Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar günaydınnnn

24 Eylül mesaj sayım 20
akşam uğrayıp mönümü yazamadım, misafirlerimiz çok geç gittiler..

sebzeli wrap ve ev yapımı birayı ilk defa duydum değişik bir gün olmuş :)

sebzeli wrap neredeyse diyet yemeği diyebilirim Melike, çok hafif!
ev yapımı bira İstanbul'da Tap's diye bir yerde yapıldığını biliyorum sadece(Nişantaşı2nda küçük ötesi bir dükkan) ama başka yerlerde de vardır kesin..

günaydın kızlar.. bu sabah tartıya bi çıktım 600 gram fazla gözüküyorum. hemen 3 günlük diyet programına başladım hatta şuan 10 badem ve 4 kayısımı yıyorum:) kabızlıkla ılgılı problemım var ondan kaynaklanıyor olablr.. onun içinde 9lu çay kullanmayı denıyecegm sanırım artık bende kayısıda ıse yaramıyor:S ,

bol sporlu ve su lu günler diliyorum:)

bikini adama yediriyor demek ki
meyveyi sevmediğine inanamıyorum Naz, ben de meyvesiz yapamam..kuru meyve de olsa yiyeceğim..

demek ev karıştı
yediklerin gayet güzel, abartı değil.

korseyi Burcu soruyordu sanırım..ben kilo vermede zannettim, o yüzden birşey yazmadım çünkü kullanmıyorum korse.
ama doğum sonrasından bahsediyorsan Burcu, ben de kullandım ama doğum yapıp dikişlerim geçer geçmez kullandım ben..aslında korse de sayılmaz, bel kısmı çok yüksek, ama korse kadar sıkı değil, sadece karnımı toparlayacak bir külottu.

ben o çamaşırı doğumdan 10 gün sonra kullanmaya başladım, toplamda 1-1,5 ay falan kullandım, maksat göbeğimin sarkmasını önlemekti..başarılı oldu mu?bence oldu, çünkü bende göbek diye birşey yok ner'deyse..tabii bu vücut yapımdan da kaynaklanıyor olabilir..çünkü benim basen/üst bacak bölgemden başka hiçbir yerimde yağ yok diyebilirim..

valla bira+fstık dışında harika olmuş gerisi! (söyleyene bak )

ya evet ev dışında olduğunda kaçıyor ipin ucu ama ne yapalım, arkadaşlarımızla da mı görüşmeyelim? Mümkün mertebe az yiyip çok hareket ederek aşılacak bu sorunlar da artık..

Şebnemcim geçenlerde "Evrenden Torpilim Var" diye bir kitap bitirdim, onda da buna benzer olumlamalar var, o "şükür egzersizleri" diye tanımlıyor..son 15 gündür yapıyorum, işe yarıyor galiba, herşeyden önemlisi, kendimi huzurlu hissediyorum
sağol paylaşımın için..

merhabalar
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği 1kk kadar peynir 10zeytin
ara 1 yeşil çay
öğle 1 çorba
ikindi 2 kase kadar kısır
akşam yemedim

spor:

40dk plates yaptım

canım 2 kase kısır yedin diye bu kadar cezalandırma kendini, kısır kötü birşey değil (tabii yarım kavanoz yağla yapılmadığı müddetçe )
keşke akşam da hafif bir şeyler yeseydin..

Gününüz aydın olsun kızlar yeni tartı ile eskisi arasında fark yokmuş ikisinde de aynı çıkıyorum

sıkma canını, haftaya hepimiz vereceğiz!
bu hafta çok kaçamak birikti benim, bütün özel yemekler üstüste geldi..ama haftaya bir problem yok..
şu kilo olayına bu kadar takılıp, düşünme

slm kızlar dün cok yogundum giremedim hiç nöbette..meaj sayım 3tü bu arada kaptancım

ancak uyandım diyelim ev temizlemeye basladım aksamada arkadasıma davetliyiz yemegi orada yicezz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…