kadriye oturma odanı çok beğendim salon olarak kullanabilirsin çok şık
geçmiş olsun Ayşecim Allah acil şifalar versin dayına
dünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su
1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine krem peynir ve salça, 2 zeytin ve 1 kupa kuşburnulu ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
öğlen : 1 tabak fasülye
ara : 1 bardak elma suyu ve 4-5 draje bitter çikolata
1 kupa 2si bir arada 1 çokoprens
akşam : 1 kase tavuksuyu çorbası
ara : 1 parça fındıklı bitter çikolata
bol su ve hareketli bir gün..
bu arada kadişcim bende evine bakanlardanım begendim özellikle oturma odanı cok süper olmus ikinci odayı yapmana hiç gerek yokmus bile ...ben çok sevmiyorum salon+oturma odası durumundan..dediğin gibi zaten aksama geliyoruz eve biz calısanlar eşyalar kendi kendilerine köreliyorlar..tek oda kullanmak tercihim ki öyle yaptım ben zaten..bu arada ayşeye saat konusunda katılıyorum o salona uymamıs..daha elit birsey bulabilirsin..ama oturma odanın o maviş koltuklarına ve perde uyumuna bayılldımm
ayşecim bu arada dayına cook gecmiş olsun insallah erken teşhistir ve tez zamanda iyileşir..
ya şu baklagiller dışındaki sebzelerin kalorileri ne kadar düşük.1 kilo yeşil fasulye yemeği yesen az yağlı 400 kalori
hadi yaa süpermişş ozaman fazulye yiyelim hep en yeşilindenn..dolma biber ne durumda naz..
Baklagiller dışında ve bezelye - patates dışında hepsi 50 kalori civarı yada daha az
Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..
Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.
Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.
Eksiğim, yanlışım varsa affola..
Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813
Dilerim motive edici olacaktır.
Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.
30 ekime kadar serbest gelmenize yazmanıza gerek yok.30 ekimde tekrar gelme zorunluluğu başlıyor bu hafta kilo bildirimide yok.Yani bu salı değil bir dahaki salıya kadar buraya gelmek zorunlu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?