Benim bugünkü mönüm.
Gün içinde 2 lt detoks sıvısı, yaklaşık 1 lt kadar su.
sabah
1 kutu sade prebiotik yoğurt
1 çay kaşığı tarçın
2 şeftali
2 saat sonra
3 mısır patlağı
3 fındık (fındık yoktu ben yedim)
öğle
sabah kahvaltısının aynısı
2 saat sonra
2 mısır patlağı
2 saat sonra
3 mısır patlağı
akşam
sabah ve öğlenin aynısı
gece
2 top dondurma (kefir içmem ya da prebiotik yoğurt yemem gerekiyordu ama tüm gün fenalık geldi artık!!)
bu arada ciddi bir kabızlık sorunumuz olmak üzereydi, 2 gündür sorundan eser kalmadınormalden çok daha fazla çıkabildim tuvalete, resmen göbeğimdeki şişlik gitti..
yapacak birşey yok Melike..napalım bu da bizim kaderimiz
ablam 2 çocuk annesi, 68 doğumlu, hala birazcık kilo alsın hemen önlemini alır..yıllardır 56-58 arası gidip geliyor..
utanmaz kızkardeşimden bahsetmiştim zaten, o yiyip kilo almayanlardan..gerçi henüz evlenip doğurmadı, zamanla o da bizim kulübe katılır sanırım
Geçmiş olsun AyşeKeşke dinlendirseydin yapmasadın spor tabi doktorlar daha iyi biliyordur.
İşte bu beni üzüyor diyeti bıraktıktan sonra sürekli dikkat etmeliyim. Bizim ailede hiç öyle yiyip yiyip zayıf kalan yok. Bende düşünmeden hesaplamadan yemek istiyorum ama olmaz. Bu benim yaşam tarzım olmalıÇok içlendim
Güzel bir menü her zamanki gibi Ayşecim.Sorun daha fazla büyümeden düzeldiğine sevindim :)
Karbonhidratlar vücutta su tutumu yapar.Dukanın ilk evresinde 0 karbonhidrat olduğu için vücut suyu atıyor.Ve tekrar karbonhidratlı beslenmeye geçildiğinde vücut kaybettiği suyu hemen geri topluyor.O yüzden ilk hafta yüksek oranda TARTIDA kilo verilmiş gibi gözüküyor.
Sen de iyisin Ayşecim ama hani biraz daha vermek istiyorsun. Kötü genler maalesef sana denk gelmiş
Melike seneye ne yaparsın bilmem ama yaz aylarında seni fit ve sıkı bir vücutla bekliyorum.Yaz ayları fit olucaksın diğer aylar istediğini yapabilirsinTabi yıl boyunca hayatın boyunca fit bir vücudada sabip olabilirsin
Nazcım çok sağolasın, sordum dün, sadece ağır spor, egzersiz, ağırlık kaldırma, diz kırma yasakladı, hafif yürüyüş yapabilirsin dedi.
Ben de şu detoks tam etkili olsun hem de Efe biraz hava alsın diye sahilde yürüdüm, spor salonuna gitmedim bilhassa..
Bu arada hep kaynıyor, kardeşin nasıl oldu..eli tamamen düzeldi mi..
Yazın doya doya yerim sonra kışın buraya gelir diyet yaparımYaza kadar gene zayıflarım sonra gene gelirim
sey bunlar ne oluyo
kim kaç mesaj yazmış onun sayımı burcucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?