Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hafif geçirmişsin canım =)
Akşam kötü gözüküyor ama güzel bence az az herşeyden yemişsin.
Senin fotoraflar için sana destek çıktık kız işte birdaha kimse bulamaz onları =)

ya öyle de, akşam yemek sonrası eve giderken sakız çiğnemek zorunda kaldım, çok geldi çünkü..sanırım midem epey küçülmüş..
evet öyle destek çıkmışsınız ki, gözlerim yanıyordu bittiğinde

Kızlar Ayşe dün spor yapmamış bu hafta birimiz geçelim onu =)

valla sorma Naz, 2 gündür spor yapmıyorum, rahatsızım, yarın sabah başlıyorum yine..annemle de programı yaptık, çünkü oğlumu anneme bırakıyorum..
ama evet geçsin biri beni ki, herkes spor yapsın..

Melike dilerim bu yazıyı tartıdan önce okursun!!
lütfen tartılma, geçen çarşamba kilo almış görünüyordum hatırlarsan..
bugün önceden dağınık kafayla okuduğum -ama şimdi dikkatlice okuduğum - "tek şişman beyniniz"i okuyorum, mutlaka tavsiye ediyorum, okuyun!kitabın 2. si de var..

Şebnemmm, sodayı abartma bari, vücutta su tutuyormuş..
haftasonu herkes cozuttu, düzeliriz bu hafta

canım haftasonu hiç kimse mükemmel diyet yapmadı,i merak etme, sıkma canını

valla Naz sana helal olsun, doğrusunu sen yapıyorsun, haftasonu bile diyete devam etmek lazım hedefe ulaşana kadar..ama ne mümkün

kızlar yediklerimi yazıp uyuyayım..

sabah
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
domates, slatalık, biber
4 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel (ama şeker ilavesiz almaya başladım, sadece canım isterse haftasonu yiyorum)
şekersiz çay

kuşluk
yemedim

öğlen
sebzeli wrap diye birşey yedim, sebzeleri wok tavada soteleyip ince lavaş arasına koymuşlar, gayet hafifti.
7-8 adet patates kızartması (geri kalanı kuzinime verdim, o yedi)
1 kutu cola zero

ikindi
yemedim

akşam
1 kepçe yayla çorbası
6 ızgara köfte
salata

gece
50 cl. dark bira (ev yapımıydı, tadı harikaydı)

hımm bilmıyordum valla melike
Tamam Burcu ben düzelttim şimdi başlangıç kilonu nisana kadar kurtulucaz bu fazlalıklardan kaçış yok

teşekkür ederim

cumartesi rehaveti diyelim büşracım :)
harika bi menü olmuş

evet bende kendimi sürekli bişeyler atıştırırken buluyorum. ve su.. benbişey yemeden susamayanlardanım. durup dururken su iemıyrum ama bu alışkanlıktan kurtulmam gerek.

benim gözüme bir tek kola battı

kendime yeşil çay almalıyım o zaman.. kabızlıkla ilgili problemim var buna önerebileceğiniz bi çay varmı? suyada dikkat edicem bundan sonra unutmamam için her saat başı bi bardak içerim olur heralde:)
kayısı suyu alabilirsin hem sıvı ihtıyacını karşılamış olur bi nebze de olsa.

melikecim ara öğün göremedim . brde öğle menün ara öğün gibi olmuş sanki. bunlarla doydun mu sen ?

herkese iyi geceler
menüm :
sabah :sucuklu menemen 2dilim tam buğday ekmeği sekersiz çay zeytin peynir
öğle: eti burçak bisküvi
akşam makarna yoğurt

spor yok ama temizlik yaptığım için çok yoruldum
ben bukadar az öğün aldığımda yapamıyorum. sanırım siz uzun zamandır diyet yaptığınızdan açıkmıyorsunuz. bu menü benim için çok az mesela

aldım ayşecim teşekkür ederim

akşam çğününde herşeyden azar azar yemişsin ayşe bu da bı ırade gerektiriyor
ahh bu mısafirler.. yapmasan olmuyor..ee biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar hesabı onlar yerken yemesen de olmuyor ((
tam evlere şenlik olmuşş :))

ayy bayılırım irmik helvası ve dondurma ikilisine :S

5 yumurta mı nasıl yaniiii

menü de süper görünüyor

herkeze günaydınnn. büroda çook iş var bugun ya ay sonları ve ay başları yoğun oluyoruz.

dün eşim çalıştı tüm gün bende evde yağızla başbaşaydım. 1 haftanın acısını çıkarttık oğlumla ama tabi yapışık ikiz gibi yaşadık. oyuzden menüm çook kötü oldu. yıne de elimden geleni yaptım. ama malesef öğle yemeği yıyemedim küçük pşama hazırlamama izin vermedi. sürekli mız mızdı. kendi de yemedi bana da yedirmedi. sabah anladık gerçi mızmızlığın sebebeini. 4. dişimiz de çıktı:))

neyse pazar günü menüm şöyle:
sabah :9buçukta 1 peynirli yağsız tost( yağız uyurken yaptım bitiremeden uyandı zaten ühüüüü )

öğlen yok onun yerine akşama kadar gidip gelip bir pkt tutku bisküvi bitirdim (((

akşam da fırında 1 küçük palamut boooollll salata ve 2 dilim ekmek yedim.

yemekten sonra 1 bardak şekersiz çayla 1 avuç kabak çekirdeği ve saat 9da da 1 böğürtlenli magnum yedim tatlı niyetine

işte benim iğrenç menüm balık da olmasa napardım bilmıyorum.

bu sabah da zeytın peynir pekmez domatesli 2 dilim ekmeklı kahvaltı. 2 bardak şekersiz çayla birlikte..

aaaayırlı sabahlar kısçeler :)

benim pek sabahı şeriflerim hayırla kalkmadım deli komşumun kapıyı pencereyi indirmesine uyandım , delirmiş kadın , komşularla kafayı yemiş , üst komşusu var hacı amca- teyze , yaşları var en az 60-70 , bi de yine 60 yaşlarında teyzenin felçli bekar bir ablası var bakıma muhtaç olduğu için üçü yaşıyorlar , yandaki kadın takmış bunlara , sürün diye bağırıyor ölüm mükafat olur sana diyor, hacılık öyle olmazmış , oklavayı almış eline tavanlara kapılara her yere vuruyor , herkese belalar okuyor bütün komşulara , neymiş gece 4te bulaşık yıkamışlarmış tıkır tıkır gezmişlermiş halı silkelemişlermiş , sorunlu kimseyle geçinemiyor 28-30dur yani yaşı en fazla , elim ayağım titredi sabah sabah..

neyse tehlikeli deliyle uğraşılmaz ama ev alma komşu al o kadar doğru bir söz ki...

gelelim dün geceye spor mpor yapamadım bugün yapıcam inşallah..

daha da kahvaltı edemedim iştahım kapandı deli yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…