Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tam buğdaylı simitle yağsız burgu peyniri yedim kahvaltı olarak..

kızlar benim hepinizi ismen öğrenmem biraz zaman alabilir , maşallah çok da hızlı ilerliyor sayfalar alıntılayamıyorum , hepinizle tanıştığıma ayrı ayrı memnun oldum..

ben 31 yaşındayım (birkaç haftaya kadar diyelim) , dokuz eylül insan kaynakları(çeko)dan mezun olduktan sonra özel bir kolejde halkla ilişkiler yöneticiliği sonra da yıllarca özel bir bankada ticari portföy yönetmenliği yaptım , geçen yıla kadar ücretsiz izinlerimi kullandıktan sonra bankanın çağırdığı gün istifamı verdim , çünkü istanbulda çocuğumu kimseye bırakamazdım güvenemiyorum bir de bakıcı işi hem çok güç birine en değerlinizi emanet edebilmek , istediğiniz gibi birini bulmak , kimsemiz de yok neyse istifa sonrası tabii ihbar süremi çalıştım sonra da merhaba özgürlük.. oğlan biraz büyüsün belki çalışırım yine ama yakın tarih planlarımda yok şimdilik..

ben kendimi bildim bileli 49-52 kg arasındaydım , lisedeki birkaç yıl hariç , o zaman 60ları görmüştüm ama üniversitede yine zayıftım..evlendim 52 kg idim .. evlendikten sonra kilo almaya başladım, birkaç kg falan derken her yıl eklendi böyle bi de banka çok stresli bilen bilir , neyyyse evlilikte 5. yıldan sonra artık iş iş nereye kadar deyip ertelediğimiz çocuk fikrine sıcak bakmaya başladık ama gelin görün ki kiloluydum ve bel fıtığı başlangıcım vardı.. neyse hamilelikte gebelik şekeri çıktı her gün diyetisyen kontrolünde beslenerek diyet yaptım doğuma kadar , emzirirken ye tatlıları ye abur cuburları , oğlum 6 aylı falandı 78 kgya ulaştım hatta daha fazla bile olabilir tartıya çıkmıyordum sinirden.. sonra burasıyla tanıştım doğum sonrası topiğine yazdım sonra 70-79 kg topiğine sonra da erginsenanın günlüğüne , bir de leslie sansone topiğine(orada önce sonra fotolarım da var)..

çok sıkı olamasa da yediklerime dikkat ettim ama benim dönüm noktam leslie sansone walk away the pounds 3 miles cdsi oldu.. bi de zayıflama olumlaması yaptım 21 gün, ben onun da faydalı olduğunu düşünüyorum ... sonra istikrarlı bir şekilde kilo verdim ancak son bayramdan beri çok salmış durumdayım hem yemek açısından hem spor açısından ... toparlanmam lazım 55e ineyim sonrası koruma programı artık...

ne çok çenem düşmüş

valla tebrik ediyorum ben bu azmi...zayıflama olumlaması ne oluyor..

Tartıldım +600 gram gösterdi ama tartı bi çalıştı bi çalışmadı farklı farklı rakamlar gösterdi durdu en fazla 600 gr çıktı işte bende bugün yeni bir tartı aldım yarın da tartılırım sonra cumayı beklerim

sebzeli wrap ve ev yapımı birayı ilk defa duydum değişik bir gün olmuş :)

canım dediğim gibi ilk günler olduğu için mutfağım hala diyeteuygun değil. esmer ekmek nesfit yağsız süt.. çaylar diyet bisküvileri... herşeyeksik. oturtmaya çalışıyorum
bir solukta okudum harıka.. çok güzel kılo vermişsin azmıne şapka çıkardım..

Bende zayıflama olumlaması nedir onu merak ettim tickerın mükemmel azıcık bir şey kalmış geriye onu mu yapamayacaksın bugün sporunu yap mutlaka bak akşama bekliyoruzzz

Bugüne iyi başlamışsın hafta sonu geride kaldı inşallah cumaya kadar böyle gider hepimizin. Ay kıyamadım tostunu bile bitirememişsin annelik zor

arkadaşlar leslie nın 3 millik videosunu indirebileceğim link verebilirmisiniz? indirmiştim ve yapmıştım daha önce ama şimdi o linki bulamıyorum. başım döndü ara ara

Kızlar bugün Tavuk yaparken içine lor kattım süper oldu.

