Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Haklısın canım ama temmuzdan beri ilk defa soğudu havalar azıcık tadını çıkarıyım Erzurum kadar soğuk değil de Ankara ayazını severim ben :))

ankara da soguktur evet bilirim..ozaman tamam no problem..burada soguk ama 8 ay sürdügü için kış ondan adı cıkmıs sanırım
2.kışım bu sene erzurumdaki alıstım sanırımm

Pınar acaba senin üstündeki büyüyü kaldırsammı 1. oluruz belki kız.Ama bu seferde istediğin kiloya inersen mezun olmak falan istersin belki :44:Neyse bir süre daha kalsın o büyü üstünde yoksa ben sensiz yapamam

vallaa bebişim söz gitmicem kaldır sen..harbi harbi gercek oldu sanırım bu espri

kizlar telden baglaniyorum ve site bir acayip sadece ilk sayfa mesajlari var o yuzden ne yazdiginizi goremiyorum

Herkes bir motive olursa öyle de bir oluyuz ki... Önümüzdeki cuma adımızı yazdıralım birinciliğe..

Bu hafta da şeyma olmasa yerlerde sürünecektik valla ben vere vere 100 gram vermişim.

Şeyma bu hafta kaptanın olarak senden 5 kilo vermeni rica ediyorum benim içinn

Geri kalanımızda 200 - 300 gr versek yeter

evet evet tartışalım
canım ilk başta sadece diyet yaptım, hem de 1100 kalori falandı ama veremedim ne yazık ki inan bana yürümeye başladıktan sonra kilo verdim ben.
7-8 kg kala "hem" kardiyo dedim, (parantez içinde neler içerdiğini yazdım, buna ağırlık ta dahil..) çünkü kardiyo en baştan beri yapılması gerektiği için "hem" kardiyo dedim..yani ağırlık en baştan beri olacak, yanlış anlamışsın. Ama evet sıkılaşma egzersizleri kesinlikle 7-8 kilo kala, çevremde bu şekilde incecik olan bir sürü doğurmuş kadın var.
ha bir de şunu belirteyim, bu kiloya ulaşalı 1 sene oldu ve hala kilolarımı geri almış değilim, üstelik güzel de besleniyorum..demek ki yanlış birşey yapmıyorum.
Ama kesinlikle kilolu insanın daha kolay kilo vereceğini düşünüyorum çünkü önümde örnek çok ne yazık ki..

Menümü yazayım:

sabah: 30 gr peynir, 25 gr ekmek

ara: 1 lahana kökü

öğle: 1 simit, 250 ml ayran

ara: 1 elma

akşam: 2 ince dilim kırmızı et(haşlama), yağsız salata(domates, kıvırcık, beyaz lahana)

ara: 5 fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…