Melikem nasılsın aşağıda gördüm seni
banamı dedin kaptan melikeyemi bilemedim ama ben varım birtek şuaniyiyim göbüşümü doldurdum geldim sen nasılsın
banamı dedin kaptan melikeyemi bilemedim ama ben varım birtek şuaniyiyim göbüşümü doldurdum geldim sen nasılsın
AAa Gülşah hoşgeldin özledim seni ya
Evet gittiğinden beri şöyle bi ivmelendi kilo vermem.
Bayrama kadar 54 olmasada 55 kesin olur bana göre hadi canım güzel haberleri bekliyorum
İyiyim bende evde pinekliyorum
​Evet ya inşallah sorunsuz geçer bir sorun çıksa ne yapıcağım hakkında en ufak bir bilgim yok yani
Kaptan ​Melikem gelsinde şu hesaplama sistemini sorayım
Aşırı yükleme oldu şuan uzaya bile çıkabilicek kadar özgüven doldum
Bu kadar yeter bence Ayşe yat sen benide sağ bırak
Tabii yatmadan önce anlatıyım hatta:) 3 sene önce 88 kiloydum ve mutsuzdum ama kafaya koymuştum kilo vermeyi.İlk önce şekeri kestim ve okula sürekli evden yemek götürmeye başladım kavanozlara yoğurtlarr taze fasulyeler neler neler koyar götürürdüm,haftasonları da yürüyüşe çıkıyodum yaklaşık 6 km açıkçası öyle çok ağır birşey yapmadım bi arada mekik aleti kullanmıştım.Ben çikolata çok seven biriyimdir o yüzden şey yapmaya başlamıştım haftanın başında küçük bitter çikolatalardan alırdım haftanın sonuna kadar onunla idare ederdim o da canım çok çektikçe bu beni bastırırdı,bir daha almayacağımı bildiğim içinde azar azar yerdim bunu hala uyguluyorum tavsiye de ederim:) Böyle okuldan yemeyi ve aburcuburu keserek yaklaşık 9 ayda 13 kilo verdim ekstra pek bişey yapmadım yani,geçen yaz arkadaşlarımla tatile gidicektik ondan da bi hırs yaptım gazetede bir diyet vardı ender saraçın 5 günde 5 kilo(Ve bu diyeti birtürlü bulamıyorum internette) onun sonunda da 71 e düştüm.Bu sene de sınava hazırlandığımdan dolayı stres ve bütün gün dışarda yediğim için 77 ye çıktım.Bu yazda yine yediklerimi kısıtladım,sabahları yoğurt ve yulaf yerdim hatta sahurdada yoğurt yulaf ve şeftali yerdim çok iyi tok tutardı:).Bir arada karbonhidrat diyeti yaptım ama pek kilo veremedim.,jillianın 30 day shred videosunu yaptım ve şimdi 73 üm.Bir de annemin de etkisi büyük tabiiki birşeyler yemek istediğimde engelliyordu.Çevrenizde size destek olan birinin etkisi cidden çok büyük,birini tembihleyin mesela elin tatlıya gidiyor ya engellesin,kızsın.Ben arkadaşlarıma da çok uygularım bunu.
İnsanlar nasıl 15 kilo verdin diye sorduğunda açıkçası vericek pek bi cevabım yok çünkü bende pek bilmiyorum sadece dışarıdan yemeyi ve şekeri kestim ben de çok kilolu olmama bağlıyorum daha kolay veriliyor sonuçta,o yüzdende 1 aydan fazla bir süredir 73 kiloyum gittikçe daha da zorlaşıyor.
Çok mu olmuş biraz neyse kendimi tutamadım.
Bu arada siz de maşallah 32 kilo vermişsiniz bende tavsiyelerinizi duymak isterimm:))
nazzzzzaz kafamı yoğunluktan kaldırdım bakim neler oluyor diye kg çizelgen de bolca hareketmi görüyorum bana mı öyle geliyor
bende 56,7 yim gelip devam edim rejime dedim. verdiğimi almamış olmanın sevinci var ama bi aydır kg verememenin hüznü var üzerimdegerçi pek rejim yapamadım hatta bolca yedim ama bayrama 54 fln girsem süper olur.
