Geçmiş olsun Ayşe Keşke dinlendirseydin yapmasadın spor tabi doktorlar daha iyi biliyordur.

Nazcım çok sağolasın, sordum dün, sadece ağır spor, egzersiz, ağırlık kaldırma, diz kırma yasakladı, hafif yürüyüş yapabilirsin dedi.
Ben de şu detoks tam etkili olsun hem de Efe biraz hava alsın diye sahilde yürüdüm, spor salonuna gitmedim bilhassa..
Bu arada hep kaynıyor, kardeşin nasıl oldu..eli tamamen düzeldi mi..

Melike seneye ne yaparsın bilmem ama yaz aylarında seni fit ve sıkı bir vücutla bekliyorum.Yaz ayları fit olucaksın diğer aylar istediğini yapabilirsin Tabi yıl boyunca hayatın boyunca fit bir vücudada sabip olabilirsin

Güzel bir menü her zamanki gibi Ayşecim.Sorun daha fazla büyümeden düzeldiğine sevindim :)

yok be Naz, süper sağlıklısız bir mönü bence..ama amaç tuvalete fazla çıkıp bağırsakları temizlemek ve vücuttan ödemi atmak..o yüzden birkaç gün bu rezil yiyeceklere katlanacağız artık..

aman bizden uzak olsun da

Yazın doya doya yerim sonra kışın buraya gelir diyet yaparım Yaza kadar gene zayıflarım sonra gene gelirim

Fizik tedavi görüyor bir sorun yok daha şimdiden her hareketi yapabiliyor.1-2 ay daha devam edicek.Zaten fizyoterapisti ablam abla kardeş tedavi artı sohbet =)

Mesaj sayım 20. Bugünün ve yarının mesajlarını Beste sayıyor. Beste bugün uğramadı yav misafirleri vardı ondan heralde :44: Hadi iyi geceler

yav kızlar ben kaç gündür menülerimi yazmıyorum...tamamen aklım yerinde olmadığından...umursamadığımdan diil..........hemen aklıma gelmişken yazayım....

sabah:

2 dilim ekmek...
b.peynir
eski kaşar

ara
az şekerli türk kahvesi

öğlen
3 kaşık makarna
1 kaseden az çorba

akşam yemedim bişi canım istemedi

1.5 lt su içtim.....spora da yarın başlıycam kısmetse...jillian olucak kısmetse...indirdim....

herkes gitti heralde...çok geç kaldım gene.....yarından itibaren paylaşımlarıma da dikkat etmem lazım farkındayım....msj sayım 7 bestecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…