Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ve bol çikolatalı birgün
afiyet olsun Bestecim

sağolasın Pınarcım, bizim de tek dileğimiz bu, bir an önce iyileşmesi..
ben de oturma odası gereksizliğine inanıyorum..
Kadriyecim ne bloga ne de evim güzel evim bölümüne koymadım ama benim de fazladan bir odam var -hani şu kitaplığın olduğu oda- ama ben orayı gelen misafirlerim için kullanıyorum, bir de hobi odası gibi..okuma, spor, film partisi vs o odada yapılıyor..
ve saat evet, hala ısrar ediyorum, olmadı o salona..

evettt geçimiş bitti..
bu haftasonu ne kadar az yazmışsınız öyle..
şimdi Nazcım bayram sonrası mı tekrar geliyoruz buraya, şimdi tatile girdik mi..yoksa çarşamba günü mü tatil başlıyor :44: senin kırmızı ile yazdığın dışında net birşey denmemiş..

30 ekime kadar serbest gelmenize yazmanıza gerek yok.30 ekimde tekrar gelme zorunluluğu başlıyor bu hafta kilo bildirimide yok.Yani bu salı değil bir dahaki salıya kadar buraya gelmek zorunlu değil.

30 ekime kadar serbest gelmenize yazmanıza gerek yok.30 ekimde tekrar gelme zorunluluğu başlıyor bu hafta kilo bildirimide yok.Yani bu salı değil bir dahaki salıya kadar buraya gelmek zorunlu değil

30 ekime kadar serbest gelmenize yazmanıza gerek yok 30 ekimde tekrar gelme zorunluluğu başlıyor, bu hafta kilo bildirimide yok.Yani bu salı değil bir dahaki salıya kadar buraya gelmek zorunlu değil.

Son düzenleme:
30 ekime kadar serbest gelmenize yazmanıza gerek yok 30 ekimde tekrar gelme zorunluluğu başlıyor bu hafta kilo bildirimide yok.Yani bu salı değil bir dahaki salıya kadar buraya gelmek zorunlu değil

1 sayfa kadar yazdım azıcık geçmişe bakan görür mutlaka.İyi bayramlar kız şimdiden

dünkü menümü paylaşayım

sabah : aç karna 1 bardak su (bunu hep yapıyorum)
1.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir ve salça, közlenmiş patlıcanlı salata ve şekersiz çay

ara : 2 incir

öğlen : 1 kase tavuksuyu çorbası
1 kepçe yoğurtlu yağ biberi kavurması

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 1 parça fındıklı bitter çikolata

akşam : 1 kase tavuksuyu çorbası
1 tabak şeker fasülye yemeği, yarım dilimden az ekmek

bol su

kızlar nasılsınız...nazcım hergün ugrarım ama nedense menü yazmak zor geliyor yaa
bu arada hazır yufkadan baklava deniyorum suanda ama sanırım tam beceremedim..herşey iyi güzeldi fakat kesemedim düzgün.

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola..

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.

tesekkurlerrr..

bugünkü menum

sabah : 1.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça, közlenmiş biber ve patlıcan salatası 1 parça peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta sarısı ve çay

öğlen : 1 tabak şeker fasülyesi, domates ve soğan salatası, yarım dilim ekmek

ara : 1 bardak zero kola ve 1 ince dilim bitter çikolata

akşam : 1 kepçe et sote yanında 1 kepçe patates kızartması

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 1 parça fıstıklı bitter çikolata

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…