Çikolata sevmeyenimizmi var
Gerçek çok güzel bir azim örneği
Bitter çikolata olayı aslında güzel düşünmüşsün kakao oranı yüksek çikolataların kalorileride düşük oluyor ayrıca yüksek miktarda yiyemiyorsun tıkıyor bi süre sonra.
Keşke benim ailemdede öyle olsa ya.Bir kardeşim var hergün akşam abur cubur yer her yiyişindede banada sorar yermisin diye.
​Tebrik ederim.
​Ayşeyle nereden tanışıyorsunuz merak ettim
Benim hikayemi paylaşmamı istemişsin canım olabildiğince kısa yazıcam
13 Ocak 2012 de başladım diyetime.12 ocak da babamın doğum gününde yediğim pastalar böreklerden sonra bu ben olamam dedim ve müthiş bir kararlılıkla başladım.İlk defa diyet yapıyordum hayatımda ve hiç bir şey bilmiyordum.Klasik mantık vardı az ye kilo ver şeklinde.Sonra araştırdım ne bulduysam okudum her merak ettiğimi araştırdım ve diyetimin ilk ayından sonra kendime bir liste oluşturdum edindiğim bilgilere göre.Acemilikle geçen 1 aydan sonra daha düzenli beslendim dahada güzel oldu benim için aç kalmadan kilo verebiliyordum.
Spor hayatımın bir parçası oldu ilk ay spor yaparken offlayıp pufflarken daha sonra sporsuz yapamaz oldum.
120 kiloyla başladım diyetime ve ramazan ayından önceki 2 haftaya kadar gayet güzel gidiyordu.Arada duraklıyordum ama 1-2 hafta sürüyordu bu durum hiç 3 hafta sürmüyordu.Dediğim gibi ramazan ayına 2 hafta kala tam 93 kiloda durdu kilo vermem 1 hafta geçti 2 hafta geçti hala 93 en son 4 hafta geçmişti sanırım hala 93 düm.Ve bende bir diyetisyene gittim bu durum beni aşıyor diyip.Sonra diyetisyen metabolizmamı hızlandırmak için bana 2 -3 hafta deli gibi yemek yedittirmişti.Ve kilom 95 e çıkmıştı.Ve şükürler olsun 87.2 ye gelebildim ve hala duraklamadı.
Ve 2 gün sonra 13 ekimde diyete başlayışımın 9. ay dönümü olucak.Ve tahminen 33 33.5 kilo vermiş olucam.
En büyük amacım ise 13 ocağa kadar 80 e düşebilmek.1 yılda 40 kilo verdim diyebilmek.Çünkü hep televizyonda duyardım hayret ederdim.Bunu bende başarmak istiyorum.
-----10 ekim mesaj listesi-----
Kaptan Melike - 11
Pınar - 16
Beste - 17
Ayşe - 33
Tuğçe - 8
Sıdıka - 8
Naz - 47
Fadime -
Melike -
Şeyma -
Kadriye -
Çıkarken lütfen gün içinde attığınız toplam mesajı yazın.Ben profilinize bakıp ordan son mesajınızı okuyup sayıyorum daha kolay oluyor.O yüzden lütfen mesaj sayısı bildirirken bir cümlenin sonuna ortasına değilde direk başında bildirirseniz sevinirim benim için daha kolay olur.
Örnek
Mesaj sayım 13 iyi geceler...
Şeyma kadriye kızlar sizde artık yazarsınız kaç mesaj yazdığınızı.
Hikayeni bulabilirsen bekliyorum merak ettim.Başarı hikayeleri okumak beni motive ediyor =)
​Evet ya inşallah sorunsuz geçer bir sorun çıksa ne yapıcağım hakkında en ufak bir bilgim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?