Bende bugün 100 kalor aştım sınırımı mutsuzum ya :S
sen en azından 100 kalori aştın Naz..
ben yaklaşık 1 paket çikolata ve bir kase patlamış mısır yedim (gerçi kendim 2 kaşık zeytinyağı ile yaptım ama olsun)
renkler diyorum Naz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün 100 kalor aştım sınırımı mutsuzum ya :S
kızlar bugün alışverişe çıktık kendime çok güzel bir pantolon ve hırka aldımve ve her zaman 38 beden alırdım bugün 36 beden oldu hatta 38 epey bol geldi
200 gr fazla görünsem de ben inceldiğimi farkettim yaptığım sporların da etkili olduğunu düşünüyorum :)
öncelikle günaydın :) dün eve gece 1de geldim o yüzden bilgisayara giremedim dün ki menümü yazayım ;
sabah 1 fincan nescafe
çubuk kraker
1 fincan yeşil çay
sonra akşam 1 tane lahmacun yemek zorunda kaldım misafirlikteydik çünkü ama gün boyunca dershanedeydim bir şey yiyemedim yani vicdanımı rahatlatmaya çelışıyorum :)
A sağol canım ya oldu gerçekten bende uğraşıyordumNaz renk ayarları için öyle kodlarla uğraşma. Küçük bir ayarla hallediliyor o mesele.
Forum ayarlarına gir. Ordan çeşitli ayarlar bölümündeki mesaj editörü ayarına gel. Ordan standart editör dışındaki 2 seçenekten birisini seçersen mesaj ekranına renk ayarı gelir...
A sağol canım ya oldu gerçekten bende uğraşıyordum![]()