Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öğle yemek arası verdik yediklerimi yazayım direk :) 1 kase ezogelin çorbası sanırım 5 kaşık falan türlü, sanırım bi 5 kaşık falanda makarna ve yoğurt yedim ya nedense yemek yedikten sonra midem bulanıyor o yüzdende şuanda da şekersiz çayımı içiyorum

AAa Gülşah hoşgeldin özledim seni ya
Evet gittiğinden beri şöyle bi ivmelendi kilo vermem.

Bayrama kadar 54 olmasada 55 kesin olur bana göre hadi canım güzel haberleri bekliyorum

valla olduğu kadar biraz hareketlensem iyi gelecek te üzerimde bir uyuşukluk geçer inş. bir iki güne

​Evet ya inşallah sorunsuz geçer bir sorun çıksa ne yapıcağım hakkında en ufak bir bilgim yok yani

​Evet ya inşallah sorunsuz geçer bir sorun çıksa ne yapıcağım hakkında en ufak bir bilgim yok yani

Kaptan ​Melikem gelsinde şu hesaplama sistemini sorayım

zaten melike kaptanda yardımcı olur hesaplamaları falan anlatır sorun çıkcağını zannetmiyorum ben herkes zamanında kilo ve spor bildirimi yaparsa sorunsuz atlatırız

Aşırı yükleme oldu şuan uzaya bile çıkabilicek kadar özgüven doldum
Bu kadar yeter bence Ayşe yat sen benide sağ bırak

oğluma nasıl özgüven aşıladığımı düşünsene
çocuğa devamlı "aferin oğlum, sen yaparsın oğlum, akıllı bebeğim benim, hayırlı evladım" daha neler neler

Şeymacım çok tebrik ederim!
Eğer kiloluysan kesinlikle doğru beslenmek zayıflatıyor, ekstra birşey yapmana pek gerek kalmıyor bu yaşlarda..
Benim yaşımdaysa daha dikkatli olmak zorundasın..ve evet, belli bir süre sonra kilo vermek zorlaşıyor, çünkü vücut savunmaya geçiyor, tüm yağları kaybetmek istemiyor..işte burada da beyinde bitiyor olay, ben de 22 kg dan sonra bunu çözmeye çalışıyorum..beynime komut vermeye yani..biraz daha yoğunlaşmam lazım..

aaaa Gülşah hoşgeldin..
kedi gitti mi?evde mi hala?

Kızlar bitter demişken Lindt Naneli Bitter, favorimdir
Üstelik %70 kakao oranı, kalorisi daha azdır diye tahmin ediyorum.. üzerinde kalorisi yazmıyor, sinir oluyorum
Bence Nutella'nın da lightı falan çıkmalı

Naz bravo canım sana!
Bu kadarını başaran diğer kısmı da başarır, benim hiç şüphem yok

tamam canim dun icin 5 mìs

Hikayeni bulabilirsen bekliyorum merak ettim.Başarı hikayeleri okumak beni motive ediyor =)

İsteyken baktim bulamadim evde de cepten baglaniyorum bulamam sanirim yarin bakarim artik Evet basari hikayeleri 10 dakikada yaziliyor ama onu basarmak aylar aliyor seninde yaptigin buyuk basari

sorun cikmaz insallah biz gecen hafta listede yoktuk paylasimdan ve kardes takimdan yardim ıstemedigimiz ıcin onlardan yardim alirsin olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…