menü süper :) bu arada sabah aç karnına 2 bardak ılık su çok yararlıymış bende uygulamaya çalışıyorum bide suyun içine limon sıkıp tüketin diyorlar çokta fark yaratcağını düşünmüyorum ne diyosunuz? limonun metabolizmayla alakası yoktur heralde..
Keşke kola içmeseydin kalorisi 0 ama sonuçta asitli içecek zararlıdır illaki...
Gerisi harika.
Eki Görüntüle 515371
Kızlar günde 100 gr hamsi yemeye karar verdim.
Hem dolapta bozulmuyor haftada 1 kilo kızartıp kılcığını ayıklayıp dolaba atıcam.Kapaklı birşeyede koydummu kokusuda çıkmaz.Mis gibi protein kaynağı ton balığına dünya para vermekten daha iyidir diye düşünüyorum.
tamam canım..
yalnız ben cuma yarışmaları konusu hakkında fransız olduğum için bu konuyu buldum ki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/154953-cuma-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-10.html beni aşar,benim için katı sayılabilecek kurallar var, uygulamayıp bir de diskalifiye falan olurum Allah muhafaza, o yüzden düşündüm ki en iyisi arada bir gelip merhaba derim size.. çünkü her gün giremem , mesaj sayım az olur vs vs..
3 kg kadar kaldı çünkü revize hedefime..
wuhuuuu
ayşecim fotolar silinmiyor aklında olsun avatardan koyunca silebiliyorsun sadece, yönetim silebilir sadece
Menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta-tuzsuz zeytin- peynir(hain üçlüyü birarada yedimyedikten sonra farkettim)
öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak barbunya
ara: şekersiz nescafe, browni
ara: 5 badem, 3 kayısı
akşam: 1 tabak çorba, 3 kaşık kuskus, yoğurt, 1 küçük dilim börek
bugünü kendime ayırdım diyet menüsü olmadı bu farkındayım yarın devam edeceğim
ya ablamla bilgisayarı paylaşamıyoruzsaat belirleyeceğim yakında şu şu saatler benim sonra senin diye yarın evde olmayacak mesaj sayılarını yarın yayınlarım
kilo koruma belki de en önemlisi canım, ben de uzun süre takılıcam kısmetse
waaaww Ayşeciim bunlar süper resimler sen de öylesin
menün gayet güzel Ayşecim dışarıda olup öğleni bu kadar hafif atlatman da ayrı bir başarı :)
bugünkü menüm
sabah
1 bardak su (aç karna)
közlenmiş patlıcanlı salata
az peynir, 2 zeytin
1,5 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
şekersiz çay
öğlen
1,5 kepçe sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
az turşu
ara
çok ince dilim çikolatalı pasta ve yarım bardak kola (kendime ödül verdim)
akşam
1 kepçe şeker fasülye
1 kepçe bulgur pilavı
salata
bol su içiyorum
yarım saat yürüyüş yaptım ve birazdan leslie yapmayı düşünüyorum :)
Teşekkür ederim kaptanım
İyi akşamlar kızlar ben geldimmm daha doğrusu biz geldikkkkk SÜPRÜSSSS
Şu alttaki şey çok güzelmiş çok hoşuma gitti =)
Evet devam ediyorum iyiyim bende sağol.
Ya ben çok meraklıyımdır Dilek katlanıver artık bebeğin cinsiyeti bellimi 6 haftalık henüz ama belli olabiliyormu.
ayy çizelgeni yeni gördüm bende 80lere inmişsin çok sevindim :)
Bende pek anlamam ama daha çok var heralde
Mesaj sayıları(6 günü birden yazıyorum)
busra3301:23/5/5/6/12/8
eloisee:17/15/7/2/17/9
mogan:5/10/6/7/-/5
pinibo:izin/16/10/19/10/15
sdnll: 6
symrne:42/20/15/33/19/21
umutlayasasen:-/-/-/13/-/-
yilike:21/5/26/16/24/19
zazaa:40/27/14/21/64/-
Mesajlar güzel gidiyor kızlar Sude bu hafta İzmire gittiği ve okula alışmaya çalıştığı için böyle oldu sanırım arada 1 gün eksik bildirenler var gözden kaçmış olabilirmaşallah takımımıza
Tamam anlaştık takım kuralları senin için geçerli olmayacak listeye girmeden sadece bildirimde bulunursun Ayşe ile buradan mı tanışıyorsunuz?
Maşallah ne çok vermişsin sanırım son kilolar diye zor gidiyor
herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah lyumurta domates 5 zeytin peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 elma
öğle 1 çorba 1 dilim tam buğday ekmegi
ara 2bardak 5i birarada çay
akşam sebze yemeği salata çacık 2 dilim tam buğday ekmeği
ara oğlumun cipsinden 8 tanemalesef tutamadım kendimi
40dk plates 20 dk yürüyüş
kızlar meraba bugun ınanılmaz yogun bı gun gecırdımm başım cok agrıyorr.bu aradaa ablam hamıle oldugunu ogrendı 1 yıl suren tedavının ardından beklenen bebek yola cıkmıs fazla mutluyum sızlerle paylasayım ddm :) menümü yazp uyuycm hemen.simdiden iyi geceler herkese.
sabah 2 ince dilim kepek ekmek peynir domates salatalık ve sekrsz cay
kayısılı çay
yarım tane tavuklu bı dürüm gibi bişe ince ekmekli
elma
1 kase mercimek corbası
3 catal kadar kremalı kek
biraz oncede bi kaç shot tekila içtim kalorisi ne kadar bi fikrim yok ama shot sonucta dıye dert etmedim :)
herkese iyi geceler
Olay budur mükemmelsin Ayşe ne denirki ya
Bir gün illaki benimkide durucak ozamanlar için hazırlıklı olmak lazım dimi
ayşe ile doğum sonrası kilo verme topiğinden beri tanışıyoruz,facede de ekledik birbirimizi, pek güzel bir arkadaşlığımız var,ayşe candır can.
sağol melike, ben 18 ayda verdim en çok da sporla..
bayram öncesi bursaya gittik sonra bayram sonrası da tatili uzattık orada beslenme düzeni - spor hak getireydi anne yemeklerinden tabii ki , istanbula dönünce de 2-3 haftadır aynı rehavet devam etti , sonuç mu?göbüş!şimdi de sporla vereceğim inşallah..
gerçi herkes çok kilo vermişsin yeter diyor ama ben sıkılaşmak istiyorum..
leslie sansone walk away the pounds 3 mile çok seviyorum önce bir süre onu yapıp sonra walk away the abs ile göbek inceltmeyle devam ederim..
jillian yapsam aslında çok daha kısa sürede şekillenirim ama jillian çok kasıyor beni , bel fıtığı başlangıcı da vardı bende , zorluyor..
neyse leslie güzel , ona devam ederim , en son da pilatesle sıkılaştım mı olur biter işte..
wawww öğle öğünündeki kola dışında hiçbir pürüz yok.. süpersin menülerinden kopya çekmem gerekecek sanırım
Ayşe hiç hap şeklinde l karnitin kullandınmı ;?
Neden hain üçlü bende merak ettim.3ü kaşınca bir problem falanmı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?