Merhabalaar ben şeyma yeniyim hedefim 73 ten 63 e düşmek
uvv güne mi gittin Ayşe sanki öğle menüsünde öyle sezdim
güzel gözüküyor
Merhabalaar ben şeyma yeniyim hedefim 73 ten 63 e düşmek
Pınar mesain yokmu yarın bu saatlerde yatardın normalde.
Hoşgeldin şeyma bazı kurallarımız var
1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.
2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz.Haftalık kaç dakika spor yaptığımızı tutuyoruz.Yani günlük yaptığımız sporu bir yere kayıt ediyoruz ve cuma günü o hafta yaptığımız spor sürelerini toplayıp kilomuzun yanında belirtiyoruz.
3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.
4)Cuma günleri 13.00e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.
Eğer kabul ediyorum dersen hoş geldin.
hoşgeldin aramıza Şeyma.
ben de Ayşe, 37 yaşındayım
oo sadece 10 kilo fazla var, halledersin
bol şans!
hoşgeldin aramıza Şeyma.
ben de Ayşe, 37 yaşındayım
oo sadece 10 kilo fazla var, halledersin
bol şans!
Teşekkür ederim bilgiler için,benim sıkıntım gündüz online olamamam genelde paylaşımlarımı akşam yapabilirim çünkü gündüz okuldayım ama cuma günleri sabahtan girerim kilomu,bir sorun olmaz umarım.
Şimdiden tatlı rüyalar
Günlük 5 mesajdan fazla yazıp bu mesajları boş boş değilde menülere yorum olarak yaptığın zaman hiç bir problem olmaz tekrardan hoş geldin =)
Ayşe bu nasıl bir gaz verme
Melike bana bilgileri attı sen benden 1 hafta sonra katılmışsın buraya keşke benden önce gelseydinde benide böyle karşılasaydın kıskandım vallahi
Hoşbuldum memnun oldum bu arada Ayşe ablacımm benim yaşımda 18
Halledicem halledicem yılbaşına kadar 10 kilo vermem lazım iddaya girdim ondan daha bi hırslıyımTeşekkür ederimm
Tammam o zaman,teşekkür ederim:))
Bu arada yarın sabah kilo bildirimi yapıcak mıyım ben yoksa haftaya mı?:44:
Tamam bu motivasyonla ben geri kalanıda veririmhahahahahahahaha
aaa aşkolsun Naz, hemen seni de karşılıyorum:
Naz merhaba ben Ayşe, 40'ların başında ama asla yaşını göstermeyen bir şahsiyetim
Çizelgeni gördüm, ne kadar kilo vermişssin, bravo!!
Bu kadarı veren geri kalanı hayda hayda çözerbol şans!
nasıl?
Tamam bu motivasyonla ben geri kalanıda veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?