Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hafif geçirmişsin canım =)
Akşam kötü gözüküyor ama güzel bence az az herşeyden yemişsin.
Senin fotoraflar için sana destek çıktık kız işte birdaha kimse bulamaz onları =)

Kızlar Ayşe dün spor yapmamış bu hafta birimiz geçelim onu =)

Son düzenleme:
Dileğimm inanmıyorum çok çok mutlu oldum anlatamam demek teyze oluyoruz Allah tüm isteyenlere kısmet etsin inşallah

evetttt teyze oluyosunuz canımmm :):):) bende hala kendime inanamıyorum :))

aminnn Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu

aaaa tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok güzeel

amin canım teşekkür ederim :)

ayy canım çok sevindim.hayırla kucagına almak nasip olur insallah..bu arada cinsiyet 4. ayda belli oluyor

inşallah tatlım ya ooo daha çok varmış neyse belli olunca sizede söylerim

Dilekcim çok çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin!
Sevgiler

çok çok teşekkür ederim canım benim

Evet daha çok var, 4. aydan önce söylemezler

beklemek çok sıkıcı ya

Kızlar ben bugün çok yedim :18: misafiri bahane etmicem 2 gün üst üste misafir geldi annem de onlara hamur işi yaptı hiiç demicem oturdun löp löp yedin işte kızım misafir sana ye hadi mi dedi saat 6 'da yemeyi kestim 1.5 saat önce şekersiz nescafe yapıp içtim sonra 1 saat spor yaptım Nazcım kaydeder misin benim için yarın sabah tartılacağım bakalım sonuç ne olacak

ah o misafirler yok mu ye demiyorlar tamam ama onlara o kadar şey hazırlanıyor sen de karşıdan bakamıyorsun tabi aynı şeyi ben yaşamıştım gecen hafta, saat 6 da yemeyi kesmen ve spor yapman çok iyi olmuş Melikem..bol su ve yeşil çay da içersin yarın da hafif beslenirsen telafi edersin

herkese merhaba ,

bugün dünyayı yedim , klasik kahvaltıdan sonra öğlen hadi inegöl köfte de zararsız diyelim ama akşam beğendisi çoook kavurma olmadı , üstüne 1 koca salkım üzüm , üç-beş tane rulokat , yetmedi şimdi de elmalı sırma içiyorum :18:

ne mide varmış arkadaş

daha da türk kahvesi patlatırım yani bu olayın üzerine

fal bakacak biri olsa bariii

bugün spor yapmaya çalışacağım sevgili 8. takım arkadaşlarım , inşallah yaparım.. hadi şebnem ha gayret, kendimi de gaza getirmeye çalışıyorum ama tırt yani şu aralar

ben de yazayım menümü

sabah
ac karna 1 bardak su
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, salata, 2 zeytin şekersiz çay

ara
2 parça pişmaniye (alınınca yeniyor of

öğlen
2 çiğköfte çeyrek lavaş ile
1 bardak zero kola
2 kıymalı börek

akşam
1 tabak tarhana çorbası içine köy ekmeği doğranmış
2 zeytin, 1 parça peynir
biraz turşu

ara
1 dilim kesme dondurma
2 kaşık helva

kızlar farkındayım cok parlak bir menüm yok ama nedendir bilmem iştahım çok fazla bugün sürekli bir şeyler yemek modunda gezdim bazen duygusal boşluklar ve can sıkıntısı bana iştah olarak dönebiliyor

Hadi Şebnem spora tartıya çık şimdi rakamı görünce hevesin geri gelir şahsen öyle oldu

Bana da öyle oluyor hemen yemek arıyorum canım sıkılınca amma çok canım sıkılmış İş yeri gibi hafta sonu diyet tatile giriyor :) Çok kötü olmamış menün yarına toparlarsın

Bugünkü menüm

1.öğün - 15 gr protein - 250 ml süt
2.öğün - 100 gr sosis - 50 gr lor
3.öğün - 100 gr hamsi - 1 dilim çavdar ekmeği
4.öğün - 5 yumurta 1i tam
5.öğün - 1 tabak mercimek yemeği - 50 gr lor
6.öğün - 250 ml süt
7.öğün - 1 dilim çavdar ekmeği üstüne çemen

Haftanın geri kalanını güzel geçirirsin kaptanım üzülme

Kavurmanın tanelerini çatalla alıp yediysen çok kötü sayılmaz ama böle suyuna ekmeğinle ... geçmiş olsun önümüzdeki günlere bakalım

HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA
HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA HADİ ŞEBNEM SPORA

aH O HİS YOKMU İNSANIN CANI SIKILDIMI YİYECEK BİŞİ ARIYOR

Sıvı 15-20 dakika hap 30-40 dakika daha biliyorum ben.Bi araştır istersen hemen içip spor yapıyorsan belki daha o şey kana karışmıyordur...

yok yok, hemen alabiliyorsun sıvıyı, eczacıdan da aynı teyidi almıştım..
zaten kana karıştığından eminim, ne zaman l-carnitine eşliğinde spor yapsam, deli gibi terliyorum normalde pek terleyemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…