Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar dün dediğim gibi gelemedim, o yüzden dün ne yediğimi birazdan paylaşacağım bu arada 8. olmuşuz, umarım bu hafta toparlanıp daha iyi bir sonuç elde ederiz...

dünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su
1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine krem peynir ve salça, 2 zeytin ve 1 kupa kuşburnulu ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile

öğlen : 1 tabak fasülye

ara : 1 bardak elma suyu ve 4-5 draje bitter çikolata
1 kupa 2si bir arada 1 çokoprens

akşam : 1 kase tavuksuyu çorbası

ara : 1 parça fındıklı bitter çikolata

bol su ve hareketli bir gün..

Son düzenleme:
Kızlar şu andan bayram sonuna kadar mesaj yazma zorunluluğu yok güzel bir bayram geçirelim.Bayramdan sonra güzel güzel kilo verelim.Ben sıkıldım 2 haftadır sonlarda yer almamızdan

ya evet haklısın kuzum benim...

Kızlar bayram sonuna kadar menü yazmak mesaj yazmak zorunlu değil görmeyenler olabilir diye tekrar yazayım dedim.İyi bayramlar. Tatlılardan uzak durun

oo bu süper olmuss..ama geneldede evdeydim yaa izinliyim cünkü bayramda..

bu arada kadişcim bende evine bakanlardanım begendim özellikle oturma odanı cok süper olmus ikinci odayı yapmana hiç gerek yokmus bile ...ben çok sevmiyorum salon+oturma odası durumundan..dediğin gibi zaten aksama geliyoruz eve biz calısanlar eşyalar kendi kendilerine köreliyorlar..tek oda kullanmak tercihim ki öyle yaptım ben zaten..bu arada ayşeye saat konusunda katılıyorum o salona uymamıs..daha elit birsey bulabilirsin..ama oturma odanın o maviş koltuklarına ve perde uyumuna bayılldımm

ayşecim bu arada dayına cook gecmiş olsun insallah erken teşhistir ve tez zamanda iyileşir..

Saol canim evet bende o odami cok seviyorum digerine girmek bile istemiyorum o odanin sandalyeleri kaplanacak perdeleri degisecek konsolun aynasini cikartacagim ve bir lcd tv alacagim insallah

Gunaydin guzel sabahlar olsun da nerelerdesiniz ya bura olmayinca ben diyet modundan cikiyom ya bugun temizlik gunu benim icin esim evden kacalim diyo ama olmaz

kaptanım telefondan giriyorum bil bakalım noldu bilgisayar gene bozuldu yenisini alacağım artık haber vereyim dedim

Gunaydin guzel sabahlar olsun da nerelerdesiniz ya bura olmayinca ben diyet modundan cikiyom ya bugun temizlik gunu benim icin esim evden kacalim diyo ama olmaz

valla bende evde yanlızm simdi izinliyim eşim işte temizzlik yapıcam ama haftaiçine bıraksam diyorum hem bayram öncesi olur bizdede tam tersi eşim temizlik yapalım der ben gezelim

kaptanım telefondan giriyorum bil bakalım noldu bilgisayar gene bozuldu yenisini alacağım artık haber vereyim dedim

melikecim yaa evet artık yenisini al olmıcak böyle sanada zor oluyo belliki vadesi dolmus o bilgisayarın..

Kızlar bayramda kimseyi buraya zorunlu olarak sokturamam bayram sonuna kadar sabır edelim.

İyiyim bende sağol.Pınarım bayramda napıcaz tatlılara karşı

canım vallaa bilmiyorumki benim erzurumda zaten gezme olayım çok olmıcakcünkü arkadaslar pek burada degiller...
ama evdeki tatlılara karşı ne yapıcam bilmiyorumm çünkü canım şimdiden baklava cekiyor

Kızlar bayramda irademizi sonuna kadar kullanalım diğer takımlar yesin dursun sonra 1. olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…