500 gr tavuk = 100 gr protein
200 gr lor = 40 gr protein

Birde bir çok oldu 5-6 öğünde anca yiyebilirim...

tutku yerine evde form bulundursaydın keşke daha ucuz atlatablrdin.. tabi magnuma diyecek bişey yok:)

Bugünkü menüm

1.öğün 15 gr protein - 250 ml süt
2.öğün nesfit
3.öğün 30 gr protein
4.öğün 200 gr puding
5.öğün 100 gr tavuk - 40 gr lor
6.öğün 100 gr tavuk - 40 gr lor
7.öğün 100 gr tavuk - 40 gr lor
8.öğün 100 gr tavuk - 40 gr lor
9.öğün 100 gr tavuk - 40 gr lor
10.öğün 250 ml süt

Bazen bende şaşırıyorum kendime 5 öğün peşpeşe aynı şeyi nasıl yiyorum

Son düzenleme:
sonunda okumayı bitirdim ve son sayfaya ulaştım:) annem evden 3 günlüğüne uzaklaştı ve kardeşlerimle yalnız kaldım bu 3 gün benim için rezillikti anlatmaya utanıyorum:) ama annem geldi ve her şey yeniden düzene girdi:)
bugün derslerim başladı sabah gecikeceğim için bir bardak bu içtim ve bir dilim ekmeğin üstüne peynir sürüp yedim
öğlen yemeğine kadar dersteydi ara öğün fırsatım olmadı sadece yarım ltre su içtim.
öğlen yemeğindede 2-3 dilim kadar pide yedim.. eve geldiğimde sporumu yapcaktım ama malesef mgrenim tuttu yeni kendime gelebildim artık akşam yemeğinden sora
ara öğünde 3 kayısı bir bardak su
akşam yemeğinde bir kase çorba 2 dolma biber ve cacık

korse kullanarak zayıflamaya tercih eden çok insan gördüm. hamilelik sonrası korse içinde duyduklarımı söyleyeyim:) bizim ailede doğumdan sonra mutlaka kullanılır. göbeğin kısa zamanda toplanmasına yardımcı oluyormuş. kullanılmadığında göbek hamilelikte çok esnediği için toparlanmıyo ve orda öyle kalıyomuş:) tabi daha sağlam bilgiler edinirseniz daha doğru olab ilir bu bizim ailenin tecrübesi o kdr:)

ben de cok isterim tatlım, ee napıcaz çıtır hatunlar olmak istiyorsak konsept böyle al benden de o kadar canım !

ben de bir solukta okudum çok azimlisin canım inşallah en kısa sürede hedef kilona ulaşırsın :)

araya biraz sebze meyve katabilirsin aslında Nazcım, puding iyi fikir arada yiyelim ki sonra hiç yememiş gibi saldırmayalım görünce

Seda bence menün güzel yalnız öğlen az kalmış acıktığın için migrenin tutmuştur belki. Ben de şimdi yapacağım sporumu leslie bittikten 1 saat sonra uyku bastırıyor eğer uyumazsam sabaha kadar uyuyamıyorum bir daha

Selam kızlar akşam kaçamağı yaptım bugün menüme uyamadım 80 gr kadar hoşbeş yedim 400 kcal miş

sabah
1 kk büyüklüğünde peynir
6 tuzsuz zeytin
1 domates
2 dilim kepekli ekmek
1 şekersiz açık çay
ara 1 elma
öğle şekersiz çay ile peynirli tost
ara 1 erik
sonra arkadaşlarla buluştuk 50'lik bira ile 1 avuç fıstık
akşam
1 tabak pırasa
2-3 kaşık yoğurt
şimdi şekersiz nescafe içiyorum yarım saat sonra sporumu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…