kızlar valla geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu, saat sabahın 02.26 sı!
neyse ki bitirdim..
şimdi yediklerim
sabah aç karnına 2 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates,salatalık, biber
kuşluk
1 küçük yerli muz
öğlen
tavuklu, ıspanaklı diyet yemeği yedim restoranda (155 kaloriymiş, listede yazıyordu)
1 dilim kepekli ekmek
ikindi
2 kuru kayısı
akşam
1 kadeh rakı
1 ızgara levrek
2 kaşık pilav
1 küçük kare fırında patates
2 yemek kaşığı humus
2 yemek kaşığı antep ezme
Yarım dilim cheesecake
Spor ne yazık ki yapamadım, tüm gün dışarıdaydım, çok rahatsızım
Sıdıkacım süpersin ama kahvaltıda yumurta+peynir+zeytin üçlüsünden ikisini tercih etmende -dönüşümlü olarak- fayda var, hepsi yağlı zira..
onun dışında süpersin, tebrikler
Dileğimm inanmıyorum çok çok mutlu oldum anlatamamdemek teyze oluyoruz Allah tüm isteyenlere kısmet etsin inşallah
aaaa tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok güzeel
ayy canım çok sevindim.hayırla kucagına almak nasip olur insallah..bu arada cinsiyet 4. ayda belli oluyor
Dilekcim çok çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin!
Sevgiler
Evet daha çok var, 4. aydan önce söylemezler
Melikecim benim mesaj sayma günüm ne zamandı:/
Kızlar Ayşe dün spor yapmamış bu hafta birimiz geçelim onu =)
Kızlar ben bugün çok yedim :18: misafiri bahane etmicem 2 gün üst üste misafir geldi annem de onlara hamur işi yaptı hiiç demicem oturdun löp löp yedin işte kızımmisafir sana ye hadi mi dedi saat 6 'da yemeyi kestim 1.5 saat önce şekersiz nescafe yapıp içtim sonra 1 saat spor yaptım Nazcım kaydeder misin benim için yarın sabah tartılacağım bakalım sonuç ne olacak
herkese merhaba ,
bugün dünyayı yedim , klasik kahvaltıdan sonra öğlen hadi inegöl köfte de zararsız diyelim ama akşam beğendisi çoook kavurma olmadı , üstüne 1 koca salkım üzüm , üç-beş tane rulokat , yetmedi şimdi de elmalı sırma içiyorum :18:
ne mide varmış arkadaş
daha da türk kahvesi patlatırım yani bu olayın üzerine
fal bakacak biri olsa bariii
bugün spor yapmaya çalışacağım sevgili 8. takım arkadaşlarım , inşallah yaparım.. hadi şebnem ha gayret, kendimi de gaza getirmeye çalışıyorum ama tırt yani şu aralar
ben de yazayım menümü
sabah
ac karna 1 bardak su
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, salata, 2 zeytin şekersiz çay
ara
2 parça pişmaniye (alınınca yeniyor of
öğlen
2 çiğköfte çeyrek lavaş ile
1 bardak zero kola
2 kıymalı börek
akşam
1 tabak tarhana çorbası içine köy ekmeği doğranmış
2 zeytin, 1 parça peynir
biraz turşu
ara
1 dilim kesme dondurma
2 kaşık helva
kızlar farkındayım cok parlak bir menüm yok ama nedendir bilmem iştahım çok fazla bugün sürekli bir şeyler yemek modunda gezdimbazen duygusal boşluklar ve can sıkıntısı bana iştah olarak dönebiliyor
Kızlar ben bugün çok yedim :18: misafiri bahane etmicem 2 gün üst üste misafir geldi annem de onlara hamur işi yaptı hiiç demicem oturdun löp löp yedin işte kızımmisafir sana ye hadi mi dedi saat 6 'da yemeyi kestim 1.5 saat önce şekersiz nescafe yapıp içtim sonra 1 saat spor yaptım Nazcım kaydeder misin benim için yarın sabah tartılacağım bakalım sonuç ne olacak
herkese merhaba ,
bugün dünyayı yedim , klasik kahvaltıdan sonra öğlen hadi inegöl köfte de zararsız diyelim ama akşam beğendisi çoook kavurma olmadı , üstüne 1 koca salkım üzüm , üç-beş tane rulokat , yetmedi şimdi de elmalı sırma içiyorum :18:
ne mide varmış arkadaş
daha da türk kahvesi patlatırım yani bu olayın üzerine
fal bakacak biri olsa bariii
bugün spor yapmaya çalışacağım sevgili 8. takım arkadaşlarım , inşallah yaparım.. hadi şebnem ha gayret, kendimi de gaza getirmeye çalışıyorum ama tırt yani şu aralar
ben de yazayım menümü
sabah
ac karna 1 bardak su
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, salata, 2 zeytin şekersiz çay
ara
2 parça pişmaniye (alınınca yeniyor of
öğlen
2 çiğköfte çeyrek lavaş ile
1 bardak zero kola
2 kıymalı börek
akşam
1 tabak tarhana çorbası içine köy ekmeği doğranmış
2 zeytin, 1 parça peynir
biraz turşu
ara
1 dilim kesme dondurma
2 kaşık helva
kızlar farkındayım cok parlak bir menüm yok ama nedendir bilmem iştahım çok fazla bugün sürekli bir şeyler yemek modunda gezdimbazen duygusal boşluklar ve can sıkıntısı bana iştah olarak dönebiliyor
Sıvı 15-20 dakika hap 30-40 dakika daha biliyorum ben.Bi araştır istersen hemen içip spor yapıyorsan belki daha o şey kana karışmıyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?