Bu arada menümüde yazıyım
Sabahları pek kahvaltı etmeye fırsatım olmuyo biliyorum kötü ama erkenden gittiğim için
Sabah:1 poğça ve çay
Ara:1 yeşil çay
Öğle:3 köfte biraz tavuk eti salçalı avuç içi kadar pide ve limonlu soda
Ara:1 sade türk kahvesi
Akşam: 2 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt ve avuç içi kadar ekmek
Hosbulduk hep beraber saglikli ve zevkle zayiflayalim.
Hafif bir gün geçirmişsin ama bir şey demek istiyorum.Ara öğünlerde besin değeri ( kalori ) içermeyen birşey yemez isen ara öğün yapmanın mantığı ortadan kalkıyor.
Şeyma ve Kadriye hoşgeldiniz kızlar
Buranın amacı bu zaten. Ufacık bir sorumluluk hissettiriyorsa insana işe yarıyordurİnşallah inşallah buraya yazınca daha sorumlu oluyorum sanki ceza alıcakmışım gibi
bende özledim yahu valla gelemiyorum haftasonunu bekliyorum hiç çıkmıcam buradan
Anlaştık büyük Melike hanımo ne kız kaptan melikebüyük melike diyelim kaptan sensin
Hosbulduk .
sanirim sen buyuk melikesin kac yasindasin
Nazcım bugün regl oldum ve yarın kilo bildirimi yapamıycam sanırım şimdiden söyliyeyim
bugünkü menüm
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, az krem peynir ve salça, 1 zeytin 1 kupa ballı ıhlamur
ara : 1 bardak çay
5 -6 adet cevizi nutellaya bandırıp yedim (reglimin ilk günü olunca canım tatlı istedi)
öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık karnıyarık
ara : 1 bardak elma suyu
akşam : 1 tanak karnıyarık (bitti sonunda) 3 kaşık yoğurt ve 1 domates+1 acı kırmızı yuvarlak biber
ara : belki 1 kupa yeşil çay
bugünkü menüm
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, az krem peynir ve salça, 1 zeytin 1 kupa ballı ıhlamur
ara : 1 bardak çay
5 -6 adet cevizi nutellaya bandırıp yedim (reglimin ilk günü olunca canım tatlı istedi)
öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık karnıyarık
ara : 1 bardak elma suyu
akşam : 1 tanak karnıyarık (bitti sonunda) 3 kaşık yoğurt ve 1 domates+1 acı kırmızı yuvarlak biber
ara : belki 1 kupa yeşil çay
Büyüğü 23
Küçüğü 17
Aslında 2 side körpe =)
Persembe menuM sabah bir kase kfleks arada sekersiz cay oglen bir fincan nescafe yarim paket cubuk kraker aksam 2 kucuk dilim borek 2 kasik yogurt bir tane sarma ben en gec 6 da yemek yerim 7 den sonra baska bisey yemem 3 tane uzum yarim elma seftali bugunluk bu kadar pek bisey yememisim hedefim yarin tartida 79lu rakamlari gormek
Evet ikisi de kucukmus ben de 30 yasimdayim ya 2 tane de kuzum var ayse disinda evli olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?