Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım bana da diyetisyenim limonlu içmemi önermişti ama benim mide hassas olduğu için aç karnına limon beni bozar diye 2 kuru kayısı ile ılık su içiyordum..
ama midende problem yoksa limonlu içebilirsin.
sadece 2 bardak ılık su bile içsen olur kalkar kalkmaz, çünkü bağırsakları temizleyip metabolizmayı hızlandırıyor

Keşke kola içmeseydin kalorisi 0 ama sonuçta asitli içecek zararlıdır illaki...
Gerisi harika.

Ya evet Naz ben kızdım kendime ama o an canım çekti..zero bile olsa aslında gazlı içecek içmemek lazım..
son zamanlarda pek içmiyordum, bırakmış gibiydim ama dün dışarıda olunca içesim geldi işte...yoksa diyetisyene giderken "onu içeceğine arada icetea light iç" derdi hep..yani tehlikeli..

Kızartma bari de hani şu Karadenzliler yapıyorlar ya, hamsiyi tavaya diziyorlar dipdibe, 2 kaşık yağ gezdirip öyle pişiriyorlar, öyle yiyebilirsin..
ben de kışın çok yiyorum öyle..

tamam Şebnemcim, o zaman sen Melike'nin dediği gibi "konuk oyuncu" olarak katıl aramıza
evet canım ya, fotoğraflar silinmiyormuş, napalım sağlık olsun, nasılsa geçmişte kaldı bile şimdiden, problem olmaz..

evet hain 3lüyü yemek yok)zamanla alışır otomatiğe bağlarsın Melikecim, bende de öyle olmuştu
brownieler börekler oh oh maşallah
her cuma sonrası böyle bir patlama oluyor hepimizde

evet evet koruma programım da var hazırda, şu kilomu bir versem sonra onu uygulamaya başlayacağım
çok teşekkür ederim Bestecim!
evet önce tost yaptıracaktım sonra aklıma form bisküvileri geldi,tam kurtarıcı!

diyet sonrası hepimiz salmışız kendimizi
canım turşu vücutta çok su tutuyor haberin olsun..

ayy çizelgeni yeni gördüm bende 80lere inmişsin çok sevindim :)

Bende pek anlamam ama daha çok var heralde

Evet daha çok var, 4. aydan önce söylemezler

Melikecim benim mesaj sayma günüm ne zamandı:/

evet canımmm, "doğum sonrası kilolarımızdan kurtulalım" topiğinden tanışıyoruz biz

Sıdıkacım süpersin ama kahvaltıda yumurta+peynir+zeytin üçlüsünden ikisini tercih etmende -dönüşümlü olarak- fayda var, hepsi yağlı zira..
onun dışında süpersin, tebrikler

Büşracım öncelikle tebrikler, Allah sağlıkla yeğenini kucağınıza almayı nasip etsin!
tekila da dahil alkollü içeceklerde kalorisi olmayan bir şey yok ben zamanında bu meret yüzünden çok kilo almıştım
afiyet olsun, tuz+limon güzel gitmiştir

canımmm, çok teşekkür ederim!
Şebnemcim bizim hoca geçen yaz bize 1 ay içinde pilates egzersizlerini biraz arttırmıştı, direkt göbek falan yok oldu, sıkılaştı haberin olsun..
sadece bacak, kalça sabır gerektiriyor, sihirli değnek yok ne yazık ki sabırla yapıyorum ben de..

wawww öğle öğünündeki kola dışında hiçbir pürüz yok.. süpersin menülerinden kopya çekmem gerekecek sanırım

rica ederim, her zaman kopya çekebilirsin!
Burcucum ben bloguma diyetisyenimin verdiği diyeti komple yazdım, onun çıktısını alıp dolabına yapıştırabilirsin
liste burada Smyrnetalya: Henüz yaz bitmedi!
ben harfiyen uygulayamadığım oluyor ama elimden gelen çabayı gösteriyorum..

Neden hain üçlü bende merak ettim.3ü kaşınca bir problem falanmı oluyor

Nazcım halam da ben de farklı diyetisyenlere gittik, hepsi de birarada alınmamasından yana, çünkü hepsi yağlı..
yumurta+peynir yaparsan o sabah mesela, zeytin, ceviz tercih etmiyorsun.
ya da peynir+ ceviz yaptın, diğerlerini tüketmiyorsun..dönüşümlü gıda alıyorsun anlayacağın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…