Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hafif bir gün geçirmişsin ama bir şey demek istiyorum.Ara öğünlerde besin değeri ( kalori ) içermeyen birşey yemez isen ara öğün yapmanın mantığı ortadan kalkıyor.

Hafif bir gün geçirmişsin ama bir şey demek istiyorum.Ara öğünlerde besin değeri ( kalori ) içermeyen birşey yemez isen ara öğün yapmanın mantığı ortadan kalkıyor.

Haklısın ama canım cidden şu sıralar hiçbişey yemek istemiyor öğlen bile tabağımı zor bitiriyorum pek birşey almadığım halde

Melikem büşranın yanına 2. kez bildirim yapmadımı mı yazmamız lazım.Geçen hafta bildirim yapmadı yüzdesi 2 ye bölündü yazmışsın.

bugünkü menüm

sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, az krem peynir ve salça, 1 zeytin 1 kupa ballı ıhlamur

ara : 1 bardak çay
5 -6 adet cevizi nutellaya bandırıp yedim (reglimin ilk günü olunca canım tatlı istedi)

öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık karnıyarık

ara : 1 bardak elma suyu

akşam : 1 tanak karnıyarık (bitti sonunda) 3 kaşık yoğurt ve 1 domates+1 acı kırmızı yuvarlak biber

ara : belki 1 kupa yeşil çay

Nazcım bugün regl oldum ve yarın kilo bildirimi yapamıycam sanırım şimdiden söyliyeyim

İştahının açık olmasına rağmen gayet güzel geçirmişsin bana göre.

Regle göre güzel bir menü olmuş canım valla ben regl olunca herşeyi yemek istiyorum

Persembe menuM sabah bir kase kfleks arada sekersiz cay oglen bir fincan nescafe yarim paket cubuk kraker aksam 2 kucuk dilim borek 2 kasik yogurt bir tane sarma ben en gec 6 da yemek yerim 7 den sonra baska bisey yemem 3 tane uzum yarim elma seftali bugunluk bu kadar pek bisey yememisim hedefim yarin tartida 79lu rakamlari gormek

Baya baya hafif geçirmişsin Kadriye.Hadi bakalım inşallah görürsün diyeceğimde 4 kilo biraz çok olmazmı sence 1 haftada

Bugünkü menüm

Sabah I - 15 gr protein 100 kalori - 15 gr protein

Sabah II - 50 gr lor - 1 yumurta - 1 tane tost = 350 kalori - 20 gr protein

Öğle - 2 tane tost - 200 ml süt 500 kalori - 8 gr protein

Akşam I - ton balıklı salata 300 kalori - 25 gr protein

Akşam II -1 bardak çorba - 1 tabak sebze - 200 gr yoğurt 550 kalori - 15 gr protein

Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein

Ara - 50 gr lor = 50 kalori - 10 gr protein

TOPLAM 100 GR PROTEİN
TOPLAM 1950 KALORİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…